ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Να ιδρυθούν Τμήματα Ένταξης και στα Δημ. σχολεία Βώρων, Γαλιάς, Καμαρών, Πετροκεφαλίου, Πιτσιδίων, Σκουρβούλων και 2ο Τυμπακίου που πληρούν τις προϋποθέσεις.
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ιδρυθούν Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) και στα Δημοτικά σχολεία Βώρων, Γαλιάς, Καμαρών, Πετροκεφαλίου, Πιτσιδίων, Σκουρβούλων και 2ο Τυμπακίου που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητική μεθόδευση για την απόκρυψη από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους των μειωμένων συντάξεων που προκύπτουν από τον Νόμο Κατρούγκαλου
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους υπεύθυνους Βουλευτές ανά Υπουργείο, κατέθεσαν ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπου καταγγέλλουν την κυβερνητική μεθόδευση για την απόκρυψη από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους των μειωμένων συντάξεων που προκύπτουν από το νόμο Κατρούγκαλο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
12 προτάσεις από το Κίνημα Αλλαγής για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος *
Μια από τις πιο σημαντικές απειλές για το μέλλον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης είναι το δημογραφικό πρόβλημα, η αντιμετώπιση του οποίου χρειάζεται εθνική συνεννόηση, μακροχρόνιο σχεδιασμό αλλά και άμεσα μέτρα.
Το 2017 οι γεννήσεις στην Ελλάδα ήταν κατά τριάντα έξι χιλιάδες λιγότερες από τους θανάτους. Ο  δείκτης γονιμότητας κάτω από το 1,3 παιδιά ανά γυναίκα, αντί του ορίου  2,1.
Σε 15 χρόνια ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί έως και  ενάμισι εκατομμύριο, ενώ σε 50 χρόνια κινδυνεύει να  κατέβει στα 8,3 εκατ.
Τα συμπεράσματα των ερευνών βοηθούν στην λήψη των σωστών αποφάσεων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν διενεργούνται εξετάσεις απόκτησης και αναβάθμισης του διπλώματος οδήγησης λόγω του ανεφάρμοστου νόμου Σπίρτζη
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών & Μεταφορών και Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι δεν διενεργούνται εξετάσεις απόκτησης και αναβάθμισης του διπλώματος οδήγησης λόγω του ανεφάρμοστου νόμου Σπίρτζη και ζητά να ξεκινήσει επιτέλους η διενέργεια εξετάσεων απόκτησης ή αναβάθμισης  διπλώματος οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκλείονται από το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας οι Δήμοι της Κρήτης και η Περιφέρεια. Από τις 8.933 θέσεις προβλέπονται μόνο 7 για την Κρήτη.
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργείo Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί γιατί αποκλείσανε την Κρήτη, ενώ υπάρχουν τεράστιες ανάγκες και αιτήματα από Δήμους, Περιφέρειες και δημόσιες υπηρεσίες και αν προτίθενται άμεσα να αλλάξουν την επιλογή τους και να προκηρύξουν θέσεις κοινωφελούς εργασίας και για την Κρήτη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Αποτυχημένες επιλογές της Κυβέρνησης που ανέτρεψαν τον ενεργειακό σχεδιασμό και την απομάκρυνση των ρυπογόνων μονάδων από την Κρήτη αλλά και τοποθέτηση νέων".
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Έρευνα, εκμετάλλευση και διαχείριση του γεωθερμικού δυναμικού της χώρας, σύσταση Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών» τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι:  
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο