ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μήνυμα του Γραμματέα Κ.Ο ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου για τα 76 χρόνια από το σαμποτάζ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου:
«Τιμούμε σήμερα, το θάρρος και τη γενναιότητα των Ηρώων που το ξημέρωμα της 14ης Ιουνίου 1942, με το σαμποτάζ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, προξένησαν ένα από τα σημαντικότερα πλήγματα που δέχτηκε ο γερμανικός στρατός.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση της “Tuta Absoluta”.
Με ερώτηση  του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση της “Tuta Absoluta”.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρωτοφανής Κυβερνητική αδράνεια για τα προβλήματα του ΠΑΓΝΗ και των νοσοκομείων της Κρήτης.
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει την πρωτοφανή Κυβερνητική αδράνεια για τα προβλήματα του ΠΑΓΝΗ και των νοσοκομείων της Κρήτης και ζητά να προστατευθούν οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και να αυξηθούν οι εργαζόμενοι στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, τόσο στο ΠΑΓΝΗ όσο και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Κρήτης, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποστελέχωση και υποβάθμιση του Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών, ζητά να στελεχωθεί άμεσα το κτηματολογικό γραφείο Ηρακλείου και να διασφαλιστεί η κάλυψη των βασικών λειτουργικών αναγκών του.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου;
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υποδομών & Μεταφορών, Πολιτισμού & Αθλητισμού και Οικονομικών, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου για το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ύστερα μάλιστα από τις απαντήσεις των Υπουργείων και τονίζει ότι είναι αναγκαία η άμεση επανεκκίνηση των απαραίτητων διαδικασιών για να μπει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης αυτό το τόσο ζωτικό έργο για το Ηράκλειο και την ανατολική Κρήτη γενικότερα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπερφορολόγηση, γραφειοκρατία και απώλεια προγραμμάτων για την οινοπαραγωγή.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους κ.κ. Βουλευτές Σπύρο Δανέλλη και Μιχάλη Τζελέπη, αναφέρονται στα εμπόδια που βάζει η Κυβέρνηση στην ανάπτυξη της αμπελοκαλλιέργειας  και ζητούν:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο