ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Αντί επανάπαυσης μέτρα βιωσιμότητας για το τουρισμό»
Με ερώτηση  του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά, αντί επανάπαυσης, μέτρα βιωσιμότητας για το τουρισμό.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αδικαιολόγητη και απαράδεκτη εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Πρόεδρο ΠΕΔ Κρήτης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι αδικαιολόγητη και απαράδεκτη η εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σχετικά με την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου.
Ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τέλος, αφού μετά από 3,5 χρόνια αδράνειας, τώρα φαίνεται ότι απαιτούνται το λιγότερο άλλα τρία χρόνια για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, που αποτελεί ένα αναγκαίο έργο.

Ύστερα από πέντε κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις για το θέμα αυτό, το Υπουργείο Υποδομών με πληροφορεί πως σε τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα θα κατασκευαστεί το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεξέταση της περικοπής (60%) της σύνταξης για όσους συνεχίζουν να εργάζονται και δημιουργία λογ/σμού για Πρόγραμμα: "Εγγυημένη εργασία για νέους"
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να επανεξεταστεί το ύψος της περικοπής (κατά 60%) της σύνταξης για όσους συνταξιοδοτούνται  μετά τον Μάιο του 2016 και συνεχίζουν να εργάζονται, μετά τη συνταξιοδότηση τους και να δημιουργηθεί λογαριασμός για Πρόγραμμα: «Εγγυημένη εργασία για  νέους».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Μπροστά στο νέο δυσμενές περιβάλλον βρίσκονται πλέον χιλιάδες  συνταξιούχοι που αναγκαστικά , λόγω των πενιχρών συντάξεων, συνεχίζουν να εργάζονται ή να ημι/απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα για να τα βγάλουν πέρα.
Όπως προκύπτει από το άρθρο 20, του ν.4387/16 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και με την εγκύκλιο για την απασχόληση των συνταξιούχων, διαχωρίζονται οι συνταξιούχοι σε αυτούς που είχαν συνταξιοδοτηθεί και εργαζόταν ήδη στις 13/5/2016(ημερομηνία ψήφισης του νόμου)  και στους συνταξιούχους που βγήκαν στη σύνταξη με το νέο καθεστώς.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ξέχασε ο Κουρουμπλής την Κρήτη από την επιδότηση μετακινήσεων και μεταφορών και την ίδια ώρα ο Σπίρτζης ετοιμάζει διόδια»
Με αφορμή το νομοσχέδιο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και την εξαίρεση της Κρήτης, ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε εφαρμογή του άρθρου 101 του Συντάγματος για μέτρα στήριξης των νησιών, κατέθεσε νομοσχέδιο για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, που ουσιαστικά είναι:
α) Επιδότηση του εισιτηρίου μετακίνησης επιβατών με πλοία και
β) Επιδότηση του μεταφορικού κόστους των εμπορευμάτων με πλοία.
Χωρίς καμία αιτιολογία ο κ. Κουρουμπλής, εξαιρεί την Κρήτη και εφαρμόζει το Σύνταγμα αλά καρτ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Άλλη μια χρονιά χαμένη για τα υδροπλάνα.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών, Οικονομίας & Ανάπτυξης, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής,  Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Τουρισμού ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου,επανέρχεται και ζητά:
-Να ενημερωθεί για το στρατηγικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την ίδρυση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα
-Συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες αδειών ίδρυσης υδατοδρομίων, αφού έχουν περάσει άπρακτα σχεδόν τρία χρόνια τώρα, παρά τις εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1317

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο