ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Eξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” Ηρακλείου Κρήτης
Παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” Ηρακλείου Κρήτης, εν μέσω τουριστικής περιόδου

Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο  ‘Ν. Καζαντζάκης’ Ηρακλείου Κρήτης, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρωτοφανής Κυβερνητική αδράνεια για τα προβλήματα του ΠΑΓΝΗ και των νοσοκομείων της Κρήτης
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει την πρωτοφανή Κυβερνητική αδράνεια για τα προβλήματα του ΠΑΓΝΗ και των νοσοκομείων της Κρήτης και ζητά να προστατευθούν οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και να αυξηθούν οι εργαζόμενοι στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, τόσο στο ΠΑΓΝΗ όσο και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Κρήτης, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυσμενείς επιπτώσεις εις βάρος συνεπών καταναλωτών της Δ.Ε.Η., οι οποίοι εξόφλησαν τους λογαριασμούς τους μέσω των ΕΛ.ΤΑ
Mε ερώτηση τους, προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Γ. Μανιάτη και Γ. Κουτσούκο ζητούν την προστασία των συνεπών καταναλωτών της ΔΕΗ, οι οποίοι εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω ΕΛΤΑ

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέτρα πρόληψης-αντιμετώπισης του βακτηρίου XYLELLA
Mε ερώτηση τους, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους τους Βουλευτές κ.κ Γ.Μανιάτη και Μ.Τζελέπη, ζητούν μέτρα πρόληψης-αντιμετώπισης του βακτηρίου XYLELLA.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση εκτίμηση ζημιών & αποζημίωση αμπελουργών, ελαιοπαραγωγών & άλλων παραγωγών με κατεστραμένες καλλιέργειες από πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να προχωρήσει άμεσα η εκτίμηση των ζημιών και η αποζημίωση των αμπελουργών, των ελαιοπαραγωγών και  άλλων παραγωγών που είδαν τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κρήτης από τις 25 Μάϊου και μετά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εν μέσω τουριστικής περιόδου, υπολειτουργούν πολλά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού φύλαξης».
Με ερώτηση προς τα Υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου τονίζει ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, υπολειτουργούν πολλά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού φύλαξης.

Αναλυτικά το κείμενο της  ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1106

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο