ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Το δικό μας «ναι» αφορά την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων με εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης» 29/06/2015
«Η κυβέρνηση είχε μια ισχυρή εντολή τον περασμένο Γενάρη, την απαξίωσε, ανάλωσε το πολιτικό κεφάλαιο, ροκάνισε το χρόνο και ήρθε την τελευταία στιγμή ουσιαστικά να εκβιάσει τον ελληνικό λαό για να υφαρπάξει ένα «όχι» στο συγκεκριμένο δημοψήφισμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στη διάρκεια της τηλεοπτικής του παρουσίας στο ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο δίλημμα που τέθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης

Και ο Βουλευτής συνέχισε λέγοντας πως: «Θα πρέπει να πούμε ότι το χθεσινό δίλημμα του «ναι» ή του «όχι» στην πρόταση των θεσμών ήδη είναι «κενό» γράμμα. Δεν υφίσταται πρόταση των Θεσμών.  Σίγουρα από την Τρίτη το βράδυ δεν υφίσταται, αλλά και σύμφωνα με αυτά τα οποία έχουμε δει μέχρι τώρα, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο από την πλευρά των Θεσμών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εάν δεν υπάρξει μια εθνική πρωτοβουλία, με εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει διέξοδος» 29/06/2015

«Απευθύνομαι στην κυβέρνηση. Γιατί δεν πρέπει μέχρι την Κυριακή να αφήσουμε να κατολισθήσουν τα πράγματα. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πρωτοβουλία εθνικής συνεννόησης. Πρωτοβουλία επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων και στη βάση αυτή να δούμε την προοπτική, έτσι ώστε να μη μιλάμε ιστορικά για μια μεγάλη καταστροφή.Είναι μεγάλη η καταστροφή, όλα όσα έχουμε πετύχει με πολλές θυσίες του λαού, όχι απλά να πάνε χαμένα, αλλά να γυρίσουμε πολύ πίσω και να χρειαστούν νέες θυσίες πολύ μεγαλύτερες». Με αυτό το μήνυμα ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει πρωτοβουλία και να αφήσει στην άκρη το ψευτοδίλημμα – όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος- που έχει τεθεί.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Το δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει στη βάση της ελληνικής πρότασης»
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, προχώρησε στην παρακάτω τοποθέτηση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παρέμβαση Κεγκέρογλου για την άμεση έκδοση της ΚΥΑ για την υλοποίηση του Προγράμματος ΚΗΦΗ ΑμεΑ»26/6/2015
Ερώτηση κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου και Χαλκιδικής Ιωάννης Δριβελέγκας, με την οποία ζητάνε από τους αρμόδιους Υπουργούς την άμεση έκδοση της ΚΥΑ για την υλοποίηση του Προγράμματος ΚΗΦΗ ΑμεΑ.

Οι Βουλευτές επισημαίνουν στην ερώτηση τους ότι η ΚΥΑ θα πρέπει να εκδοθεί μέχρι 30-6-2015, για την υλοποίηση της παράτασης του Προγράμματος των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ μέχρι τέλος του χρόνου, το οποίο αφορά 43 δομές ΝΠΙΔ  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και μια δημοτική δομή με 1414 ωφελούμενους


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ακόμα δεν καταβλήθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις που είχαν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες του Γενάρη 2015»24/6/2015
Με Ερώτηση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει την κωλυσιεργία που υπάρχει στο θέμα των αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες του Γενάρη 2015.

Ο Βουλευτής μέσα από την Ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη, αναφέρει πως από την υπερχείλιση του ποταμού προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε τουλάχιστον επιχειρήσεις που βρίσκονται στην γύρω περιοχή, κόστους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου σε ΣΥΡΙΖΑ: Σεμνά και ταπεινά απολογηθείτε 24/06/2015

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας στη Βουλή κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είπε ψέματα στην προεκλογική περίοδο.

"Εμείς δεν είπαμε προεκλογικά κανένα χοντρό ψέμα" ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο.