ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Αποκατάσταση του πολεμικού μουσείου Χανίων»
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Υποδομών και Μεταφορών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την αποκατάσταση του πολεμικού μουσείου Χανίων. 

 
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Καταστράφηκε ολοσχερώς το ιστορικό κτήριο του Πολεμικού Μουσείου Χανίων, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο κτήριο χθες το βράδυ και τέθηκε υπό έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες. Η πυρκαγιά, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστικών υπηρεσιών, πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, δεδομένου ότι όλο το κτίριο εσωτερικά ήταν ξύλινο, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χαιρετισμός στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς
Στα εγκαίνια της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς παρευρέθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος αφού χαιρέτησε την 16η διοργάνωση της έκθεσης, επισκέφθηκε μαζί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής τα περίπτερα των εκθετών.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε χαρακτηριστικά:
 «Η Γεωργική Έκθεση Μεσσαράς για τρεις δεκαετίες τώρα συμβάλει στην ανάπτυξη και την αγροτική παραγωγή με καινοτομίες, εκσυγχρονισμό, νέες μεθόδους, επιστημονικές πρακτικές και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής. Φέτος η έκθεση αποτελεί άλλη μια μεγάλη συνάντηση των ανθρώπων της παραγωγής και της δημιουργίας με τους επαγγελματίες και τους επιστήμονες για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα που θα αμβλύνουν το πρόβλημα της υπερφορολόγησης του αγροτικού τομέα. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη με ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα»
*γράφει ο Βασίλης Κεγκέρογλου

"Το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας μας ύστερα από σειρά προβληματικών παρεμβάσεων βρίσκεται και πάλι σε αδιέξοδο, που οδηγεί στη νέα μείωση των ήδη ψαλιδισμένων συντάξεων από 01-01-2019. Για το αδιέξοδο αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρει ακέραια την ευθύνη, η οποία εντοπίζεται σε σειρά λανθασμένων επιλογών. Παρά τις συνεχείς αυξήσεις των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων τόσο των εργαζομένων όσο και των επιχειρήσεων, η κατάσταση του ασφαλιστικού παραμένει σε οριακό σημείο. Παρά την εμφανιζόμενη λογιστική αύξηση των ασφαλιστικών εσόδων που έχει γονατίσει την αγορά και την πραγματική οικονομία, η επικείμενη μείωση των συντάξεων, αποτελεί μια πραγματικότητα προ της οποίας η κυβέρνηση σιωπά. Το μεγάλο επίτευγμα της κυβέρνησης, η μετατροπή δηλαδή του ασφαλιστικού προβλήματος σε δημοσιονομικό, δεν απαντά ούτε στο ζήτημα της βιωσιμότητας του συστήματος, ούτε πολύ περισσότερο στο ζήτημα της δικαιοσύνης, αφού η συνεχής μετακύλιση των επιβαρύνσεων από το ένα στρώμα στο άλλο, τελικώς επιβαρύνει υπέρμετρα ιδίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.  Για άλλη μια φορά ο λαϊκισμός και ο εμπαιγμός έχουν ως κοινή πηγή εκπόρευσης την αλλοπρόσαλλή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Σε ομηρία οδηγούνται εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες».
Με ερώτηση  του προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι οδηγούνται σε ομηρία εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ισχυρή και σύγχρονη Αυτοδιοίκηση»
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»] - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α. - Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ-τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.


Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Κεγκέρογλου:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιστολή Κεγκέρογλου,με αφορμή την χειροτονία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, κ.κ Μύρωνα.
Με αφορμή την χειροτονία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας, κ.κ Μύρωνα, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλε τη παρακάτω επιστολή:

 «Το Ηράκλειο, η γενέθλια πόλις Σας, χαίρεται για το αγλαόκαρπο τέκνο της, που χειροτονείται αύριο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1317

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο