ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Να παραταθεί ο ν.3869/10 για την προστασία της α΄κατοικίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών».
Με επίκαιρη ερώτηση του, προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης , ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να παραταθεί ο ν.3869/10 για την προστασία της α΄κατοικίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

«Ο ν.3869/10 για την προστασία της ά κατοικίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών έσωσε από το πλειστηριασμό χιλιάδες πρώτες κατοικίες δανειοληπτών, οι οποίοι είχαν περιέλθει σε δεινή κατάσταση, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο προϋπολογισμός που παίρνει 10 και υπόσχεται να επιστρέψει 1*
O προϋπολογισμός του 2019 αποτυπώνει την αποτυχία του λεγόμενου ολιστικού προγράμματος, το οποίο έχουν σταματήσει να επικαλούνται ακόμη και οι συντάκτες του. Είναι ένας έντονα αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα λάβουμε ισχυρή εντολή και θα την τιμήσουμε
Συνέντευξη Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην εφημέριδα KONTRA NEWS με τη δημοσιογράφο Σοφία Λιάκου

-Πόσο βαρύ έχει πέσει για το κόμμα σας η εμπλοκή στο σκάνδαλο C4I του πρώην Πρωθυπουργού;

Προφανώς αναφέρεστε στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή και τους τρεις Υπουργούς του, για τους οποίους υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Εφετών ότι ζημίωσαν τη Χώρα  κατά 147 εκ.€. με την τροποποίηση των συμβάσεων και την πληρωμή του C4i. Εμείς πράγματι αναλάβαμε το βάρος και προχωρήσαμε σε αναφορά  προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την «ξεχασμένη» απόφαση του 2017 που δεν ήλθε ούτε στη Βουλή, ούτε στη δημοσιότητα.
Αν αναφέρεστε στη λασπολογία εναντίον του κ. Σημίτη, σας απαντώ ευθέως ότι ο καθαρός ουρανός δεν φοβάται ούτε τις αστραπές και  τις στρακαστρούκες του κ. Τσίπρα, αλλά ούτε τους ψευτομάρτυρες. Η δε λάσπη θα μείνει στα χέρια όσων την δημιούργησαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αναγκαία και επιβεβλημένη η θέσπιση ειδικού Ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού επαγγελματιών και επιχειρήσεων καθώς και άλλα μέτρα στήριξης τους»
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, Κοιν.Ασφ.και Αλληλεγγύης και  Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση θεσμοθέτηση του ειδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού επαγγελματιών και επιχειρήσεων καθώς και άλλα μέτρα στήριξης τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια*
Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Εθνική ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, αξίζει να θυμηθούμε, να προβληματιστούμε και να αγωνιστούμε μαζί με το αναπηρικό κίνημα, για το δικαίωμά τους στη ζωή με αξιοπρέπεια. Θυμόμαστε, βέβαια, ότι μέχρι το 1981, τα Άτομα με Αναπηρία βρίσκονταν είτε στο περιθώριο της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής, είτε στα υπόγεια και τις αποθήκες. Το ενδιαφέρον της πολιτείας μέχρι τότε περιοριζόταν στους ανάπηρους πολέμου.Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυνατότητα συνταξιοδότησης οφειλετών ΟΓΑ & ΟΑΕΕ - Λάθος αντίληψη Κυβέρνησης, για αποφάσεις μεταφοράς ασφαλισμένων από κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα σε προνοιακό.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας  ώστε να  απεγκλωβιστούν χιλιάδες  υπό συνταξιοδότηση συμπολίτες μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο