ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ευθύνη της Κυβέρνησης οι εικόνες ντροπής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Πολιτισμού και Αθλητισμού, τονίζει ότι με ευθύνη της Κυβέρνησης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου στην Κρήτη παρουσιάζει εικόνες ντροπής, την ώρα που έχει ήδη ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Β. Κεγκέρογλου για φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.
Με αφορμή την έναρξη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αξιοποιηθεί το στρατόπεδο Μπετεινάκη.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Υποδομών &  Μεταφορών, Οικονομικών και Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να  αξιοποιηθεί το στρατόπεδο Μπετεινάκη.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση 7 Ιουνίου στο Ηράκλειο του Κινήματος Αλλαγής
 
Εκδηλώσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Κρήτη (Ιούνιος)
Στο πλαίσιο των πολιτικών εκδηλώσεων του Κινήματος Αλλαγής, οργανώνονται τέσσερεις εκδηλώσεις στην Κρήτη, στις οποίες  καλούνται να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής, όλοι οι πολίτες που αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Γραμματέα Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Β.Ο.Α.Κ.
Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στις παλινωδίες της Κυβέρνησης σχετικά με την κατασκευή του ΒΟΑΚ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 50 - 56 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο