ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Επανένταξη οφειλετών του Δημοσίου στη ρύθμιση των 100 δόσεων».
Mε ερώτηση τους προς τo Υπουργείo Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές κ.κ   Γ. Κουτσούκο, Γ.Μανιάτη και Γ. Αρβανιτίδη ζητούν ευνοϊκή ρύθμιση επανένταξης των οφειλετών του Δημοσίου που απεντάχθηκαν από τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων, μη δυνάμενοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων-Αντικυθήρων με Πειραιά- Γύθειο - Καλαμάτα – Καστέλι Κρήτης».
Mε ερώτηση προς τo Υπουργείo Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων-Αντικυθήρων με Πειραιά- Γύθειο - Καλαμάτα – Καστέλι Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δυόμισι χρόνια καθυστέρηση για το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον».
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι δυόμισι χρόνια τώρα, παρά τις συνεχείς εξαγγελίες και την ήδη αποκτηθείσα εμπειρία καθυστερεί αδικαιολόγητα το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οίκον. 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επαρκή στελέχωση των υγειονομικών Υπηρεσιών με επόπτες δημόσιας Υγείας».
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά επαρκή στελέχωση των υγειονομικών Υπηρεσιών με επόπτες δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
«Πιστοποίηση και κατοχύρωση της ταυτότητας του ελληνικού μελιού».
Mε ερώτηση τους προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους βουλευτές κ.κ Ο. Κωνσταντινόπουλο και Μ. Τζελέπη  ζητούν την πιστοποίηση και κατοχύρωση της ταυτότητας του ελληνικού μελιού.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αύξηση της χρηματοδότησης του μέτρου «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για να μην μείνει εκτός, κανένας νέος που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή».
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά  την αύξηση της χρηματοδότησης του μέτρου «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για να μην μείνει εκτός, κανένας νέος που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αγροτική παραγωγή.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1130

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο