ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μέτρα & δράσεις προστασίας χλωρίδας Κρήτης. Στήριξη Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων & Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού & Αθλητισμού, ζητά α): μέτρα και δράσεις για την προστασία της χλωρίδας της Κρήτης και β): στήριξη του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Φώφης Γεννηματά για τα Εθνικά Θέματα
Η επιδίωξη της εθνικής συνεννόησης ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα εθνικά θέματα, είναι βασική και πάγια επιλογή μας. Αποτελεί αυτονόητη ευθύνη και υποχρέωση των πολιτικών δυνάμεων που σήμερα καθίσταται  επιτακτική.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να λειτουργήσει άμεσα ο Εθνικός δρυμός Σαμαριάς.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομικών, Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ζητά να λειτουργήσει άμεσα ο Εθνικός δρυμός Σαμαριάς.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οριακά τα αποθεματικά Φράγματος Φανερωμένης. Να προχωρήσει άμεσα το έργο εκτροπή Πλατύ ποταμού, για εμπλουτισμό του φράγματος & επίλυση πρόβληματος άρδευσης.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επανέρχεται με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Οικονομίας & Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών και ζητά να προχωρήσει άμεσα το έργο εκτροπή του πλατύ ποταμού, ώστε να εμπλουτιστεί το Φράγμα Φανερωμένης και να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα άρδευσης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποια είναι τελικά τα αίτια της απόφασης της εταιρείας Ryanair για την διακοπή των πτήσεων από και προς Χανιά;
Μέτρα για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών και η στήριξη του τουρισμού στην Κρήτη.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες και εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας οποιαδήποτε προσπάθεια και ιδέα που προσβλέπει στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα  και αποσκοπεί σε νέες επενδύσεις, στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δίκαιες λύσεις και κοινωνική συναίνεση για το αεροδρόμιο Καστελίου.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Mεταφορών, Oικονομικών, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητά δίκαιες λύσεις και κοινωνική συναίνεση για το αεροδρόμιο Καστελίου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1249

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο