ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: «Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ηράκλειο-Βιάννος»
Την ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος, ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, με Ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Χατζηδάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στη Βουλή η ανάγκη για τη θεσμοθέτηση εγγυημένης επιταγής»
Στη Βουλή αναμένεται να συζητηθεί την Τρίτη 27 Μάη, στις 6 το απόγευμα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, σχετικά με το θέμα της θεσμοθέτησης εγγυημένης επιταγής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή το θέμα της μη έκπτωσης από τα έξοδα εταιριών των ασφαλιστικών εισφορών
Με Παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκερογλου μεταφέρει στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποζημιώνονται οι ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα
Αποζημιώνονται οι ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την απάντηση που δίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε Παρέμβαση του Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
    Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο: «για τις ζημιές που προξενήθηκαν από τις ανεμοθύελλες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Απριλίου 2013, κυρίως σε αμπελοκαλλιέργειες αλλά και σε καλλιέργειες κηπευτικών, στην ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Ηρακλείου, έγιναν αναγγελίες και διενεργούνται επισημάνσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στόχος η αντιμετώπιση του φαινομένου της προσάμμωσης των νοτίων παραλίων
    Με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου προσάμμωσης των νοτίων παραλίων του Νομού Ηρακλείου, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα, όπως απαντάει σε Παρέμβαση του Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
    Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο, έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη με θέμα: «Υποστήριξη μελέτης διερεύνησης  ακτομηχανικής και χωροταξικής συμπεριφοράς νοτίων παραλίων  Νομού Ηρακλείου για τη διαπίστωση προβλημάτων προσάμμωσης λιμενικών έργων και διάβρωσης ακτών, με σκοπό την επιλογή  κατάλληλης θέσης για τη δημιουργία νέου εμπορικού λιμένα».
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άδικη η διακοπή της προνοιακής σύνταξης του ΟΓΑ»
Με Επίκαιρη Ερώτηση του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί λύση στην αδικία που συντελείται με την προνοιακή σύνταξη του ΟΓΑ. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Επίκαιρης Ερώτησης είναι το παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1926 - 1932 από 1956

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο