ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άμεση ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο *
Η ανταπόκριση των εκπροσώπων των φορέων της Κρήτης στο κάλεσμα για συντονισμό των ενεργειών μας, με στόχο την ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, είναι σχεδόν καθολική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οργανική ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους κ.κ. Ι. Αχμέτ, Γ. Δ. Καρρά, Δ. Κωνσταντόπουλο και Ε. Χριστοφιλοπούλου, ζητούν την οργανική ένταξη των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους.Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χωρίς Εθνικό Σχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση *
Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μέτωπα που πολώνουν και διχάζουν τον Ελληνικό λαό, εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητες αυτών που επιδιώκουν τη συγκρότηση τους.

Η Ελλάδα χρειάζεται να πορευτεί στο μέλλον με Εθνική στρατηγική, την οποία μπορεί να διαμορφώσει μόνο με Εθνική συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, των κοινωνικών εταίρων και των ταγών του πνευματικού και επιστημονικού κόσμου.

Χρειάζεται το σχέδιο ΕΛΛΑΔΑ για οικονομική ανάκαμψη και βιώσιμη ανάπτυξη, για παραγωγή νέου εθνικού εισοδήματος και νέων θέσεων εργασίας σε συνδυασμό με πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άλλη μια χρονιά χαμένη για το Καπετανάκειο;
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Οικονομίας και Ανάπτυξης, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, και ζητά από τους Υπουργούς να υλοποιηθούν και να αποπερατωθούν άμεσα όλες οι εργασίες για το Καπετανάκειο και να έχουν επιτέλους οι μαθητές ένα σχολείο που δικαιούνται.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Κύριε Τσίπρα αποτύχατε. Ο λαός δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης".
Στην ολομέλεια της Βουλής, τοποθετήθηκε ο γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), κ.Βασίλης Κεγκέρογλου,για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση.
Ολόκληρη η ομιλία:

"Κύριε Τσίπρα αποτύχατε. Ο λαός δεν σας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την Κυβέρνηση Παπαδήμου ως κουρελού.
Του θυμίζω ότι η κυβέρνηση αυτή πήρε ψήφο εμπιστοσύνης 255 Βουλευτών και πως ο ίδιος ξέχασε να μας πει, ότι υπουργοποίησε μέλη εκείνης της Κυβέρνησης (Ξενογιαννακοπουλου, Μπόλαρη) και μας απέκρυψε ότι η πολυδιαφημιζόμενη διεύρυνση του περιλαμβάνει ορισμένα ακόμη «κουρέλια»...


Διαβάστε περισσότερα...
 
Υλοποίηση δεσμεύσεων επίλυσης προβλήματος για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι Κρήτης.
Με ερώτηση  του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, και ζητά από τον Υπουργό να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και να επιλυθεί επιτέλους το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος  Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1456

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο