ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Πότε θα εκδοθεί η ΚΥΑ για την παραχώρηση χρήσης των αιγιαλών;»
Με ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παραχώρηση χρήσης των αιγιαλών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτέλους τι θα γίνει με τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος και τις καθυστερήσεις στη διασύνδεση των νησιών;
Με ερώτηση προς το Υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να απαλλαχθούν οι καταναλωτές από το υπερβολικό κόστος των Υπηρεσιών Κοινής ωφέλειας καθώς και να αποκλιμακωθούν οι χρεώσεις ΑΔΜΗΕ- ΔΕΔΔΗΕ και ΕΤΜΕΑΡ. Επιπλέον, ζητά να αρθούν τα εμπόδια και να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις στις διαδικασίες και τα έργα διασύνδεσης των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε επιτέλους θα κατατεθεί το νέο νομοσχέδιο αυθαιρέτων;
Με ερώτηση προς το Υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να ενημερωθεί πότε θα κατατεθεί το νέο νομοσχέδιο αυθαιρέτων το οποίο έχει αλλεπάλληλα εξαγγελθεί και αν συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτό οι απαιτούμενες ελαφρύνσεις και μειώσεις σε σχέση με την τακτοποίηση, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μιας πιο ευέλικτης αποπληρωμής από τους πολίτες.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

 
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεση κατάργηση του άδικου και αντιαναπτυξιακού φόρου στο κρασί και μέτρα στήριξης των οινοποιείων»
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Οικονομικών,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τον Βουλευτή, κ. Μιχάλη Τζελέπη ζητούν την άμεση κατάργηση του άδικου και αντιαναπτυξιακού φόρου στο κρασί καθώς και μέτρα στήριξης των οινοποιείων.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:       
 


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να ενημερωθεί η Βουλή για το σύνολο των κειμένων συμφωνιών - δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση».
Με ερώτηση προς τo Υπουργείo Οικονομικών,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τον Βουλευτή, κ. Γιάννη Κουτσούκο ζητούν να ενημερωθεί η Βουλή για το σύνολο των κειμένων συμφωνιών - δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης και Α.Κ.Ε έχει ως εξής:                         

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να εκδοθεί άμεσα εγκύκλιος που να διευκρινίζει σε ποιες περιπτώσεις περικόπτεται η σύνταξη (ανεξαρτήτως ταμείου) λόγω αγροτικής δραστηριότητας ή επιδότησης
Με επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να εκδοθεί άμεσα εγκύκλιος που να διευκρινίζει σε ποιες περιπτώσεις περικόπτεται η σύνταξη (ανεξαρτήτως ταμείου) λόγω αγροτικής δραστηριότητας ή επιδότησης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:   
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 50 - 56 από 1062

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο