ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συγχαρητήριο μήνυμα Βουλευτή Β. Κεγκέρογλου για άνοδο ΟΦΗ στη Super League
Με αφορμή την άνοδο της αγαπημένης ομάδας του Ο.Φ.Η. στη Super League, ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατική Συμπαράταξη, Βασίλης Κεγκέρογλου, απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για μια ακόμη φορά, χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα η απάντηση του Υπουργού για το κόμβο Αγίας Πελαγίας.
Με την υπ’ αριθμ. 5184 ερώτηση με θέμα:«Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου κόμβος Αγ. Πελαγίας;» που κατατέθηκε στις 17-04-2018, ο κ.Κεγκέρογλου αναφερόταν στην επιτακτική ανάγκη κατασκευής του κόμβου Αγίας Πελαγίας, που είναι ένα πολύχρονο και πάγιο αίτημα του Δήμου Μαλεβιζίου, των φορέων, των επιχειρηματιών και των πολλών κατοίκων της πανέμορφης περιοχής, που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μείωση της φορολογίας σε συνδυασμό με νέες θέσεις εργασίας.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί τους Βουλευτές κ.κ. Γιάννη Κουτσούκο και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας & Ανάπτυξης, και Εργασίας, Κοιν. Ασφ. & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ζητούν μείωση της φορολογίας σε συνδυασμό με νέες θέσεις εργασίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε έξαρση η εγκληματικότητα, στο ζενίθ η ανασφάλεια των πολιτών
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους συναδέλφους Βουλευτές της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια των πολιτών να βρίσκεται στο ζενίθ.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης επερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι καθηγητές του Γυμνάσιου Τυλίσου –«Ιωάννης Περδικάρης»
Την Βουλή επισκέφθηκαν σήμερα τριάντα έξι (36) μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιου Τυλίσου –«Ιωάννης Περδικάρης», συνοδεία των καθηγητών τους, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων.

  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέτρα και δράσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας-ξηρασίας.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,  ζητά α): συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της ξηρασίας- λειψυδρίας και την ορθολογική διαχείριση του νερού και β):ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο στην προώθηση των έργων άρδευσης του νομού Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 50 - 56 από 1249

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο