ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Η αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει οδηγήσει τους αγρότες σε απόγνωση.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους Βουλευτές, κ.κ. Μ. Τζελέπη, Γ. Αρβανιτίδη, Ι. Αχμέτ, Ε. Βενιζέλο, Λ. Γρηγοράκο, Θ. Θεοχαρόπουλο, Γ. Καρρά, Χ. Κεφαλίδου, Ι. Κουτσούκο, Δ. Κρεμαστινό, Ο. Κωνσταντινόπουλο, Δ. Κωνσταντόπουλο, Α. Λοβέρδο, Ι. Μανιάτη, Κ. Μπαργιώτα, Θ.  Παπαθεοδώρου, Κ. Σκανδαλίδη και Ε. Χριστοφιλοπούλου, επισημαίνουν ότι οι αγρότες έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση από την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το επαίσχυντο ΦΕΚ μεταφοράς δημοσίων ακινήτων στο Υπερταμείο που περιλαμβάνει ακόμη και την Κνωσσό!
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Πολιτισμού & Αθλητισμού και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να άμεση απόσυρση του επαίσχυντου ΦΕΚ μεταφοράς δημόσιων ακινήτων στο Υπερταμείο, που περιλαμβάνει ακόμη και την Κνωσσό.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης και έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν έχει τέλος η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο κυνισμός του κ. Τσίπρα.
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και οι υπεύθυνοι Υποδομών και Περιβάλλοντος κ.κ. Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Αρβανιτίδης, έκαναν την παρακάτω δήλωση, μετά την καταψήφιση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το πρόγραμμα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων της Κρήτης , από την περιφερειακή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη στάση της περιφερειακής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης καταψήφισε  την Στρατηγική Μελέτη περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το πρόγραμμα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Έτσι, για άλλη μια φορά, αποκαλύπτεται η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο κυνισμός του κ. Τσίπρα προσωπικά, που τέσσερα σχεδόν χρόνια τώρα, χρονοτριβούν και δεν προωθούν τις διαδικασίες αξιοποίησης των υδρογονανθράκων, ενώ την ίδια ώρα αγορεύουν στα fora με βαρύγδουπες εκφράσεις περί ανάπτυξης και εκδηλώνουν τον κυνισμό τους για τη γρήγορη φυσική μείωση των συνταξιούχων.Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε αδιέξοδο το ζήτημα της επικούρησης των συνταξιούχων ΕΤΕ.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους Βουλευτές, κ.κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου, Ι. Κουτσούκο, Δ. Κωνσταντόπουλο και Κ. Σκανδαλίδη, ζητούν να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της επικούρησης των συνταξιούχων ΕΤΕ ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα στους συνταξιούχους και να πραγματοποιηθεί τριμερής διάλογος επί τη βάσει συγκεκριμένων προτάσεων,  που θα διασφαλίζουν το μέλλον των  παροχών επικούρησης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεσα μέτρα ανακούφισης των φοιτητών που επλήγησαν από τη καταστροφική πυρκαγιά αλλά και αποκατάσταση της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υγείας και Εσωτερικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου,  ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης των φοιτητών που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά αλλά και μέτρα αποκατάστασης της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι μαζικοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που προωθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λειτουργούν ως πλυντήριο μαύρου χρήματος.
Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων τους προς τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης, Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους Βουλευτές, κ.κ Γ. Κουτσούκο, Ο. Κωνσταντινόπουλο και Θ. Παπαθεοδώρου, ζητούν τη νομοθέτηση για να διασφαλιστεί η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1362

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο