ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δήλωση γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Β. Κεγκέρογλου, για τη διασφάλιση της ακτοπλοϊκής επικοινωνίας της Κρήτης για λόγους δημοσίου συμφέροντος
Δήλωση γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, για τη διασφάλιση της ακτοπλοϊκής επικοινωνίας της Κρήτης για λόγους δημοσίου συμφέροντος:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στον αέρα εκατοντάδες έργα Δήμων και Περιφερειών όλης της χώρας λόγω ασάφειας του ν.4412/16
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο  Υποδομών, σε συνέχεια της υπ’αριθμ. 5522 από 10-05-2017 γραπτής ερώτησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, φέρνει το θέμα της εμπλοκής των έργων Δήμων και Περιφερειών προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύσεις τώρα στο πρόβλημα της φόρμας 6 και των νέων αγροτών του 2009-Είναι θέμα της Ελληνικής Κυβέρνησης
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου,Γραμματέα Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Συντονιστή Κ.Ο.Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ:
“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα σε συνεχή αδιέξοδα και το μεγάλο χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και τον λαό που υποφέρει από τα επώδυνα μέτρα, είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη και να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη τους.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέπουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους τη στρέβλωση των θεμιτών διαφωνιών, ούτε όμως τα «μικρά» να διαμορφώνουν  αρνητικά την εικόνα μας.
Δεν υπάρχει καμία  δικαιολογία για κανέναν μας.
Δεν δικαιούμαστε να απογοητεύουμε αυτούς που περιμένουν από εμάς.
Ας κατεβάσουμε όλοι τους τόνους, δεν έχουν νόημα οι άγονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εντός διμήνου θα ξεκινήσει η διαδικασία ένταξης στη ρύθμιση έως 120 δόσεων
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας  για ευνοϊκότερες ρυθμίσεις από τις ισχύουσες για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο.

Κατά την ανάπτυξη της ερώτησης του ο κ.Κεγκέρογλου είπε:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δέσμευση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε Β. Κεγκέρογλου για πληρωμές στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την άμεση πληρωμή της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1062

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο