ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου για κοινωνική επιχειρηματική δραστηριότητα 20/03/2014
Η κοινωνική επιχειρηματική δραστηριότητα προωθείται σήμερα στη χώρα μας με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας πραγματικά επιχειρηματικής κοινωνικής κουλτούρας με βάση το συνδυασμό της οικονομικής με την κοινωνική ανάπτυξη, με σκοπό τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας σε όλους τους τομείς της οικονομίας

Αυτό τόνισε o Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εισήγησή του με θέμα Κοινωνική Επιχειρηματικότητα & Απασχόληση στο συνέδριο «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσαν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνικό  Ινστιτούτο  Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης στο ΕΒΕΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  & Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Δε μειώνεται ουτε ο βασικός μισθός, ούτε και οι συντάξεις 14/03/2014
Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στη Βουλή, διαψεύδοντας ότι η κυβέρνηση εξετάζει μείωση του κατώτατου βασικού μισθού ή της βασικής σύνταξης, απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

Ακόμα, ο υφυπουργός Εργασίας δήλωσε ότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2015, θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως το σύστημα ψηφιοποίησης του ασφαλιστικού βίου, οπότε θα δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που παρατηρούνται σήμερα με τις μεγάλες καθυστερήσεις στην απονομή της σύνταξης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Με το νέο θεσμό, ενισχύονται άμεσα 700.000 οικογένειες» 14/03/2014
"Με τον νέο θεσμό του οικογενειακού επιδόματος, ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες, πιο αδύναμες οικονομικά και μάλιστα από το πρώτο παιδί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Στη διάρκεια της επίσκεψης στον κ. Σαμαρά, που είχε το μεσημέρι o Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, συνοδεύοντας τον Υπουργό Εργασίας κ. Γ. Βρούτση, αυτό που τονίστηκε είναι ότι η ελληνική οικογένεια και η στήριξή της αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυναμική παρέμβαση Κεγκέρογλου στη Βουλή για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ (βίντεο) 06/03/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και οι Βουλευτες του Νομού Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και Νότης Μαριάς , μαζί με τον Βουλευτή Κώστα Τριανταφύλλου από το ΠΑΣΟΚ  κατέθεσαν τροπολογία με την οποία αντικαθίστανται τα επίμαχα σημεία του νομοσχεδίου και αποκαθίσταται η ισορροπία στο Αστυνομικό Σώμα της Κρήτης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαραίτητες διευκρινίσεις για την έκδοση βιβλιαρίων ανασφάλιστων 05/03/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή την επιστολή πολίτη από το Ηράκλειο, ο οποίος μέσα από αυτήν έκανε γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με αποκορύφωμα την έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προχωρώντας στις απαραίτητες διευκρινίσεις, δίνοντας λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Πρόβλημα με τις τουριστικές σχολές της Κρήτης που κλείνουν" - Επιστολή Κεγκέρογλου σε Κεφαλογιάννη 27/02/2014
 Επιστολή με την οποία εξηγεί τους κινδύνους οι οποίοι εγκυμονούν για την ανάπτυξη και τον τουρισμό της Κρήτης από το κλείσιμο ή τη μεταφορά του σχολών, απέστειλλε ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1821 - 1827 από 1952

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο