ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Αξιοποίηση ΕΣΠΑ: Η Κυβερνητική αποτυχία και μια χαμένη ευκαιρία για τη χώρα.
Εισαγωγή

Τα κονδύλια του ΕΣΠΑ αποτελούν ένα σημαντικό «εργαλείο» για την ανάπτυξη της οικονομίας, την ενίσχυση των επιχειρήσεων και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Δυστυχώς και παρά τα όσα οι Κυβερνητικοί παράγοντες ισχυρίζονται, η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ καρκινοβατεί.
Παρότι οι ρυθμοί ανάπτυξης παραμένουν απογοητευτικοί, παρότι κλίμα ενίσχυσης των επενδύσεων δεν υφίσταται, παρότι η ανεργία παραμένει πολύ υψηλή, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στάθηκε ανίκανη να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες που υπάρχουν για την χώρα.
Το Κίνημα Αλλαγής ξεκινά σήμερα μια αναλυτική καταγραφή της κατάστασης που υπάρχει, ξεκινώντας από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το ΕΠΑΝΕΚ.
Αναδεικνύουμε το πρόβλημα, αλλά και τα αίτια των καθυστερήσεων.
Όχι μόνο για να ασκήσουμε κριτική, αλλά και για να υπάρξουν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες και η άρση των εμποδίων που θα επιτρέψουν να μη χαθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα, την Οικονομία και την Κοινωνία μας.
Ανάλογες πρωτοβουλίες θα συνεχισθούν και για τα άλλα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεξέταση υπερφορολόγησης και υψηλών ασφαλιστικών εισφορών.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εργασίας, Κοιν. Ασφ. και Κοιν. Αλληλεγγύης,  ζητά την επανεξέταση της υπερφορολόγησης και των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριξη των πληγέντων παραγωγών σε Βιάννο, Ιεράπετρα, Σητεία κλπ.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την στήριξη των πληγέντων παραγωγών σε Βιάννο, Ιεράπετρα, Σητεία κλπ

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να διενεργηθεί άμεσα ο σχετικός διαγωνισμός και να προχωρήσει επιτέλους η κατασκευή του κόμβου Αγ. Πελαγίας.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μετά την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επανέρχεται με ερώτηση του προκειμένου να διενεργηθεί άμεσα ο σχετικός διαγωνισμός και να προχωρήσει επιτέλους η κατασκευή του κόμβου Αγ. Πελαγίας

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Mέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις ανεμοθύελλες της 25ης και 26ης Ιανουαρίου ζήτησε ο Β.Κεγκέρογλου στην Ολομέλεια της Βουλής
«Συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις ανεμοθύελλες της 25ης και 26ης Ιανουαρίου ζήτησε ο Β.Κεγκέρογλου στην Ολομέλεια της Βουλής-Ασαφείς απαντήσεις Υπουργού. »

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η αλήθεια γύρω από την κλοπή στο φάρμακο.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες βιώνουν δέκα (10) δύσκολα χρόνια και η προπαγάνδα για τα αίτια της κρίσης καλά κρατεί.

Καμία όμως προπαγάνδα όσο καλά κι αν είναι στημένη, όσα μέσα κι αν έχουν στη διάθεσή τους οι ιθύνοντες της για να την υποστηρίξουν, δεν μπορεί να διαγράφει την αλήθεια και να διαστρεβλώνει  την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο