ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οι Χανιώτες περιμένουν Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου και εσείς το μετατρέπετε σε Ιατρείο.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Υγείας για την λειτουργία του  Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στα Χανιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Επέκταση δόσεων και μείωση προστίμων στο νέο σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα προαναγγέλλει ο Υπουργός αλλά αποφεύγει να δώσει χρονοδιάγραμμα κατάθεσης του"
"Δεν δίνει σαφές χρονοδιάγραμμα για την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην απάντηση του  ο Υπουργός Περιβάλλοντος, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής και γραμματέας Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με την οποία μεταξύ άλλων, ζητούσε να ενημερωθεί πότε θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.
Ο Υπουργός ενημερώνει, σχετικά με τα πρόστιμα των αυθαίρετων κατασκευών και την αποπληρωμή τους, ότι έχει ληφθεί μέριμνα ώστε με επέκταση των δόσεων, από 60 σε 80, και με ειδικές διατάξεις που προβλέπουν μείωση των προστίμων με περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια, να είναι δυνατή για όλους τους πολίτες η δυνατότητα τακτοποίησης των αυθαίρετων κατασκευών...

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Για ποιο λόγο δεν έχουν ακόμη πιστωθεί στους Δήμους τα ποσά για τα προνοιακά επιδόματα;».
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσα την καταβολή των προνοιακών επιδόματων στους δικαιούχους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναπτυξιακά κίνητρα και μέτρα στήριξης της κρουαζιέρας
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Τουρισμού και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τον τουρισμό και πως θα προωθηθεί ειδικότερα ο θαλάσσιος τουρισμός και η κρουαζιέρα, που καταγράφει πτώση στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΙΟΒΕ: Στην ανεργία το 36% όσων αποφοιτούν».
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφέρεται στη μελέτη του ΙΟΒΕ, για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας των νέων πτυχιούχων και των χαμηλών απολαβών όσων από αυτούς εργάζονται. 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών πάνω από 37.000 παιδιά.
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να γίνουν όλες οι  απαραίτητες ενέργειες ώστε οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί να δηλώσουν εγκαίρως τα κενά για να αντιστοιχηθούν αυτά με δικαιούχους ή νέους δικαιούχους και να βρεθεί λύση ώστε να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτήσεων.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1106

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο