ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τον καύσωνα στις αγροτικές καλλιέργειες».
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τον καύσωνα στις αγροτικές καλλιέργειες.
 
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Κύριε Υπουργέ

Οι υψηλές θερμοκρασίες που παρουσιάστηκαν στην Κρήτη και ειδικά στον νομό Ηρακλείου, όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε  τους 44 βαθμούς Κελσίου, φθάνοντας στη Μεσαρά τους 46, το τριήμερο από 30 εώς 3 Ιουλίου, προκάλεσαν καταστροφές σε μεγάλο μέρος των καλλιεργειών.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Εναρκτήρια τοποθέτηση στη σημερινή έναρξη του Πολιτικού Προγραμματικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Εναρκτήρια τοποθέτηση του Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου στη σημερινή έναρξη του Πολιτικού Προγραμματικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.Διαβάστε περισσότερα...
 
Σοβαρές οι ελλείψεις σε προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα Ανατολικής Κρήτης.
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα Ανατολικής Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να προχωρήσει η κατασκευή του κόμβου Αγ. Πελαγίας».
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μετά την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επανέρχεται με ερώτηση του προς τα αρμόδια Υπουργεία, προκειμένου να λάβει σαφείς απαντήσεις για την κατασκευή του κόμβου Αγ. Πελαγίας.  

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 
 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολλές αδικίες στα προσωρινά αποτελέσματα μοριοδότησης των αιτήσεων του ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017-2018;
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εσωτερικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τις πολλές αδικίες στα προσωρινά αποτελέσματα μοριοδότησης των αιτήσεων του ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017-2018

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ορθολογική λειτουργία και κατανομή του προσωπικού στις “Κτιριακές Υποδομές”
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την oρθολογική λειτουργία και κατανομή του προσωπικού στις “Κτιριακές Υποδομές”.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1106

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο