ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Επικίνδυνη «στενωπός» στον Αποσελέμη, στο τμήμα Γούβες - Χερσόνησος
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ζητά τροποποίηση της μελέτης, καθαίρεση των τοιχίων στήριξης πρανών που έχουν γίνει αυθαίρετα, χωρίς μελέτη και την δημιουργία λωρίδων έκτακτης ανάγκης, ώστε να έχει ο δρόμος τα ίδια γεωμετρικά χαρακτηριστικά και σε αυτό το σημείο.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι παραγωγοί και αποκατάσταση υποδομών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, παινέσατε (με πόνο καρδιάς) το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία εθνικού πλούτου, αλλά αντιγράφετε τη ΝΔ στην εκποίησή του
Η πρόοδος της Ελλάδας που συντελέστηκε στην μεταπολίτευση είναι πολύ σημαντική, μετρήσιμη και αναμφισβήτητη παρά την συντονισμένη προσπάθεια από διάφορες πλευρές για διαστρέβλωση και παραποίηση της ιστορίας. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί πραγματικότητα και η κρίση και η απώλεια ευκαιριών.Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναθεώρηση με πλήρη έλλειψη συνεννόησης *
Η αναθεώρηση του Συντάγματος αποτελεί μια κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας μας, που προϋποθέτει ευρεία συνεννόηση και πνεύμα συναίνεσης.
Η διαμόρφωση αυτού του κλίματος είναι ευθύνη όλων μας και πρωτίστως της Κυβέρνησης και της πλειοψηφίας, έστω και σχετικής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να προχωρήσει επιτέλους το έργο εκτροπής του πλατύ ποταμού, ώστε να εμπλουτιστεί το Φράγμα Φανερωμένης και στήριξη των ΤΟΕΒ.
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να προχωρήσει επιτέλους το έργο εκτροπής του πλατύ ποταμού, ώστε να εμπλουτιστεί το Φράγμα Φανερωμένης και στήριξη των ΤΟΕΒ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να διασφαλιστεί, να επεκταθεί και να πυκνώσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης-Κάσου-Καρπάθου και Ρόδου».
Mε ερώτηση προς τo Υπουργείo Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να διασφαλιστεί, να επεκταθεί και να πυκνώσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κρήτης-Κάσου-Καρπάθου και Ρόδου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 1456

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο