ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στο 20ο Παγκόσμιο «Γαβούστημα» Καππαδοκών στην Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλης Κεγκέρογλου συμμετείχε στο 20ο Παγκόσμιο «Γαβούστημα» Καππαδοκών στην Θεσσαλονίκη και εκπροσώπησε την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Nα απεγκλωβιστούν χιλιάδες υπό συνταξιοδότηση συμπολίτες μας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη».
Με ερώτηση  τους προς τo Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τον Γιάννη Κουτσούκο  ζητούν να απεγκλωβιστούν χιλιάδες  υπό συνταξιοδότηση συμπολίτες μας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναβάθμιση του «Βοήθεια στο Σπίτι», των ΚΗΦΗ και ενεργοποίηση του «κατ’οίκον νοσηλεία».
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ.  Γ. Αρβανιτίδη, Α. Ιλχάν, Ο. Κωσταντινόπουλο, Δ. Κωσταντόπουλο, Κ. Μπαργιώτα και Α. Λοβέρδο ζητούν την αναβάθμιση του «Βοήθεια στο Σπίτι», των ΚΗΦΗ και την ενεργοποίηση του «κατ’ οίκον νοσηλεία».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ΠΑΣΟΚ και η οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα *
Η φετινή επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη, των 44 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί μια εξαιρετική και επίκαιρη αφορμή να αναστοχαστούμε τις αρχές, τις αξίες και την εθνική και κοινωνική ανάγκη που εξέφρασε ο Ανδρέας Παπανδρέου που  μαζί με το τεράστιο έργο μας,  αποτελούν μια ζωντανή παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι αρχές, οι αξίες και το έργο του ΠΑΣΟΚ ζωντανή παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον *
H 3η Σεπτέμβρη 1974 είναι αδιαμφισβήτητα ημερομηνία σταθμός στην Ελληνική πολιτική Ιστορία.

Η διακήρυξη που παρουσίασε στον ελληνικό λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου,  θεμελίωνε την Στρατηγική για μια Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη Ελλάδα με Δημοκρατία και Δικαιοσύνη και ουσιαστικά ίδρυε όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και ευρύτερα τη Δημοκρατική Παράταξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κυβερνητικές παλινωδίες για την ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των έργων μικρής και μεγάλης διασύνδεσης, πότε θα λειτουργήσουν, την επίσημη εκτίμηση για τις ενεργειακές ανάγκες της Κρήτης τα επόμενα 5 χρόνια 2019-2023 και ποιος είναι ο προγραμματισμός για την κάλυψη τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 1362

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο