ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Εμείς επιμένουμε με το Σχέδιο για την Ελλάδα, για το αύριο της χώρας. Εσείς με τους σχεδιασμούς, της Γέφυρας των Στεναγμών προσκολλημένοι για το παρελθόν»
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας «Εκσυγχρονισμός και Αναμόρφωση Θεσμικού Πλαισίου Ιδιωτικών Κλινικών, Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών και λοιπές διατάξεις»-τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ.Κεγκέρογλου:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών υποδομών & σπιτιών και μέτρα ανακούφισης πληγέντων γεωργών, κτηνοτρόφων & επιχειρηματιών από πρόσφατη κακοκαιρία Κρήτης
Μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής  στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης από την πρόσφατη κακοκαιρία, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους υπεύθυνους Βουλευτές ανά Υπουργείο κατέθεσαν ερώτηση προς τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Εργασίας, Κοιν. Ασφ. και Κοιν. Αλληλεγγύης, Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ζητούν την άμεση χρηματοδότηση για αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και σπίτια καθώς και μέτρα ανακούφισης των πληγέντων γεωργών, κτηνοτρόφων και επιχειρηματιών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να δοθεί δυνατότητα τακτοποίησης σε ημιτελείς αυθαίρετες κατασκευές
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί δυνατότητα τακτοποίησης σε ημιτελείς αυθαίρετες κατασκευές.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άδικη απόφαση για τον ΟΦΗ».
Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που υποβίβασε τον ΟΦΗ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης και οι συντελεστές της Ομάδας του ΟΦΗ νιώθουν θλίψη για την σκληρή και άδικη πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού της στη Football League και το υψηλό χρηματικό πρόστιμο, που επιβλήθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Αβέρωφ και η «έμπιστη» Γέφυρα των στεναγμών. *
Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης που θέλουν να δείχνουν ότι διαφωνούν σε όλα, την ίδια ώρα έχουν συνομολογήσει ένα σκληρό σχέδιο πόλωσης και διχασμού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Να δοθεί παράταση στις διαδικασίες κτηματογράφησης και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες σε Δήμους που έχουν μείνει απέξω
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί παράταση στις διαδικασίες κτηματογράφησης και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες σε Δήμους που έχουν μείνει απέξω.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο