ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Χρεώνουν επιπλέον εισφορές σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, εξαιτίας της Κυβερνητικής αδράνειας-Να προχωρήσει άμεσα ο συμψηφισμός τους».
Με ερώτηση του, προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, καταγγέλλει ότι χρεώνουν επιπλέον εισφορές σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, εξαιτίας της Κυβερνητικής αδράνειας και ζητά να προχωρήσει άμεσα ο συμψηφισμός των ασφαλιστικών εισφορών.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Β.Κεγκέρογλου εγκάλεσε την Κυβέρνηση για την 6μηνη καθυστέρηση έκδοσης της υπουργικής απόφασης για την ρύθμιση των 120 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Δέσμευση ότι θα εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών.

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Εργασίας  ώστε να μπορούν να ενταχθούν αυτοτελώς στην ρύθμιση των 120 δόσεων, όλοι όσοι δεν μπορούν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το νέο Έτος !

 
Ομιλία Βασίλη Κεγκέρογλου Γραμματέα Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής επί του προϋπολογισμού του 2018

Με το Κίνημα Αλλαγής διαμορφώνουμε  μια πολιτική και κοινωνική συμμαχία που αλλάζει τους πολιτικούς  συσχετισμούς, για να μπει η Ελλάδα σε μια νέα περίοδο ευημερίας σε στέρεες βάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να καταβληθούν κανονικά οι αμοιβές του επικουρικού προσωπικού του ΕΣΥ καθώς και των 130 εργαζόμενων στις αρχαιότητες του Υπουργείου Πολιτισμού».
Με ερωτήσεις του, προς τα Υπουργεία Υγείας ,Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομικών και Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καταβληθούν κανονικά οι αμοιβές του επικουρικού προσωπικού του ΕΣΥ καθώς και των 130 εργαζόμενων στις αρχαιότητες του Υπουργείου Πολιτισμού.
Οι ερωτήσεις έχουν ως εξής:  
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το εγγυημένο εισόδημα, που επικαλείται σήμερα η Κυβέρνηση έχει υπογραφή Β. Κεγκέρογλου
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο