ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να πληρωθούν επιτέλους οι συμμετέχοντες από τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ)
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να πληρωθούν επιτέλους οι συμμετέχοντες, οι εργοδοτικοί φορείς, τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα και τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης από τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ).

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλαγή πολιτικής με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής *
Η Ελλάδα πελαγοδρομεί χωρίς πυξίδα και δικό της οδικό  χάρτη, με τις επιλογές του κ. Τσίπρα που την καθιστούν από σύμμαχο, υποτελή χώρα.
•    Η οικονομία σέρνεται, η επιχειρηματικότητα πνίγεται και η κοινωνία συνεχίζει να ματώνει.
•    Το δημόσιο χρέος  ανήλθε στα 335 δις.€
•    Το κατά κεφαλήν εισόδημα μειώθηκε

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κυβέρνηση παραπαίει και δεν μπορεί να μακροημερεύσει *
Είναι εμφανές ότι η Κοινοβουλευτική πραγματικότητα στην Ελλάδα έχει εισέλθει πλέον στον αστερισμό της Κυβέρνησης μειοψηφίας.

Αυτό σημαίνει ότι η Κυβέρνηση και το Προεδρείο της Βουλής κατά κύριο λόγο οφείλουν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, αποβάλλοντας τον αυταρχισμό που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα και κυρίως κατανοώντας ότι ο μόνος τρόπος  για να μην απαξιωθεί περαιτέρω το Κοινοβούλιο είναι η τήρηση του Συντάγματος και  του Κανονισμού της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν προσέρχονται οι Υπουργοί στη Βουλή γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν την απαράδεκτη απόφαση τους να εξαιρέσουν την Κρήτη από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Δεν προσέρχονται οι Υπουργοί στη Βουλή γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν την απαράδεκτη απόφαση τους να εξαιρέσουν την Κρήτη από την επιδότηση των μεταφορικών των νησιών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στήριξη και πρωτοβουλίες για το “επιχειρείν” και την εργασία».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών, και Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοιν.Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά στήριξη και πρωτοβουλίες για το “επιχειρείν” και την εργασία.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

«Αν και η Κυβέρνηση υποστηρίζει ότι φύγαμε από τα μνημόνια, με τις αδιέξοδες πολιτικές που ακολουθεί στήνει φραγμούς στην ανάπτυξη, αυξάνει την ανεργία ή την μερική απασχόληση και οδηγεί στο κλείσιμο χιλιάδες επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται η αδιαφορία του Υπουργείου Μεταφορών για το πρόβλημα που δημιούργησε το ίδιο και δεν διενεργούνται εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση λύση για να διενεργούνται εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1456

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο