ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Καθυστερούν να υλοποιηθούν προγράμματα εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκ.ευρώ για τη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης.»
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσαν σήμερα, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με θέμα: «Καθυστέρηση δημιουργίας 160 χιλιάδων νέων θέσεων απασχόλησης από προγράμματα για ανέργους με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στον «αέρα» το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας 16/03/2015
Επίκαιρη Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής και υπεύθυνος τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, στον Υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθακη, με την οποία ζητά να μάθει γιατί ανακλήθηκαν οι αποφάσεις χρηματοδότησης του προγράμματος για την αντιμετώπιση της φτώχειας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ερώτηση Κεγκέρογλου στον Βαρουφάκη για την αναστολή των πληρωμών του Δημοσίου
Ερώτηση κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιάννης Δριβελέγκας στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη για την αναστολή καταβολών των υποχρεώσεων του Δημοσίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση "εγκαταλείπει" το Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα; 12/03/2015
Δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου, Υπεύθυνου Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αποκαλύψουν τα ονόματα των μεγαλοεπιχειρηματιών στους οποίους –όπως ισχυρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ- δόθηκαν 1.2 δις ευρώ 11/3/2015
Με παρέμβαση του στη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε για μια ακόμη φορά από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να αποκαλύψει τα ονόματα των μεγαλοεπιχειρηματιών στους οποίους δόθηκαν- κατά τους ίδιους 1.2 δις ευρώ με συγκεκριμένη τροπολογία.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το Ν/Σ: «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την οργάνωση της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων και λοιπές διατάξεις» ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος έχει απόλυτη σχέση με το συγκεκριμένο ν/σ. «Είναι πάρα πολύ κρίσιμο και χρήσιμο χρήματα που θα εξασφαλιστούν από την πάταξη των φαινομένων διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος να οδεύσουν για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας. Χρήματα που προέρχονταν από την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, εξάλλου χρησιμοποιήθηκαν από τρία Υπουργεία: Υγείας, Εργασίας και Παιδείας στη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου διακυβέρνησης», είπε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση παραδόξως απεμπολεί αυτή την οργανική σχέση.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μέτρα για τη στήριξη των ασφαλισμένων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην υποχρέωση καταβολής των εισφορών» 09/03/2015
     
Με Επίκαιρη Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει την ανάγκη για τη λήψη μέτρων για τη στήριξη των ασφαλισμένων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην υποχρέωση  καταβολής των εισφορών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1870 - 1876 από 2221

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο