ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Όχι σε μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και σε συνεργασία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Συνέντευξη του Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και Συντονιστής ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ  στο  ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον δημοσιογράφο Μιχάλη Μιχαή. (Κυριακή 30-9-2018).

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά αποκλείει το ενδεχόμενο σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων στις ευρωεκλογές τον επόμενο Μάιο καθώς και σε συνεργασία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το κοινωνικοασφαλιστικό χρειάζεται επαναθεμελίωση.
Ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον "X –fm  94,3" στον δημοσιογράφο Άγγελο Μόσχοβα, αναφέρθηκε στο θέμα του συνταξιοδοτικού και μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να προστατευθούν τα νοικοκυριά, οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις από τις αυξημένες τιμές πετρελαίου θέρμανσης.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης,  ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους Βουλευτές, κ.κ Γ.Κουτσούκο και Ο.Κωνσταντινόπουλο έγκαιρα ζητούν να προστατευθούν τα νοικοκυριά, οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις από τις αυξημένες τιμές πετρελαίου θέρμανσης. 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο πλάι των εργαζομένων του "Βοήθεια στο Σπίτι" ο Β. Κεγκέρογλου.
Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου από τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», που διαδηλώνουν σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του τη διαχρονική στήριξη του στο πρόγραμμα και τους εργαζόμενους, αλλά και την ολοκληρωμένη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος τα τελευταία 20 χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πρόταση της Κ.Ο. για το « Βοήθεια στο Σπίτι»
Το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι το κατ’ εξοχήν πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας με παροχή οργανωμένης και συστηματικής κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία, χρόνια πάσχοντες, ηλικιωμένους, συνταξιούχους, οικονομικά αδύναμους, πάσχοντες συνανθρώπους μας, κ.λ.π.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική Αλλαγή με το ισχυρό Κίνημα Αλλαγής *
Το Κίνημα Αλλαγής στο ιδρυτικό του συνέδριο, επιβεβαίωσε τον ευρωπαϊκό, πατριωτικό και προοδευτικό χαρακτήρα της παράταξης μας και αποφάσισε την πολιτική γραμμή της αυτόνομης πορείας και της αντιπαράθεσης με το διχαστικό δίπολο που έχουν στήσει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1362

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο