ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Nα δοθεί άμεσα παράταση του χρόνου υλοποίησης, ώστε να ολοκληρωθούν ομαλά όλα τα επενδυτικά σχέδια που έχουν υπαχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο  Οικονομίας και Ανάπτυξης ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί άμεσα παράταση του χρόνου υλοποίησης, ώστε να ολοκληρωθούν ομαλά όλα τα επενδυτικά σχέδια με σημαντικό βαθμό υλοποίησης που έχουν υπαχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους 3299/2004 και 3908/2011».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να δοθεί άμεσα λύση για τους εργαζομένους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (ΔΠΥ ή μπλοκάκι)».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί άμεσα λύση για τους εργαζομένους με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (ΔΠΥ ή μπλοκάκι).

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε επιτέλους θα γίνουν οι πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας;
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί πότε θα γίνουν οι πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
O Β. Κεγκέρογλου καλωσόρισε στη Βουλή τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου!
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές  του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων.Διαβάστε περισσότερα...
 
Βιώσιμη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών για όσους δεν ενταχθούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό ζήτησε ο Β.Κεγκέρογλου.
Την άμεση θεσμοθέτηση βιώσιμη ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία ανάλογα με τις δυνατότητες του οφειλέτη ζήτησε με επίκαιρη ερώτηση του ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου να δοθεί ανάσα σε χιλιάδες πολίτες που λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανταποκρίθηκε εν μέρει ο Υπουργός Παιδείας στη παρέμβαση Κεγκέρογλου για καθορισμό επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων ΤΕΙ.
Την άμεση παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ζήτησε με επίκαιρη ερώτηση του ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου να καθοριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων ΤΕΙ.Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 50 - 56 από 1029

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο