ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να ξεκαθαριστούν οι προϋποθέσεις για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης και να μην χαθούν χρήματα για χιλιάδες παραγωγούς
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ξεκαθαριστούν οι προϋποθέσεις για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης και να μην χαθούν χρήματα για χιλιάδες παραγωγούς.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγκαία η περαιτέρω άρση των capital controls.
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την περαιτέρω άρση των capital controls.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί δεν προχωρεί η κατασκευή του κόμβου Αγ. Πελαγίας;
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο  Υποδομών & Μεταφορών και Οικονομίας & Ανάπτυξης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να προχωρήσει η κατασκευή του κόμβου Αγίας Πελαγίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση σύγκληση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας
Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής  Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Σκανδαλίδη Κώστα, Παπαθεοδώρου Θεόδωρο και Γρηγοράκος Λεωνίδα ζητούν την άμεση σύγκληση της εν λόγω Επιτροπής, σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι τελικά ισχύει με τα κόκκινα αγροτικά δάνεια;-Επιτακτική ανάγκη η βιώσιμη ρύθμιση τους
Με ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι σύγχυση και εύλογα ερωτήματα προκύπτουν από τις αντικρουόμενες δηλώσεις Υπουργών της Κυβέρνησης, σχετικά με το θέμα των ρυθμίσεων για τα αγροτικά δάνεια.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να δοθεί άμεσα λύση για τους συμβασιούχους καθαριότητας Ο.Τ.Α.
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο  Εσωτερικών ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί άμεσα λύση για τους συμβασιούχους καθαριότητας Ο.Τ.Α.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1062

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο