ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 16/09/2013
Μετά την επιβολή των πρώτων υψηλών και επιτόπιων προστίμων για περιπτώσεις αδήλω¬της και ανασφάλιστης εργασίας, έγινε πλέον κατανοητό σε όλους και ιδιαί¬τερα στους εργοδότες, που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών δεν συμμορφώθηκαν, ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας δεν αστειεύονται. Οι εντατικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο της νέας αυστηρής αντιμετώπισης της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, θα συνεχιστούν αδιάλειπτα σε όλη την επικράτεια και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου για την αδήλωση Εργασία 12/09/2013
«Το Υπουργείο Εργασίας ανταποκρίνεται στην απαίτηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην απαίτηση των εργαζομένων αλλά και την ανάγκη των καιρών για στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος και πάταξη της μαύρης εργασίας.
Με το νέο, πράγματι, αυστηρότατο πλαίσιο προστίμων και τους στοχευμένους και συντονισμένους ελέγχους προχωρούμε από 15 Σεπτέμβρη στην εφαρμογή του νέου πλαισίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύσκεψη για την αδήλωτη εργασία στο Υπουργείο 12/09/2013
Με αφορμή την έναρξη, από την 15η Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου αυστηρού πλαισίου ποινών και της διαδικασίας επιβολής του για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη, σήμερα στις 10.30 π.μ, υπό τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση προκειμένου να γίνει ο συντονισμός όλων των ελεγκτικών οργάνων και υπηρεσιών των συναρμόδιων υπουργείων καθώς και η κατάρτιση νέου επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην εκπομπή του Αντέννα "Πρωινό ΑΝΤ1 – Ενημέρωση" ο Β. Κεγκέρογλου (VID) 12/09/2013
Στην εκπομπή του Αντέννα "Πρωινό ΑΝΤ1 – Ενημέρωση", εμφανίστηκε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή το γεγονός ότι στις 15 Σεπτέμβρη ξεκινάει η αναλυτική καταγραφή της μισθωτής εργασίας για πρώτη φορά στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικά, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί δύο μήνες μετά!
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 11/09/13
«Ξεκινά από σήμερα η νέα σχολική χρονιά, με τους μαθητές να καλούνται και φέτος να ακολουθήσουν το δρόμο της Γνώσης, έχοντας στο πλευρό τους καθοδηγητές, τους εκπαιδευτικούς και συμπαραστάτες τους γονείς τους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Όλα έτοιμα για την καταγραφή των εργαζομένων στην Ελλάδα για πρώτη φορά 11/09/13
Στις 15 Σεπτέμβρη ξεκινάει η αναλυτική καταγραφή της μισθωτής εργασίας για πρώτη φορά στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικά, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί δύο μήνες μετά! Τα συμπεράσματα που αναμένεται να διεξαχθούν από την  αναλυτική καταγραφή μέσω του συστήματος «Εργάνη, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν στην προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Εργασίας, ώστε η πολιτική του ηγεσία να ασκήσει στοχευμένες και αποτελεσματικές πολιτικές για την ενίσχυση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, με βάση τα πραγματικά και αντικειμενικά δεδομένα της αγοράς εργασίας και όχι «στα τυφλά» με απλές εκτιμήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1898 - 1904 από 1956

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο