ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Πως φτάσαμε έως εδώ? Μιλούν τα γεγονότα.
1. Το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας στη σύγχρονη εκδοχή του, δημιουργήθηκε με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και τις εντελώς άστοχες ενέργειες της κυβέρνησης της ΝΔ το Δεκέμβριο 1991.  Συμφωνήθηκε, η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να διασφαλιστεί ότι στο όνομα της ανεξάρτητης πλέον χώρας δεν θα υπήρχε η λέξη Μακεδονία ή παράγωγο αυτής, ενώ υποβαθμίστηκαν  και οι άλλες σοβαρές διαστάσεις του ζητήματος (αλυτρωτισμός, μειονοτικά ζητήματα, κ.λπ.).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όχι λευκή επιταγή - Λύση με εγγυήσεις
Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για μικροκομματικούς λόγους, με αφορμή το Σκοπιανό ,έχουν επιδοθεί σε έναν διαγκωνισμό , που αναζωπυρώνει την πόλωση και απειλεί να πλήξει ανεπανόρθωτα την εθνική υπόθεση και να διχάσει ξανά την ελληνική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ , που συμβίωσε επί μακρόν  αρμονικά στις «πλατείες των αγανακτισμένων»  με την φασιστική ακροδεξιά,  σήμερα ενοχοποιεί ως φασίστες συλλήβδην όλους όσους διαδηλώνουν την άποψη τους για το ευαίσθητο εθνικό θέμα. Την ίδια στιγμή με την ίδια ανευθυνότητα η ΝΔ κάνει πως δεν βλέπει ότι ακραία εθνικιστικά στοιχεία επιχειρούν να καπηλευθούν την αγωνία και την ευαισθησία των Ελλήνων  πολιτών για  έντιμη λύση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζει να αδιαφορεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας στη συσσώρευση οφειλών ασφαλιστικών εισφορών.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας  ώστε να  δοθεί η δυνατότητα συνταξιοδότησης σε όσους οφείλουν στον στον πρ.ΟΓΑ και τον πρ.ΟΑΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζετε να αδρανείτε για την έξαρση της Ιλαράς.
Με νέα ερώτηση του προς τον Υπουργό Υγείας επανήλθε ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας την αδράνεια του Υπουργείου Υγείας παρά τις προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την έξαρση της ιλαράς στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα ασχοληθείτε επιτέλους με το πρόβλημα των χιλιάδων συμπολιτών μας που δεν συνταξιοδοτούνται λόγω οφειλών;
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επανέρχεται, διότι δεν πήρε απαντήσεις, με νέα επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας, προκειμένου να λυθεί το θέμα που απασχολεί χιλιάδες συνανθρώπους μας που είναι υπό συνταξιοδότηση στα ασφαλιστικά ταμεία ΟΑΕΕ και ΟΓΑ.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητική κοροϊδία με την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, μετά την αποτυχία του μέτρου.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, μετά την αποτυχία του μέτρου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο