ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Στον αέρα, με κίνδυνο να χαθεί 1 δις από τη χρηματοδότηση της Ε.Ε ».
Mε ερώτηση του προς τo Υπουργείo Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι στον αέρα, με κίνδυνο να χαθεί 1 δις από τη χρηματοδότηση της Ε.Ε ».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγάλες ελλείψεις Ιατροδικαστών.
Mε ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου,  μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Ε. Χριστοφιλοπούλου και Θ. Παπαθεοδώρου επισημαίνουν τις τεράστιες ελλείψεις ιατροδικαστών που παρατηρούνται στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στις Ιατρικές Σχολές της χώρας

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξωδικαστικός μηχανισμός και POS δεν μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς τη θεσμοθέτηση του ειδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού για όλες τις επιχειρήσεις
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι εξωδικαστικός μηχανισμός και POS δεν μπορούν να εφαρμοστούν, χωρίς τη θεσμοθέτηση του ειδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού για  όλες τις επιχειρήσεις.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση θεσμοθέτηση του ειδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογ/σμού για όλες τις επιχειρήσεις.
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να θεσμοθετηθεί άμεσα ο ειδικός ακατάσχετος τραπεζικός λογ/σμός για όλες τις επιχειρήσεις.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επισκέπτες της Κνωσού- άμεσες και αναγκαίες παρεμβάσεις αναβάθμισης της πρόσβασης σε αυτή.
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφέρεται στη μεγάλη ταλαιπωρία των επισκεπτών και ζητά να υλοποιηθούν άμεσες και αναγκαίες παρεμβάσεις αναβάθμισης της πρόσβασης στη Κνωσό.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Από τα σύκα μέχρι τα σταφύλια
Η Κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι τον Ιούλιο του 2017 η Ελλάδα επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν τον Ιούλιο του2014.

Δεν έχουμε όμως μόνο 3 χρόνια χαμένα, είναι πολύ περισσότερα.        
 
Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, φόρτωσαν τη Χώρα με το 3ο αχρείαστο μνημόνιο, 100 δις. δάνειο παρέδωσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και επέβαλλαν  12,5 δις. μέτρα με υπερφορολόγηση πολιτών, επιχειρήσεων  και οικογενειών, αλλά πρόσφατα και νέα μέτρα 5 δις. με μείωση του αφορολόγητου και περικοπές  σε συντάξεις και μισθούς που θα εξελίσσονται μέχρι το 2020.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1125

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο