ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό
Πρόταση της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφης Γεννηματά για Συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό.

Προς: τον Πρόεδρο της της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση
και τους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων
ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό
Ν.Δ.,  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Κ.Κ.Ε., κ. Δημήτρη Κουτσούμπα
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κ. Πάνο Καμμένο
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κ. Βασίλη Λεβέντη
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, κ. Σταύρο Θεοδωράκη

Θέμα: «Συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να απεγκλωβιστούν οι 50000 υπό συνταξιοδότηση του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη.
Λύση για την έκδοση συντάξεων, των υπό συνταξιοδότηση ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ μη μισθωτών και αγροτών, που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ζήτησε με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, που συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ:
«Με απόφαση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος Βασίλης Κεγκέρογλου αναλαμβάνει ως Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής για το Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ».

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:

«Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φώφης Γεννηματά, να αναλάβω τον συντονισμό της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.Διαβάστε περισσότερα...
 
Να προστατευτούν οι ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες από φαινόμενα απάτης, όπως αυτά που παρατηρήθηκαν στην γαλλική αγορά
Με ερώτηση προς τα Υπουργεία  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εξωτερικών και  Οικονομίας και Ανάπτυξης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τον Βουλευτή κ. Μ. Τζελέπη ζητούν να προστατευθούν οι ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες από φαινόμενα απάτης, όπως αυτά που παρατηρηθούν στην γαλλική αγορά.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόλογος του Γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατική Συμπαράταξη Βασίλη Κεγκέρογλου στην συνεδρίαση της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.“Σύντροφοι και συντρόφισσες, κυρία Πρόεδρε,

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα στήριξε από την αρχή και στηρίζει την μεγάλη πρωτοβουλία που πήρε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, το Γενάρη του 2016.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τροπολογία Βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο νομοσχέδιο “Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων”
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο νομοσχέδιο “Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων”

Θέμα: «Θεσμοθέτηση ακατάσχετου επιχειρηματικού τραπεζικού λογαριασμού φυσικών και νομικών προσώπων, αναίρεση εμποδίων εφαρμογής του εξωδικαστικού συμβιβασμού και ένταξη σε αυτόν όλων των δραστηριοτήτων».

Εισηγητική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1062

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο