ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ομιλία Βασίλη Κεγκέρογλου, στη Βουλή για την Κοινωνική Προστασία και το νέο Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" 26/09/2013
Στο σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στη διάρκεια συζήτησης της τροπολογίας για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νομοθετικές ρυθμίσεις για το "Βοήθεια στο Σπίτι" 25/09/2013
Κατατέθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  και συζητούνται αύριο στη Βουλή οι νομοθετικές ρυθμίσεις για το πρόγραμμα «Βοή¬θεια στο Σπίτι» στην τροπολογία 828/6 με την οποία το πρόγραμμα συνεχίζεται, μετε¬ξελίσσεται  και διευρύνεται.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στα δώδεκα (12) και πλέον χρόνια της λειτουρ¬γίας του έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους ωφελούμενους και έχει αναδειχθεί ως ένας σημαντικός και χρήσιμος θεσμός στον τομέα του κοινωνικού κράτους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά κενά 24/09/2013
Επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα με τον Υφυπουργό είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου με την ιδιότητα του Βουλευτή Ηρακλείου, προκειμένου να θέσει δύο σημαντικά θέματα για το νησί.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε εκδήλωση στην Τ.Ο. Μασταμπά 22/09/2013
Στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μασταμπά του 4ου Διαμερίσματος Ηρακλείου, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Κεγκέρογλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική κατάσταση της χώρας, την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και ζητήματα τους απασχολούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον Υφυπουργό κ. Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις επιχειρήσεις 20/09/2013
Όπως ενημερωθήκαμε χθες από το γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, άνοιξε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  για τις επιχειρήσεις που θέλουν να απασχολήσουν για 24+3 μήνες άνεργους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών.
Σ’ αυτή τη φάση υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις και στη συνέχεια προσλαμβάνονται οι εργαζόμενοι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρουσιάστηκε η μελέτη του ΟΟΣΑ για τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα 18/09/2013
Παρουσιάστηκε χθες στο υπουργείο Εργασίας η μελέτη του ΟΟΣΑ για τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση, κεντρικοί ομιλητές και συμμετέχοντες ήταν ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η γενική γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, κ. Αννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας, κ. Έφη Μπέκου, η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, κ. Αννα Δαλλαπόρτα και ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου. Από πλευράς του ΟΟΣΑ σε ρόλο κεντρικού ομιλητή ήταν η επικεφαλής της επιτελικής ομάδας εκπόνησης της μελέτης, κ. C. Varley καθώς και οι κ.κ. S. Carcillo και P. Cavassini.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1891 - 1897 από 1956

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο