ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Πότε θα καταβληθούν οι αγροτικές συντάξεις των ασφαλισμένων ΟΓΑ γεννηθέντων το 1950;
Mε ερώτηση του προς την Υπουργό Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για το ακριβές χρονοδιάγραμμα καταβολής των αγροτικών συντάξεων των γεννηθέντων ασφαλισμένων ΟΓΑ το 1950.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο  γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεξάρτητη ή απλώς «λάστιχο» δικαιοσύνη ?
Είναι ξεκάθαρη η επιδίωξη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για «έλεγχο» των βασικών τομέων που επηρεάζουν το δημόσιο βίο. Εκτός από τις γνωστές καθεστωτικές μεθόδους για τον έλεγχο και την ποδηγέτηση της ενημέρωσης, επιδίωξη τους είναι και ο έλεγχος της δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύο χρόνια τώρα καθυστερεί η δημοπράτηση του χρηματοδοτημένου έργου «Κόμβος Αγίας Πελαγίας του ΒΟΑΚ».
Mε παρέμβαση-επιστολή του προς τoν Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει ότι δυο χρόνια τώρα καθυστερεί η δημοπράτηση του χρηματοδοτημένου έργου «Κόμβος Αγίας Πελαγίας του ΒΟΑΚ» και ζητά να γίνουν οι άμεσες ενέργειες για ένταξη και δημοπράτηση του.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δεν έχει ανατεθεί η β’ φάση των μελετών του Φράγματος Δαφνών».
Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην ερώτηση του γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, ακόμη δεν έχει ανατεθεί το έργο ολοκλήρωσης των μελετών της β΄φάσης για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού φράγματος Δαφνών.
Στην ερώτηση του, ο Βουλευτής τόνιζε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή του  Ηράκλειου της Κρήτης, αφού θα λειτουργεί ως έργο αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης του Ηρακλείου ενώ παράλληλα, η κατασκευή του φράγματος είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει η πολεοδόμηση όλου του γεωγραφικού τόξου Ξηροπόταμου, Γιόφυρου και της περιοχής του ΤΕΙ-Εσταυρωμένου

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί πριν την έναρξη του φετινού τρύγου.
Mε ερώτηση τους προς τo Υπουργείo Οικονομικών, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ Γ.Αρβανιτίδη, Ιλχάν Αχμέτ, Λ. Γρηγοράκο, Θ. Θεοχαρόπουλο, Χ. Κεφαλίδου, Γ. Κουτσούκο, Δ. Κρεμαστινό, Ο. Κωνσταντινόπουλο, Δ. Κωνσταντόπουλο, Γ. Μανιάτη, Κ. Μπαργιώτα, Θ. Παπαθεοδώρου, Μ. Τζελέπη και Ε. Χριστοφιλοπούλου, ζητούν την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί πριν την έναρξη του φετινού τρύγου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1164

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο