ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Επίκαιρη Ερώτηση για την ενδοσχολική βία 27/03/2015
Επίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κατέθεσε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, στην οποία υπογράφει και ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία προχωρούν σε σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοσχολικής Βίας
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου Ηρακλείου που καθυστερούν 26/03/2015
Ερώτηση στον Υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Υποδομών κ. Γιώργο Σταθάκη, κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία επισημαίνει την καθυστέρηση των έργων αναβάθμισης του αεροδρομίου Ηρακλείου ενόψει και της τουριστικής περιόδου.    
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «καρφί» του Κεγκέρογλου στο Βαρουφάκη
Στο στόχαστρο του Βασίλη Κεγκέρογλου μπήκε ο  Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Ηρακλειώτη Βουλευτή να αφήνει σαφείς αιχμές για τον τρόπο που… αναζητά τα επίσημα έγγραφα και τα πρακτικά της Βουλής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αυξάνεται το πλαφόν για τους εγκλωβισμένους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ, που βρίσκονται στο προσυνταξιοδοτικό διάστημα» 19/03/2015

Τροπολογία-ανάσα για χιλιάδες ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην υποχρέωση καταβολής των εισφορών του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενταχθούν σε προσυνταξιοδοτική ρύθμιση, φέρνει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου στην διάρκεια της συζήτησης της υπ. Αρ. 6/10-3-2015 Επίκαιρης Ερώτησης του στη Βουλή επισήμανε πως ο ΟΑΕΕ έχει πολύ μεγάλο ποσοστό ασφαλισμένων που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση καταβολής των εισφορών.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Τοποθέτηση Κεγκέρογλου στην σημερινή συζήτηση του ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση 18/03/2015
Τοποθέτηση Βασίλη Κεγκέρογλου, Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των Κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: «Η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στα προεκλογικά σενάρια και την πραγματικότητα» 18/3/2015
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το Βήμα της Βουλής ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζοντας πως η πολιτική που ακολουθείται οδηγεί με ακρίβεια τη χώρα σε πλήρες αδιέξοδο, κάνοντας πολλά βήματα πίσω, με οδυνηρές συνέπειες για όλους.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο, Βουλευτής Ηρακλείου και υπεύθυνος τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ επισήμανε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε ψευδαισθήσεις για ένα ανύπαρκτο σχέδιο Β εντός Ευρωζώνης και μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1863 - 1869 από 2221

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο