ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Δεν έχει ανατεθεί η β’ φάση των μελετών του Φράγματος Δαφνών».
Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην ερώτηση του γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, ακόμη δεν έχει ανατεθεί το έργο ολοκλήρωσης των μελετών της β΄φάσης για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού φράγματος Δαφνών.
Στην ερώτηση του, ο Βουλευτής τόνιζε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή του  Ηράκλειου της Κρήτης, αφού θα λειτουργεί ως έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης του Ηρακλείου ενώ παράλληλα, η κατασκευή του φράγματος είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει η πολεοδόμηση όλου του γεωγραφικού τόξου Ξηροπόταμου, Γιόφυρου και της περιοχής του ΤΕΙ-Εσταυρωμένου

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί πριν την έναρξη του φετινού τρύγου.
Mε ερώτηση τους προς τo Υπουργείo Οικονομικών, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Γ.Αρβανιτίδη, Ιλχάν Αχμέτ, Λ. Γρηγοράκο, Θ. Θεοχαρόπουλο, Χ. Κεφαλίδου, Γ. Κουτσούκο, Δ. Κρεμαστινό, Ο. Κωνσταντινόπουλο, Δ. Κωνσταντόπουλο, Γ. Μανιάτη, Κ. Μπαργιώτα, Θ. Παπαθεοδώρου, Μ. Τζελέπη και Ε. Χριστοφιλοπούλου, ζητούν την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί πριν την έναρξη του φετινού τρύγου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προοδευτικές αλλαγές στην Εκπαίδευση, αντί της συντηρητικής αντιμεταρρύθμισης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Οι μεγάλες αλλαγές και οι ριζικές τομές, στις οποίες προχώρησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σ’ όλους τους θεσμούς και τους τομείς, τη μεταπολίτευση είναι το έργο της Παράταξης μας, που ώθησε τη χώρα και την κοινωνία σε σημαντική πρόοδο την οποία σήμερα επικαλούνται όλοι ως αφετηρία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καταστροφική πολιτική και αδράνεια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στο χώρο της υγείας».

Mε ερώτηση του προς τo Υπουργείo Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει την καταστροφική πολιτική και αδράνεια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στο χώρο της υγείας ενώ τονίζει ότι η συστηματική και διαρκής μείωση των επενδύσεων στο σύστημα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας έχει ως συνέπεια να είναι δραματικές οι συνθήκες παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όσους τη χρειάζονται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων που υπηρετούν σε αυτό.


Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση κωφεύει στις ανάγκες του ΕΣΥ και με νομοσχέδια γραμμένα στο γόνατο, με δήθεν μεταρρυθμίσεις ιδρύει τα ΤΟΜΥ που πέρα από την απασχόληση που θα προσφέρουν δεν πρόκειται να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.  


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να αυξηθεί το ρυθμιζόμενο οφειλόμενο ποσό στον ΕΦΚΑ Αγροτών, προκειμένου να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν οι αγρότες με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 4.000 Ευρώ»
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αυξηθεί το ρυθμιζόμενο οφειλόμενο ποσό στον ΕΦΚΑ Αγροτών, προκειμένου να μπορούν να συνταξιοδοτηθούν οι αγρότες με ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 4.000 Ευρώ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέτρα πρόληψης-αντιμετώπισης του μικρού σκαθαριού των κυψελών (aethina tumida)
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά μέτρα πρόληψης-αντιμετώπισης του μικρού σκαθαριού των κυψελών (aethina tumida).

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 1125

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο