ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Εύλογη παράταση στις ρυθμίσεις του ν.4495/17».
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητά εύλογη παράταση στις ρυθμίσεις του ν.4495/17.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 
 

«Ο Ν.4495/2017  «Έλεγχος και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις», μεταξύ άλλων προβλέπει και την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένταξη του εντόμου “xylotrechus chinesis” στο πρόγραμμα επισκοπήσεων έτους 2018 για αποτύπωση διασποράς του στο Ν.Ηρακλείου αλλά & διαπίστωση προσβολής αμπελιών
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με την υπ’αριθμ. 3474/13-02-2018 ερώτηση του προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα για την καταπολέμηση του ξυλοφάγου εντόμου  “xylotrechus chinesis” που απειλεί αμπέλια, μουριές κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να προστατευθούν οι καταναλωτές και οι κτηνοτρόφοι από τυχόν φαινόμενα εξαπάτησης & κερδοσκοπίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ζητά να προστατευθούν οι καταναλωτές και οι κτηνοτρόφοι από τυχόν φαινόμενα εξαπάτησης & κερδοσκοπίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Κίνημα Αλλαγής: Στέλνουμε μήνυμα σιγουριάς, αισιοδοξίας και ελπίδας»
*Χαιρετισμός  του Συντονιστή Οργανωτικής Επιτροπής και Γραμματέα Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη  Κεγκέρογλου στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μέτρα στήριξης της Ελληνικής κτηνοτροφίας, προστασίας των καταναλωτών & πάταξης της Ελληνοποίησης γάλακτος».
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Υγείας, και Οικονομικών, ζητά μέτρα στήριξης της Ελληνικής κτηνοτροφίας, προστασίας των καταναλωτών & πάταξης της Ελληνοποίησης γάλακτος.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 
 Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά τις εξελίξεις στον ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η  αποπομπή των Διοικητών του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ αποτελεί απόδειξη των αδιεξόδων  του νόμου Κατρούγκαλου.
Το θέμα δεν αφορά όμως μόνο τα πρόσωπα.

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο