ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ποια είναι τα 177 Δημόσια ακίνητα στον νομό Ηρακλείου, που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο με απαίτηση των δανειστών;
Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του προς το Υπουργείο Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να κατατεθούν, για την ενημέρωση της Βουλής και των πολιτών, αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν τα 177 δημόσια ακίνητα στον νομό Ηρακλείου, που εκχωρούνται κρυφά από την τοπική κοινωνία στο Υπερταμείο με απαίτηση των δανειστών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκδοση σχετικών Υπουργ. Αποφάσεων, άρσης αδικίας ασφαλισμένων ταυτόχρονα σε δύο τουλάχιστον ασφαλιστικά Ταμεία, που ταλαιπωρούνται χωρίς δική τους υπαιτιότητα.
Με επιστολή του, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ζητά να εκδοθούν οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, ώστε να αρθεί η αδικία για χιλιάδες ασφαλισμένους ταυτόχρονα σε δύο τουλάχιστον ασφαλιστικά Ταμεία, που σήμερα ταλαιπωρούνται, χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και στη καθαριότητα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου-Αδιαφορία της Κυβέρνησης παρά τις εξαγγελίες.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι το ΠΑΓΝΗ έχει μείνει χωρίς το απαραίτητο προσωπικό καθαριότητας και ζητά άμεσες ενέργειες, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των ασθενών, των εργαζομένων αλλά και η ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα διδάγματα της Μικρασιατικής καταστροφής *
Αυτές τις μέρες, συμπληρώνονται ενενήντα έξι χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, τη μεγαλύτερη καταστροφή που υπέστη το έθνος μας στην ιστορία του.

Η μνήμη της γενοκτονίας των Μικρασιατών Ελλήνων, ενός εγκλήματος που παραβιάζει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και ως τέτοιο πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα, παραμένει ζωντανή και διδάσκει.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε επιτέλους θα καταβληθεί στην Κρήτη, το υπόλοιπο 30% της αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές του 2017;
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση καταβολή του υπόλοιπου 30% για τις ζημιές της προηγούμενης χρονιάς στην  Κρήτη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Χανιά, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:
«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Χανιά ήταν αναμενόμενο ότι θα διαρκέσει λίγες ώρες, αφού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αφορούσε τον έλεγχο υλοποίησης των εξαγγελιών του στο Περιφερειακό Συνέδριό, οι οποίες παραμένουν ακόμη εξαγγελίες. 
Κανένα έργο στην Κρήτη δεν έχει δημοπρατηθεί ούτε ξεκινήσει  από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ότι υλοποιείται ακόμα και σήμερα αφορά προγραμματισμό και χρηματοδότηση από προηγούμενες Κυβερνήσεις.


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1362

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο