ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Ξέχασε ο Κουρουμπλής την Κρήτη από την επιδότηση μετακινήσεων και μεταφορών και την ίδια ώρα ο Σπίρτζης ετοιμάζει διόδια»
Με αφορμή το νομοσχέδιο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και την εξαίρεση της Κρήτης, ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε εφαρμογή του άρθρου 101 του Συντάγματος για μέτρα στήριξης των νησιών, κατέθεσε νομοσχέδιο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, που ουσιαστικά είναι:
α) Επιδότηση του εισιτηρίου μετακίνησης επιβατών με πλοία και
β) Επιδότηση του μεταφορικού κόστους των εμπορευμάτων με πλοία.
Χωρίς καμία αιτιολογία ο κ. Κουρουμπλής, εξαιρεί την Κρήτη και εφαρμόζει το Σύνταγμα αλά καρτ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Άλλη μια χρονιά χαμένη για τα υδροπλάνα.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών, Οικονομίας & Ανάπτυξης, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής,  Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Τουρισμού ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου,επανέρχεται και ζητά:
-Να ενημερωθεί για το στρατηγικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την ίδρυση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα
-Συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες αδειών ίδρυσης υδατοδρομίων, αφού έχουν περάσει άπρακτα σχεδόν τρία χρόνια τώρα, παρά τις εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τελική φάση του έργου Ηράκλειο-Μεσαρά θα είχε παραδοθεί τον 8ο του 2017, αν δεν υπήρχε η πολιτική καθυστέρηση του Υπ. Υποδομών, κατά 20 τουλάχιστον μήνες.
Ο χρόνος αλλά και αυτή καθ’ αυτή η υλοποίηση σημαντικών έργων ακόμη και μετά τη μελέτη και διασφάλιση της χρηματοδότησης τους, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, χωρίς να υπάρχουν πάντα ασφαλιστικές δικλείδες για την αποτροπή των καθυστερήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλαλούμ με τη τουριστική εκπαίδευση.
-Γαβρόγλου: Μετά τη Χίο και τον Πειραιά ιδρύουμε 3ο τμήμα τουρισμού στην Κέρκυρα.

-Κεγκέρογλου: Επανεξετάστε την τουριστική εκπαίδευση συνολικά και μην εξαιρείτε την Κρήτη.Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση αποζημίωση για τις ζημιές που προξένησαν στις αγροτικές καλλιέργειες τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Κρήτη.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση αποζημίωση για τις ζημιές που προξένησαν στις αγροτικές καλλιέργειες τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Κρήτη

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
3,5 χρόνια τώρα, από Υπουργείο σε Υπουργείο η εκτροπή του πλατύ ποταμού για την ενίσχυση του φράγματος της Φανερωμένης.
Έντονη ανησυχία και μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στους φορείς και κατοίκους της Μεσαράς για το έργο "εκτροπή του Πλατύ ποταμού", το οποίο δεν προχωρεί 3,5 χρόνια τώρα, παρά τις δεσμεύσεις και εξαγγελίες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο