ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Αδράνεια του Υπουργείου Υγείας παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».
Mε ερώτηση τους προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές κ.κ Λεωνίδα Γρηγοράκο, Ιλχάν Αχμέτ, Κώστα Μπαργιώτα και Εύη Χριστοφιλοπούλου επισημαίνουν την αδράνεια του Υπουργείου Υγείας παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την έξαρση της ιλαράς στην Ευρώπη.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μέτρα στήριξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους».
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Οικονομικών και Τουρισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά μέτρα στήριξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επανένταξη οφειλετών του Δημοσίου στη ρύθμιση των 100 δόσεων».
Mε ερώτηση τους προς τo Υπουργείo Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές κ.κ   Γ. Κουτσούκο, Γ.Μανιάτη και Γ. Αρβανιτίδη ζητούν ευνοϊκή ρύθμιση επανένταξης των οφειλετών του Δημοσίου που απεντάχθηκαν από τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων, μη δυνάμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων-Αντικυθήρων με Πειραιά- Γύθειο - Καλαμάτα – Καστέλι Κρήτης».
Mε ερώτηση προς τo Υπουργείo Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων-Αντικυθήρων με Πειραιά- Γύθειο - Καλαμάτα – Καστέλι Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δυόμισι χρόνια καθυστέρηση για το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον».
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι δυόμισι χρόνια τώρα, παρά τις συνεχείς εξαγγελίες και την ήδη αποκτηθείσα εμπειρία καθυστερεί αδικαιολόγητα το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οίκον. 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επαρκή στελέχωση των υγειονομικών Υπηρεσιών με επόπτες δημόσιας Υγείας».
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά επαρκή στελέχωση των υγειονομικών Υπηρεσιών με επόπτες δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1125

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο