ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Επίσκεψη στην Οδησσό για την 25η Μαρτίου.
Αντιπροσωπεία της Βουλής, αποτελούμενη από τους Βουλευτές κ.κ. Σάββα Αναστασιάδη, Βασίλη Κεγκέρογλου, Γρηγόρη Ψαριανό και Μάριο Γεωργιάδη, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Οδησσό. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο κ.Κουρουμπλής.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κυβέρνηση διχοτομεί οριστικά τον ΒΟΑΚ και σκοπεύει να παραχωρήσει την εκμετάλλευση του πιο κερδοφόρου τμήματός του.
Επιμένει  η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ειδικότερα το Υπουργείο Υποδομών, στη διχοτόμηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και συγκεκριμένα  η ανάθεση μελέτης  για την κατασκευή του ΒΟΑΚ αφορά μόνο  τα 101 χιλιόμετρα από Χανιά έως Ελληνοπεράματα Ηρακλείου.

Με αυτή την απαράδεκτη Κυβερνητική απόφαση εξαιρείται της μελέτης και κατ’ επέκταση της κατασκευής, ένα μεγάλο  τμήμα του Νομού Ηρακλείου και όλο το τμήμα του ΒΟΑΚ, στο Νομό Λασιθίου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταβολή ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΦΚΑ αγροτών, δημ.υπαλλήλων, μισθωτών, επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων κλπ, χωρίς συνταξιοδοτικό δικαίωμα;
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να επανεξεταστεί η φοροεισπρακτική αντίληψη του ν. 4387/16 που καταργεί τα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σεβασμός και αξιοποίηση των προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας, αντί οικειοποίησης και προπαγάνδας
Με αφορμή ερώτηση Βουλευτών της ΝΔ για το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα αλλά και πρόσφατες δηλώσεις του Κ. Τσίπρα για σχετικά προγράμματα, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκατάσταση και εκσυγχρονισμός κτιριακών υποδομών και εξοπλισμού για το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στο Ηράκλειο Κρήτης
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών υποδομών και του εξοπλισμού για το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απομάκρυνση αμιάντου από την ΔΟΥ Χανίων και αναγκαίες παρεμβάσεις στο υφιστάμενο κτήριο
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την απομάκρυνση αμιάντου από τη ΔΟΥ Χανιών και να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο υφιστάμενο κτήριο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1029

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο