ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Το ΠΑΣΟΚ και η οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα *
Η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη, των 44 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί μια εξαιρετική και επίκαιρη αφορμή να αναστοχαστούμε τις αρχές, τις αξίες και την εθνική και κοινωνική ανάγκη που εξέφρασε ο Ανδρέας Παπανδρέου που  μαζί με το τεράστιο έργο μας,  αποτελούν μια ζωντανή παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι αρχές, οι αξίες και το έργο του ΠΑΣΟΚ ζωντανή παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον *
H 3η Σεπτέμβρη 1974 είναι αδιαμφισβήτητα ημερομηνία σταθμός στην Ελληνική πολιτική Ιστορία.

Η διακήρυξη που παρουσίασε στον ελληνικό λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου,  θεμελίωνε την Στρατηγική για μια Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη Ελλάδα με Δημοκρατία και Δικαιοσύνη και ουσιαστικά ίδρυε όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και ευρύτερα τη Δημοκρατική Παράταξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητικές παλινωδίες για την ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των έργων μικρής και μεγάλης διασύνδεσης, πότε θα λειτουργήσουν, την επίσημη εκτίμηση για τις ενεργειακές ανάγκες της Κρήτης τα επόμενα 5 χρόνια 2019-2023 και ποιος είναι ο προγραμματισμός για την κάλυψη τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα στη φιλοξενία παιδιών στις δομές προσχολικής αγωγής για να μην μείνει κανένα παιδί εκτός».
Με ερώτηση  τους προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών, Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τον  Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ζητούν να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα στη φιλοξενία παιδιών στις δομές προσχολικής αγωγής για να μην μείνει κανένα παιδί εκτός».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλαγή πολιτικής αντί της εναλλαγής προσώπων ή κομμάτων *
Είναι φανερό ότι η κυβερνητική γκρίζα προπαγάνδα, στοχεύει στην παραποίηση της πραγματικότητας, τη δημιουργία σύγχυσης και θολού κλίματος, προκειμένου ο κ. Τσίπρας να ψαρέψει στα θολά νερά και να ελπίζει στην ανατροπή της αρνητικής δημοσκοπικής του θέσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δικαιοσύνη, για να μην ξανασυμβεί *
Η απώλεια των 96 συνανθρώπων μας στην πρόσφατη τραγωδία, αλλά και οι επιπτώσεις στις οικογένειες όλων των πυρόπληκτων στο Μάτι, καθιστούν επιβεβλημένη την απονομή δικαιοσύνης. Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά θέλει να ρίξει τις ευθύνες ανώνυμα στο σύστημα, για να προφυλάξει τους κυβερνητικούς υπεύθυνους της τραγωδίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 1317

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο