ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Οι πράξεις σας αναιρούν τις υποσχέσεις σας για τις συλλογικές συμβάσεις».
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι οι πράξεις της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναιρούν τις υποσχέσεις τους για τις συλλογικές συμβάσεις».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναξιοποίητα ιστορικά δημόσια κτήρια στο κέντρο του Ηρακλείου- Επιτακτική ανάγκη η αξιοποίηση τους.
Mε ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την αξιοποίηση των ιστορικών δημόσιων κτιρίων στο κέντρο του Ηρακλείου, που παλαιότερα στεγαζόταν η Τροχαία Ηρακλείου, το 1ο Αστυνομικό Τμήμα και το Ειρηνοδικείου αντίστοιχα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναξιοποίητες παραμένουν οι προσομοιωμένες κατοικίες – ΣΥΔ που προορίζονταν για αποασυλοποίηση των ατόμων με αναπηρία του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να διασφαλισθεί η άμεση και απρόσκοπτη λειτουργία των ανακαινισμένων κτηρίων ως προσομοιωμένων κατοικιών ΣΥΔ για την αποασυλοποίηση των ΑμεΑ του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων (πρώην Θ.Χ.Π.),κατά τρόπο ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο υφίστανται και να μην κινδυνεύσουμε με επιστροφή κονδυλίων στην Ε.Ε.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να ενώσουμε ξανά τους ΄Ελληνες. *
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη σ’ όλη την ιστορική τους διαδρομή είχαν πάντα ως αδιαπραγμάτευτο πρόταγμα τα εθνικά συμφέροντα.
Η εθνική στρατηγική, με την πολυδιάστατη  εξωτερική πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου οδήγησε με ασφάλεια την πατρίδα μας, σε κρίσιμες περιόδους και καθόρισε  την Ευρωπαϊκή της πορεία.
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, με την εμπειρία του, με πατριδογνωσία, συνεχίζει μια σύγχρονη πορεία μαζί με όλες τις δυνάμεις  που αποδέχθηκαν το κάλεσμα της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Θέλουμε να ενώσουμε ξανά τους ΄Ελληνες, με βάση τον πατριωτικό χαρακτήρα της παράταξής μας, μακριά από τον εθνικολαϊκισμό και την πατριδοκαπηλία.
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!
Α. Η συμφωνία των Τσίπρα – Κοτζιά με τα Σκόπια είναι ένα βήμα που μένει μετέωρο κι επικίνδυνο, είναι εκτός Εθνικής Γραμμής και εκτός πολλών προϋποθέσεων που έθεσε το Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο