ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άμεση και αναγκαία απόφαση για συλλογικές εκτιμήσεις και άμεση αποζημίωση των αμπελοκαλλιεργητών 28/8/2015
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε επιστολή στη διοίκηση του ΕΛΓΑ, για το θέμα της αποζημίωσης των αμπελουργών, μετά τις πρόσφατες καταστροφές στις αμπελοκαλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου, θέτοντας και το θέμα της επιστροφής των αποθεματικών του. «Οι πρόσφατες καταστροφές στις αμπελοκαλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου αποδεικνύονται πολύ μεγάλες. Οι δεσμεύσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Διοίκησης του ΕΛΓΑ για σημαντική ενίσχυση του δυναμικού του ΕΛΓΑ Κρήτης δεν έχουν υλοποιηθεί. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 27/8/2015
«Με  την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων, θέλω να  εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια απέδωσε καρπούς, με την ανταμοιβή των κόπων όλων αυτών των χρόνων να είναι η νέα σελίδα που γυρνάει στη ζωή των επιτυχόντων μαθητών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αφήνει στην τύχη τους 44 Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με αναπηρία, Ζωοδόχος Πηγή και Δικαίωμα στη Ζωή, από το Ηράκλειο 27/8/2015
O Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την παραίτηση της Κυβέρνησης, χωρίς να λύσει το θέμα των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με αναπηρία, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων την “κοινωνική ευαισθησία”  μαζί με τις άλλες προεκλογικές υποσχέσεις αλλά υπονομεύει και την προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων και του Γονεϊκού Κινήματος, που στηρίζουν τα παιδιά με αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: «Η χρήσιμη ψήφος είναι αυτή στο ΠΑΣΟΚ» 26/8/2015
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η τερατογένεση του παλιού πολιτικού συστήματος για όσα δεν κατάφερε το ίδιο να αλλάξει. Πολλά στελέχη του έχουν διατελέσει υπουργοί στο παρελθόν αλλά και στη διαχείριση της εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου στη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας, ενώ για την προσπάθεια πολιτικής μεταμφίεσης του Τσίπρα είπε:

«Ο Τσιπρας δεν έκανε στροφή προς το κέντρο αλλά προς το Βερολίνο και τη Μέρκελ. Όταν μιλά για ανάπτυξη και επενδύσεις είναι σαν τον μουσουλμάνο που αναγκάζεται να απαγγείλει το ΠΙΣΤΕΥΩ παπαγαλιστί αλλά προφανώς δεν το εννοεί ούτε το πιστεύει» Ο βουλευτής Ηρακλείου συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως τα δείγματα της ολιγομηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι απογοητευτικά: «Αθέτηση, όλων μα όλων, των προεκλογικών υποσχέσεων και του λεγόμενου προγράμματος Θεσσαλονίκης που πήρε επάξια θέση στο ράφι δίπλα-δίπλα με τα Ζάππεια του κ. Σαμαρά. Ταυτόχρονα επέδειξε πλήρη ανικανότητα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων της χώρας που οδήγησε στην ανάγκη για νέο μνημόνιο».Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι θέσεις του Βασίλη Κεγκέρογλου για την αντιμετώπιση της φτώχειας 26/8/2015
Ο υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής Βασίλης Κεγκέρογλου είχε συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας από όλη την Ελλάδα, με αντικείμενο τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

«Οι Κοινωνικές Δομές έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο από το 2012 που συστάθηκαν για τη στήριξη των φτωχών και των αδύναμων, αλλά και των ανθρώπων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Η θέση του ΠΑΣΟΚ όπως είχε αποτυπωθεί με το νομοθετικό έργο και τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές επιλογές, είναι η συνέχιση της λειτουργίας των Δομών αντιμετώπισης της φτώχειας, στα πλαίσια των περιφερειακών επιχειρησιακών προγραμμάτων (ΠΕΠ) και το θεματικό στόχο 9, με τη συνολική διασφαλισμένηχρηματοδότηση 800 εκ. από το Ευρωπ. Κοινωνικό Ταμείο, σε συνέργεια με την υλοποίηση των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους(FEAT, με τη συνολική χρηματοδότηση των 330 εκ. που διασφαλίσαμε τον περασμένο Δεκέμβρη.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Όχι άλλα ψέματα στον εαυτό μας και τη νέα γενιά»25/8/2015
Είναι γεγονός ότι πολλοί απ’ αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου, πειθόμενοι απ’ όσα επί 5 χρόνια τους έταζε ο κ. Τσίπρας, συνεχίζουν να του δίνουν ανοχή ή είναι σε στάση αναμονής, παρά την πολιτική εξαπάτηση την οποία υπέστησαν, προφανώς γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τις πολύ μεγάλες και αρνητικές της επιπτώσεις για την χώρα και τους πολίτες μιας ολιγόμηνης διακυβέρνησης.

Κάποιοι ερμηνεύουν την ανεκτική αυτή στάση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ως μηδενική ανοχή για τους προηγούμενους και τα πεπραγμένα τους. Όμως εδώ είναι το μεγάλο παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων, το οποίο απευθύνεται σ’ αυτούς που δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, ότι όλα όσα πετύχαμε ως χώρα και ως κοινωνία τα τελευταία 35 χρόνια, η οικονομική ανάπτυξη και το υψηλό βιοτικό επίπεδο, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών των προηγούμενων ετών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1751 - 1757 από 2220

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο