ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Πραγματική Αλλαγή
Η Ελλάδα πορεύεται χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο και στρατηγική, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με Διεθνείς και Ευρωπαϊκές ανακατατάξεις. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδιαφορεί για την πορεία της χώρας και τα προβλήματα που συσσωρεύει καθημερινά στους πολίτες. Το μόνο που έχει σημασία είναι η παραμονή της στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας προσωπικά, φροντίζει μόνο για την πολιτική του επιβίωση. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κανονικές αμοιβές και όχι παρανόμως μειωμένες, για τους εργαζομένους της Κοινωφελούς Εργασίας στους ΟΤΑ για τους κάτω των 25 ετών.
Με ερώτηση  του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να είναι κανονικές και όχι παρανόμως μειωμένες οι αμοιβές εργαζομένων  της Κοινωφελούς Εργασίας στους ΟΤΑ για τους  κάτω των 25 ετών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγκάστηκε να ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα ο Υπ.Υποδομών για τον κόμβο της Αγ.Πελαγίας σε επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, συζητήθηκε σήμερα η ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να προχωρήσει επιτέλους η κατασκευή του κόμβου Αγ.Πελαγίας.Διαβάστε περισσότερα...
 
Άρνηση της Κυβέρνησης για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και οδηγών.
Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε μαζί με άλλους Βουλευτές τροπολογία για απρόσκοπτη συνέχιση διενέργειας εξετάσεων υποψήφιων οδηγών και οδηγών που έχουν σταματήσει σε όλη τη χώρα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα.Διαβάστε περισσότερα...
 
Να μπει “φρένο” στην ανεξέλεγκτη άνοδο των τιμών καυσίμων που επιβαρύνει την οικονομία.
Με επίκαιρη ερώτηση  του προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να μπει «φρένο» στην ανεξέλεγκτη άνοδο των τιμών καυσίμων που επιβαρύνει την οικονομία.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέχιση έως 30-09-2019 διενέργειας δοκιμασίας προσόντων & συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών & οδηγών με καταβολή μηνιαίας αποζημίωσης σε υπαλλήλους–εξεταστές τους.
Με τροπολογία τους στο Σχέδιο Νόμου «Τροποποίηση του ν. 3190/1955 περί Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης και άλλες διατάξεις.» ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους κ.κ. Σπ. Δανέλλη, Ι.Μανιάτη και Θ. Παπαθεοδώρου ζητούν την απρόσκοπτη συνέχιση της διενέργειας δοκιμασίας των προσόντων και της συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών και οδηγών, τη διαφύλαξη της οδικής ασφάλειας και την εξυπηρέτηση των πολιτών με παράταση της προθεσμίας του άρθρου 219 του ν.4512/2018 (Α΄ 5) έως την 30η Σεπτεμβρίου 2019 και να καταβάλλεται μηνιαία αποζημίωση στους υπαλλήλους – εξεταστές υποψηφίων οδηγών και οδηγών.

Αναλυτικά το κείμενο της τροπολογίας έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 57 - 63 από 1285

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο