ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Στον αέρα η εξαγγελία Σαμαρά για συνταξιοδότηση των αγροτών με 40 χρόνια δραστηριότητας;»
Μετά την εξαγγελία της Κυβέρνησης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου επανέφερε στη Βουλή το θέμα της άρσης των αδικιών για τη συνταξιοδότηση των αγροτών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς»
    Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Εσωτερικών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς που παραμένουν απλήρωτοι. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Ερώτησης είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                            
«Κύριοι Υπουργοί,

Εδώ και επτά μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, που έχουν προσληφθεί μέσω ΕΣΠΑ, έχοντας φτάσει πλέον σε απόγνωση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στη Βουλή η αδικία σε βάρος των επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ν. Ηρακλείου»
Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου επισημαίνει τις αντιδράσεις που υπάρχουν από την πλευρά των επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία», μετά την ανακοίνωση του οδηγού προγράμματος για το ΜΜΕ- ΕΣΠΑ.
Στο κείμενο της επιστολής που απέστειλε η Ένωση, τονίζεται ότι: «Στον οδηγό προγράμματος για το ΜΜΕ-ΕΣΠΑ αναφέρονται οι μορφές επιχειρήσεων που μπορούν να λάβυον μέρος. Από αυτές, για μια ακόμη φορά, απουσιάζουν οι κοινωνίες αστικού δικαίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στη Βουλή οι αντιδράσεις του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές»
Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου επισημαίνει τις θέσεις του εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, όπως αυτές αναλύονται σε επιστολή τους.
Στο κείμενο της επιστολής που απέστειλαν οι έμποροι του Ηρακλείου, τονίζουν ότι: «Το άνοιγμα τις Κυριακές σπρώχνει στο κενό την μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί ζωντανή μέσα στην κρίση. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η πραγματικότητα διαψεύδει τους αλχημιστές»
Δεν ανήκω σ’ αυτούς που παρελθοντολογούν αενάως. Όμως, η επιλεκτική μνήμη και  η διαστρέβλωση  γεγονότων και στοιχείων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες, να εξωραϊστούν πολιτικές και να απενοχοποιηθόυν πρόσωπα , οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια και σε επαναλήψεις ακόμη και των πιο τραγικών λαθών του παρελθόντος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη Κεγκέρογλου στην "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ"
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη"
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1884 - 1890 από 1893

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο