ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συγκρότηση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Δημογραφικό μετά από πρόταση της Φώφης Γεννηματά
Μετά από  πρόταση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφης Γεννηματά, η Διάσκεψη των Προέδρων στη συνεδρίαση της 4ης Μαΐου 2017  αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής τη συγκρότηση  Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Η Ολομέλεια της Βουλής στη συνεδρίαση της 5ης Μαΐου 2017 αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση της 23μελους Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, για την νέα αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές
“Με το 3ο μνημόνιο  και το νόμο 4387/16 του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κατρούγκαλου, επιβλήθηκε ένα ληστρικό για τα σύστημα καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για τα μεσαία εισοδήματα, που ταυτόχρονα υποφέρουν από την υπερφορολόγηση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Σε απόγνωση χιλιάδες αγρότες που ενοικίασαν γη με δικαιώματα(φόρμα 6)-δύο χρόνια τώρα δεν έχουν λάβει ενισχύσεις»
Με επίκαιρη ερώτηση προς τo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι σε απόγνωση χιλιάδες αγρότες που ενοικίασαν γη με δικαιώματα(φόρμα 6), οι οποίοι δύο χρόνια τώρα δεν έχουν λάβει ενισχύσεις και ζητά επίλυση του θέματος και καταβολή των ενισχύσεων και για τις δύο (2) προηγούμενες χρονιές.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
Eκ νέου αύξηση ασφαλιστικών εισφορών σε αγρότες, ελευθ. επαγγελματίες, επιστήμονες & αυτοαπασχολούμενους και άρνηση για έκδοση εγκυκλίων εφαρμογής του ν.4387/16
Σήμερα, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας,  ο Βουλευτής ζήτησε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις από τις ισχύουσες για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνταξιοδοτηθούν.

Κατά την ανάπτυξη της ερώτησης του ο κ.Κεγκέρογλου είπε:

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Να εφαρμοστεί η ρύθμιση των 120 δόσεων για όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ασφ.Ταμεία, ανεξάρτητα από την ένταξη στον εξωδικαστικό συμβιβασμό".
Με επίκαιρη ερώτηση προς τo Υπουργείο Εργασίας , ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την εφαρμογή της ρύθμισης των 120 δόσεων για όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ανεξάρτητα από την ένταξη στις διαδικασίες εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
Λειτουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στα Χανιά
Με ερώτηση προς τo Υπουργείο Υγείας , ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με την Βουλευτή, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, ζητούν την λειτουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στα Χανιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1062

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο