ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συλλυπητήρια Κεγκέρογλου για τον A.Βγόντζα.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Γραμματέα Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Β. Κεγκέρογλου για τον θάνατο του Αντώνη Βγόντζα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαράδεκτο κλείσιμο των μισών χειρουργικών αιθουσών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατική Συμπαράταξη και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι απαράδεκτο το κλείσιμο των μισών χειρουργικών αιθουσών του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Έπεα πτερόεντα» Σπίρτζη για τον ΒΟΑΚ.
Με αφορμή τις «εκ νέου» εξαγγελίες του κ.Σπίρτζη σχετικά με τον ΒΟΑΚ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Είμαστε στον 5ο χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, στον 5ο χρόνο συνεχών αναβολών και μεταθέσεων και ο κ.Σπίρτζης προέβη  «εκ νέου» σε εξαγγελίες για τον ΒΟΑΚ και για όσα είπε εχθές από το Ηράκλειο Κρήτης δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τα παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Nα καταβληθούν τα οφειλόμενα στους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ και εφεξής να καταβάλλεται κανονικά η προβλεπόμενη αποζημίωση».
Mε ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ και εφεξής να καταβάλλεται κανονικά η προβλεπόμενη αποζημίωση.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τιμωρούνται οι συνεπείς καταναλωτές, με την επιβάρυνση από την έμμεση αύξηση στους λογ/σμούς της ΔΕΗ-Αναγκαίοι ευνοϊκότεροι όροι ρύθμισης».
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι τιμωρούνται οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ και ζητά:
-την αναστολή της συγκεκριμένης απόφασης προκειμένου οι συνεπείς καταναλωτές να εξακολουθούν να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 15% και να διατηρηθεί και στα ίδια επίπεδα η έκπτωση ετήσιας προπληρωμής
-ευνοϊκότερους όρους ρύθμισης  για ληξιπρόθεσμες οφειλές, ώστε να μπορούν όλοι οι καταναλωτές να ρυθμίσουν τις οφειλές τους
-να μην αυξηθούν άλλο τα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εθνικός Οδικός Χάρτης για την Εκπαίδευση και την Έρευνα. *
Είναι αναμφισβήτητο ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο οδικό χάρτη για την εκπαίδευση και την έρευνα, που θα αξιοποιεί  και δεν θα καταστρέφει τη δουλειά που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην παιδεία.
Ειδικότερα η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, παρά τα προβλήματα και τις αγκυλώσεις, είναι ισχυρή και αυτό αποδεικνύεται από τους εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες της χώρας μας που διαπρέπουν στην Ευρώπη και τον κόσμο.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο