ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άμεση χρηματοδότηση για αποκατάσταση ζημιών & μέτρα ανακούφισης πληγέντων από ακραία καιρικά φαινόμενα σε Σητεία, Ιεράπετρα, Μακρύ Γυαλό & Ανάληψη.
Mε ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Οικονομικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση χρηματοδότηση για αποκατάσταση των ζημιών και μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Σητεία, την Ιεράπετρα και τον Μακρύ Γιαλό και Ανάληψη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας, την ανασφάλεια των πολιτών και την άρνηση της Κυβέρνησης να συζητήσει την επερώτηση του Κινήματος Αλλαγής
Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με «την έξαρση της εγκληματικότητας, την ανασφάλεια των πολιτών και την επί πέντε μήνες άρνηση της Κυβέρνησης να συζητήσει την επερώτηση του Κινήματος Αλλαγής».

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την καθολική, χωρίς εξαιρέσεις, εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στην Κρήτη για όλους και για όλα.
Με αφορμή την  τροπολογία για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγκαία η επισκευή και η συντήρηση των κολυμβητηρίων Αρκαλοχωρίου και Μοιρών.
Mε ερώτηση του,  προς τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομικών, και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι αναγκαία η επισκευή και η συντήρηση των κολυμβητηρίων Αρκαλοχωρίου και Μοιρών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να αναδειχθεί στην καθοριστική δύναμη για το αύριο και την κυρίαρχη δύναμη για το μέλλον. *
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Ένα χρόνο μετά το ιστορικό ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
Είμαστε ξανά μαζί.
Είμαστε μαζί, όλοι όσοι συμπορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε για να αρθρωθεί οργανωτικά και να εξειδικεύσει την πολιτική του σε κάθε κοινωνικό χώρο, σε κάθε περιφέρεια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκλεισμοί από την ρύθμιση των 120 δόσεων που φτιάχτηκε με 5 μέτρα και 14 σταθμά.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Οικονομικών και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να συμπεριληφθούν στην ρύθμιση των 120 δόσεων οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, Δήμους και όλα τα νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και πολίτες, σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν, ανεξάρτητα από το ύψος της οφειλής τους και την δραστηριότητα τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο