ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να επιβραβεύεται και όχι να τιμωρείται με υπερφορολόγηση, η ιδιωτική ή συλλογική πρωτοβουλία πολιτών, που συνεισφέρει στην αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Υγείας και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να επιβραβεύεται και όχι να τιμωρείται με υπερφορολόγηση η ιδιωτική ή συλλογική πρωτοβουλία πολιτών που συνεισφέρει στην αναβάθμιση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Με “μαϊμού” ισοδύναμο προσπαθούν να ξεγελάσουν».
Με αφορμή τις δηλώσεις περί μερικής εφαρμογής ισοδυνάμου στην Κρήτη, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Οι Κυβερνώντες, αντί όπως είναι σωστό και δίκαιο, να εντάξουν και την Κρήτη στο Μεταφορικό Ισοδύναμο 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Μεταφορικό Ισοδύναμο και τα τερτίπια των κυβερνητικών *
Η απαράδεκτη τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας να μην προσέρχεται στη Βουλή για πολλοστή φορά, προκειμένου να απαντήσει στις Ερωτήσεις μου για την ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο το οποίο εφαρμόζεται από 1/1/2019 σ’ όλα τα άλλα νησιά της χώρας, έρχεται να συμπληρωθεί με μια εντελώς απαράδεκτη πράξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να πληρωθούν επιτέλους οι συμμετέχοντες από τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ)
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο  Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να πληρωθούν επιτέλους οι συμμετέχοντες, οι εργοδοτικοί φορείς, τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα και τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης από τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ).

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 
 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλαγή πολιτικής με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής *
Η Ελλάδα πελαγοδρομεί χωρίς πυξίδα και δικό της οδικό  χάρτη, με τις επιλογές του κ. Τσίπρα που την καθιστούν από σύμμαχο, υποτελή χώρα.
•    Η οικονομία σέρνεται, η επιχειρηματικότητα πνίγεται και η κοινωνία συνεχίζει να ματώνει.
•    Το δημόσιο χρέος  ανήλθε στα 335 δις.€
•    Το κατά κεφαλήν εισόδημα μειώθηκε

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κυβέρνηση παραπαίει και δεν μπορεί να μακροημερεύσει *
Είναι εμφανές ότι η Κοινοβουλευτική πραγματικότητα στην Ελλάδα έχει εισέλθει πλέον στον αστερισμό της Κυβέρνησης μειοψηφίας.

Αυτό σημαίνει ότι η Κυβέρνηση και το Προεδρείο της Βουλής κατά κύριο λόγο οφείλουν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, αποβάλλοντας τον αυταρχισμό που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα και κυρίως κατανοώντας ότι ο μόνος τρόπος  για να μην απαξιωθεί περαιτέρω το Κοινοβούλιο είναι η τήρηση του Συντάγματος και  του Κανονισμού της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο