ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«ΙΟΒΕ: Στην ανεργία το 36% όσων αποφοιτούν».
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφέρεται στη μελέτη του ΙΟΒΕ, για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας των νέων πτυχιούχων και των χαμηλών απολαβών όσων από αυτούς εργάζονται. 

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών πάνω από 37.000 παιδιά.
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να γίνουν όλες οι  απαραίτητες ενέργειες ώστε οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί να δηλώσουν εγκαίρως τα κενά για να αντιστοιχηθούν αυτά με δικαιούχους ή νέους δικαιούχους και να βρεθεί λύση ώστε να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτήσεων.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Σε αποδόμηση βρίσκεται το Νοσοκομείο Ιεράπετρας»
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση στελέχωση με προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.
 
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τον καύσωνα στις αγροτικές καλλιέργειες».
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τον καύσωνα στις αγροτικές καλλιέργειες.
 
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Κύριε Υπουργέ

Οι υψηλές θερμοκρασίες που παρουσιάστηκαν στην Κρήτη και ειδικά στον νομό Ηρακλείου, όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε  τους 44 βαθμούς Κελσίου, φθάνοντας στη Μεσαρά τους 46, το τριήμερο από 30 εώς 3 Ιουλίου, προκάλεσαν καταστροφές σε μεγάλο μέρος των καλλιεργειών.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Εναρκτήρια τοποθέτηση στη σημερινή έναρξη του Πολιτικού Προγραμματικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Εναρκτήρια τοποθέτηση του Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου στη σημερινή έναρξη του Πολιτικού Προγραμματικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.Διαβάστε περισσότερα...
 
Σοβαρές οι ελλείψεις σε προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα Ανατολικής Κρήτης.
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα Ανατολικής Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1130

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο