ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μεταθέτουν για το απώτερο μέλλον την ολοκλήρωση υφιστάμενων μελετών για την εκτροπή του Πλατύ ποταμού ενίσχυσης Φράγματος Φανερωμένης.
Με νέα ερώτηση του προς τα αρμόδια Υπουργεία, ύστερα από την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου τονίζει ότι μεταθέτουν για το απώτερο μέλλον την ολοκλήρωση των υφιστάμενων μελετών για την εκτροπή του Πλατύ ποταμού για την ενίσχυση Φράγματος Φανερωμένης, παρά τις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες του κ.Τσίπρα και ζητά να επισπευστούν οι διαδικασίες και να ολοκληρωθεί η μελέτη σε μικρότερο των 24 μηνών διάστημα και να προχωρήσει η ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή από τον Κεγκέρογλου η καταγγελία και το ζήτημα των αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι
Μετά την έγγραφη ενημέρωση στην υπ’αριθμ 2345/07-09-17  αναφορά του κ. Κεγκέρογλου, που δεν δίνονται ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής, ο Βουλευτής, αφού προσυπέγραψε  την ανακοίνωση-καταγγελία-διαμαρτυρία της τοπικής Ευαγγελισμού, Ρουσσοχωρίων, του αγροτικού συνεταιρισμού ελαιοπαραγωγών Ευαγγελισμού, του πολιτιστικού συλλόγου Μουχτάρου και Ρουσσοχωρίων  και του Σωματείου με την επωνυμία Σύλλογος Ιδιοκτητών κατοίκων περιοχής Ευαγγελισμού Πεδιάδος «Ο ΚΥΠΕΡΑΣ» επανέρχεται και την καταθέτει ως αναφορά στους αρμόδιους Υπουργούς.

Αναλυτικά η αναφορά έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αύξηση των πιστώσεων του μέτρου “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” για να μην μείνει εκτός, κανένας νέος που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την αύξηση των πιστώσεων του μέτρου «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» ώστε να μην μείνει εκτός κανένας νέος, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτός λίστας των ανίατων παθήσεων η πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να επανεξετασθεί το ζήτημα της πολλαπλής σκλήρυνσης κατά πλάκας και να συμπεριληφθεί, σύμφωνα με τα πορίσματα της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, στον ενιαίο πίνακα προσδιορισμού ποσοστού αναπηρίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τεράστιες ζημιές στην Κρήτη σε φυτικό κεφάλαιο, δημόσιες-δημοτικές & ιδιωτικές υποδομές κλπ - Άμεση αποζημίωση παραγωγών & οικονομική ενίσχυση πληγέντων.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει τις τεράστιες ζημιές στην Κρήτη σε φυτικό κεφάλαιο, δημόσιες-δημοτικές και ιδιωτικές υποδομές κ.λ.π. και ζητά την άμεση αποζημίωση των παραγωγών και την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τεράστιες ζημιές στην Κρήτη-Άμεση αποζημίωση των παραγωγών».
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την εκτίμηση των ζημιών και την άμεση πληρωμή των αποζημιώσεων στους παραγωγούς της Κρήτης που επλήγησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο