ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ »
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ.

 Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μεγάλες ευθύνες της Κυβέρνησης για τις καθυστερήσεις υλοποίησης των προγραμμάτων δακοκτονίας».
Με ερώτηση  τους προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών ,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με άλλους Βουλευτές ,ζητούν να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις, ώστε το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων δακοκτονίας και να γίνουν οι απαραίτητοι ψεκασμοί»

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγνώριση από το δημόσιο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί στον ιδιωτικό τομέα
Με επίκαιρη ερώτηση  του προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να εκδοθούν άμεσα οι αποφάσεις αναγνώρισης από το δημόσιο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί, εκτός δημοσίου τομέα για όλους τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους, ώστε να τύχουν των προβλεπόμενων ευεργετικών συνεπειών.


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αντί επανάπαυσης μέτρα βιωσιμότητας για το τουρισμό»
Με ερώτηση  του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά, αντί επανάπαυσης, μέτρα βιωσιμότητας για το τουρισμό.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αδικαιολόγητη και απαράδεκτη εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Πρόεδρο ΠΕΔ Κρήτης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι αδικαιολόγητη και απαράδεκτη η εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σχετικά με την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου.
Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τέλος, αφού μετά από 3,5 χρόνια αδράνειας, τώρα φαίνεται ότι απαιτούνται το λιγότερο άλλα τρία χρόνια για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, που αποτελεί ένα αναγκαίο έργο.

Ύστερα από πέντε κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις για το θέμα αυτό, το Υπουργείο Υποδομών με πληροφορεί πως σε τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα θα κατασκευαστεί το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο