ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Να εκδοθούν άμεσα τα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2014 για τα προστατευόμενα άτομα του ν.2643/98»
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να εκδοθούν άμεσα τα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2014 για τα προστατευόμενα άτομα του ν.2643/98»

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:                        


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να προστατευθούν οι καταναλωτές από τυχόν φαινόμενα εξαπάτησης και κερδοσκοπίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υγείας, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να προστατευθούν οι καταναλωτές από τυχόν φαινόμενα εξαπάτησης και κερδοσκοπίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:          
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ο ΟΑΚ εκχωρεί τις αρμοδιότητές του στον Υπουργό Υποδομών».
Με ερώτηση προς τα Υπουργεία  Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών και Εσωτερικών ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου φέρνει στη Βουλή το θέμα της εκχώρησης των αρμοδιοτήτων του ΟΑΚ στον Υπουργό Υποδομών και ζητά την κατάθεση εγγράφων που αφορούν τις κυβερνητικές αποφάσεις για το έργο του Ηράκλειο-Χανιά του Βόρειου ειδικού άξονα Κρήτης.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης και Α.Κ.Ε έχει ως εξής:        
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
07/04/2017 Πολιτική Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Ηράκλειο
 
Πότε επιτέλους θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μετάπτωσης των στοιχείων των καρτελών των ασφαλισμένων του ΙΚΑ στο πληροφοριακό σύστημα του ΕΟΠYΥ;
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες της μετάπτωσης των στοιχείων των πρώην ασφαλισμένων του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΟΠΥΥ, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι πληρωμές που αφορούν σε δαπάνες υγείας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:           
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να εκδοθεί άμεσα απόφαση για τους υπό συνταξιοδότηση αγρότες».
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να εκδοθεί άμεσα απόφαση για τους υπό συνταξιοδότηση αγρότες, ώστε να μην υφίστανται καμία περικοπή στη σύνταξη τους, όταν απασχολούνται με την αγροτική τους παραγωγή». 

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:                        
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1029

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο