ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συντονισμός δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας
Το συντονισμό και την εντατικοποίηση των δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας, με την οριστικοποίηση των εστιασμένων ελέγχων σε τουριστικές περιοχές της χώρας αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επτά στους δέκα εμπόρους αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια στις τράπεζες»
     Με Ερώτηση του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Υποδομών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Να υπάρξει ενημέρωση για τον έλεγχο των 54.000 καταθετών εξωτερικού
     Με Ερώτηση του προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για τον έλεγχο των 54.000 καταθετών εξωτερικού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ικανοποίηση για τη λειτουργία ΚΔΑΠ-Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.(video)
Η  δέσμευση του Υπουργείου Εργασίας και η ουσιαστική εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΚΔΑΠ-των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί για το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες»
Την επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και καταβολής της επιστροφής ΦΠΑ στους δικαιούχους αγρότες, ζητά με Επιστολή που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: «Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ηράκλειο-Βιάννος»
Την ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος, ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, με Ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Χατζηδάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1856 - 1862 από 1891

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο