ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συνέντευξη στην εφημερίδα Αντίλαλος της Μεσαράς *
1. Μετά από μια παρατεταμένη κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και φυσικά την Κρήτη, η περιοχή της Μεσαράς αναζητά τον ρόλο της, μετρά ζημιές και απώλειες σε όλους τους τομείς. Στον πρωτογενή τομέα, στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως τον πολιτισμό και στον τουρισμό. Πως μπορεί η Μεσαρά να επιστρέψει στους θετικούς ρυθμούς;


Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου με βέλτιστες λύσεις και δίκαιες αποζημιώσεις *
Το Νέο Διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου, όπως το  εμπνευστήκαμε και υιοθετήθηκε  από όλες τις Κυβερνήσεις  είναι ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα της χώρας που θα εξυπηρετεί την οικονομία της Κρήτης για τις επόμενες δεκαετίες αλλά θα αλλάξει και την φυσιογνωμία της περιοχής , το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Συνεπώς α) η αντιμετώπιση των επιπτώσεων, β) τα αναγκαία έργα οδικής διασύνδεσης, γ) τα ανταποδοτικά οφέλη και δ) οι δίκαιες αποζημιώσεις αναδεικνύονται σε τέσσερις κρίσιμους παράγοντες, ώστε αυτό να κατασκευαστεί απρόσκοπτα και να λειτουργήσει με το βέλτιστο και αποδοτικότερο τρόπο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα με Πρόεδρο Κινήματος Αλλαγής κα Φώφη Γεννηματά.
Το απόγευμα της Τρίτης 4.12.2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κα Φώφη Γεννηματά. Στη συνάντηση, που έγινε σε ζεστό κλίμα και ήταν γόνιμη, συμμετείχαν, εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου οι συμπρόεδροι Βασίλης Μπρακατσούλας, Χρήστος Τσιντζιλώνης και Δημήτρης Παλαιολογόπουλος και οι συγγραμματείς Δημήτρης Αλευρομάγειρος και Αριστομένης Συγγελάκης. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.Διαβάστε περισσότερα...
 
Από την προοδευτική μεταρρύθμιση του Εγγυημένου Εισοδήματος, στην Παγίδα Φτώχειας του κ. Τσίπρα*
Η προοδευτική μεταρρύθμιση στο σύστημα κοινωνικής προστασίας, το 2014, με τη δημιουργία του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος (ΕΚΕ), απαξιώθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετονομάστηκε σε επίδομα (ΚΕΑ) και με την κατάργηση της εργασιακής επανένταξης, μετατράπηκε σε παγίδα επιδοτούμενης φτώχειας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απλήρωτοι από τον Ιούνιο οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) Ν.Ηρακλείου, νομού Λασιθίου, Χανιών και όλης της χώρας».
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου τονίζει ότι είναι απλήρωτοι από τον Ιούνιο οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης ευθύνης ΚΟΙΣΠΕ Ν.Ηρακλείου, νομού Λασιθίου, Χανιών και όλης της χώρας και ζητά να προχωρήσουν άμεσα  οι οφειλόμενες πληρωμές».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
Δίκαιες αποζημιώσεις και βέλτιστες λύσεις για την απρόσκοπτη κατασκευή και λειτουργία του Νέου Διεθνούς αερολιμένα Καστελίου.
Στους τέσσερις κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την απρόσκοπτη υλοποίηση και βέλτιστη λειτουργία του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι αναφέρθηκε ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κατά την διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του, σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ζητώντας δίκαιες και αποδοτικές λύσεις, γιατί οι λαθεμένες επιλογές στρέφουν την τοπική κοινωνία εναντίον του έργου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο