ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άμεση λύση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιουργήσατε και δεν διενεργούνται εξετάσεις για απόκτηση άδειας οδήγησης.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και δεν διενεργούνται εξετάσεις για απόκτησης άδειας οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου να παραμείνει εργαλείο μαζικού αθλητισμού και όχι εισπρακτικός μηχανισμός του Υπουργείου Πολιτισμού
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Πολιτισμού & Αθλητισμού,  Οικονομικών και Εσωτερικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να  παραμείνει το Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου, εργαλείο μαζικού αθλητισμού και όχι εισπρακτικός μηχανισμός του Υπουργείου Πολιτισμού.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να επανεξεταστεί η στρεβλή εφαρμογή των κριτηρίων και να μην εξαιρεθούν οι περιοχές της Κρήτης από την εξισωτική αποζημίωση για το 2019 και μετά.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να μη χάσει κανένας παραγωγός, λόγω αλλαγής κριτηρίων, την εξισωτική αποζημίωση που δικαιούται.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δίκαιες αποζημιώσεις & αντιμετώπιση επιπτώσεων περιβάλλοντος, αγροτικής παραγωγής και κατοίκων από την κατασκευή & λειτουργία του αεροδρομίου Καστελίου.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Α. Δ., Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών,  ζητά δίκαιες αποζημιώσεις και αντιμετώπιση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, την αγροτική παραγωγή και τους κατοίκους από τη κατασκευή και λειτουργία του αεροδρομίου Καστελίου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

  
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δημοκρατική Συμπαράταξη
 
Β.Κεγκέρογλου: «Να έλθει επιτέλους στη Βουλή το πόρισμα της επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών».

Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι, ότι η συνεργασία των λαών αλλά και των κρατών της Ευρώπης είναι προϋπόθεση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της. Και ιδιαίτερα μετά τις παγκόσμιες εξελίξεις που θέλουν τις αναδυόμενες οικονομίες να συμπιέζουν οικονομικά και κατ’ επέκταση  κοινωνικά την Ευρώπη.
Το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο που αποτελεί υπόδειγμα αλλά κινδυνεύει να απαξιωθεί σε λίγα χρόνια αν δεν διαμορφωθεί μια ευρωπαϊκή στρατηγική που να οδηγήσει σε μια ισχυρή οικονομία που θα στηρίζει τη βιωσιμότητα του ευρωπαϊκού επιπέδου ζωής και θα διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή σ’ όλη την Ευρώπη.
Η αλληλεγγύη προς όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να αποτελέσει δομικό στοιχείο της Ένωσης χωρίς «επεκτατικές» διαθέσεις και λογικές αφαίμαξης τους, από τα ισχυρά κράτη – μέλη.
Το 2009 που εκδηλώθηκε η κρίση στην Ελλάδα με ευθύνη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσωπικά του κ. Μπαρόζο που έδινε τις σχετικές «αβάντες» που οδήγησαν στον εκτροχιασμό 2004-2009, αποδείχθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδίως η Ευρωζώνη ήταν γυμνές. Δεν διέθεταν μηχανισμό αντιμετώπισης οικονομικών κρίσεων και ξεκίνησαν να τον δημιουργούν με αφορμή την κρίση στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες  χώρες που ακολούθησαν.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο