ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κατάθεση τεκμηριωμένων τροπολογιών, για την αποκατάσταση αδικιών του νέου ασφαλιστικού συστήματος.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, ζητεί με την κατάθεση τεκμηριωμένων τροπολογιών,  την αποκατάσταση αδικιών του νέου ασφαλιστικού συστήματος που φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να καλυφθούν έγκαιρα τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία.
Με ερώτηση του, προς τo Υπουργείo Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καλυφθούν έγκαιρα τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δημοπράτηση έργου «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» ώστε να αντιμετωπιστεί η μείωση των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Υποδομών και Μεταφορών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να εμπλουτιστεί το φράγμα Μπραμιανών και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή από τον Κεγκέρογλου το ζήτημα των δίκαιων αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.
Το ζήτημα των δίκαιων αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι φέρνει στη Βουλή ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Ιεράπετρας.
Mε ερώτηση του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Οικονομικών, Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποσχέθηκαν λαϊκίζοντας, κατάργηση των εξετάσεων και τώρα τις διπλασιάζουν.
Αθήνα, 29 Αυγούστου 2017

Από τον Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 50 - 56 από 1164

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο