ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ο ΕΟΠΥΥ για έναν και πλέον χρόνο δεν καταβάλει το ειδικό νοσήλιο – τροφείο στις 45 περίπου Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Υγείας και Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με την Βουλευτή κα Ε. Χριστοφιλοπούλου τονίζουν ότι εδώ και 15 περίπου μήνες ο ΕΟΠΥΥ  δεν καταβάλλει στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης το ειδικό νοσήλιο-τροφείο, με συνέπεια να αυξάνονται τα προβλήματα, είτε υποβαθμίζοντας είτε ακόμα και διακόπτοντας τη λειτουργία τους και ζητούν άμεσα την καταβολή των οφειλομένων, όπως προβλέπεται από τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βελτίωση των ρυθμίσεων για τους υπό συνταξιοδότηση ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ Αγροτών που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί η δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη, αυτοί που οφείλουν στον ΟΓΑ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την έκδοση των δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων συνταξιοδότησης που εκκρεμούν;
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την έκδοση των δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων συνταξιοδότησης που εκκρεμούν.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Από αναβολή σε αναβολή το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος & Ενέργειας αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την αποπληρωμή των αιτήσεων του προηγούμενου προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον», καθώς και την άμεση υλοποίηση του νέου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλό Πάσχα & Χρόνια Πολλά
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου και οι συνεργάτες του, σας εύχονται Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.


 
«Να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους παραγωγούς ενέργειας με φωτοβολταϊκά, τα οποία έχει ήδη εισπράξει η ΔΕΗ από τους καταναλωτές».
Με ερώτηση προς το Υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους παραγωγούς ενέργειας με φωτοβολταϊκά, τα οποία έχει ήδη εισπράξει η ΔΕΗ από τους καταναλωτές.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1029

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο