ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Επιμένει η Κυβέρνηση στον αποκλεισμό της Κρήτης και των Κρητικών από την επιδότηση των μεταφορικών των νησιών.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εξαιρέσει τη Κρήτη από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να δοθεί η δυνατότητα συνταξιοδότησης για χιλιάδες συμπολίτες μας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη.
Με ερώτηση του προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ζητά να δοθεί η δυνατότητα συνταξιοδότησης για χιλιάδες συμπολίτες μας, ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, οι οποίοι σήμερα είναι χωρίς εισόδημα και χωρίς σύνταξη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η πολιτική της Κυβέρνησης καταστρέφει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης, Οικονομικών και  Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοιν.Αλληλεγγύης αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές κ.κ. Ο. Κωνσταντινόπουλο, Ι. Κουτσούκο, Γ. Αρβανιτίδη, Ι. Αχμέτ, Ε. Βενιζέλο, Λ. Γρηγοράκο, Θ. Θεοχαρόπουλο, Γ. Καρρά, Χ. Κεφαλίδου, Δ. Κρεμαστινό, Δ. Κωνσταντόπουλο, Α. Λοβέρδο, Ι. Μανιάτη, Κ. Μπαργιώτα, Θ. Παπαθεοδώρου, Κ. Σκανδαλίδη και Ε. Χριστοφιλοπούλου επισημαίνουν την καταστροφή που υπόκεινται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την πολιτική της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρωτοφανής Κυβερνητική αδράνεια για τα προβλήματα του Βενιζελείου, του ΠΑΓΝΗ και των υπόλοιπων νοσοκομείων της Κρήτης.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο  Υγείας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει την πρωτοφανή Κυβερνητική αδράνεια για τα προβλήματα του Βενιζελείου, του ΠΑΓΝΗ και των υπόλοιπων νοσοκομείων της Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Έργο και Προοπτική*
Πίστευα και πιστεύω  ότι  το μεγάλο στοίχημα για όσους υπηρετούν σε εκτελεστικές θέσεις είναι η υλοποίηση του  έργου αυτού καθ΄ αυτού και όχι η διαφήμισή του.

Πολύτιμοι αρωγοί στο έργο που συντελέστηκε, επί θητείας μου στο Υπουργείο Εργασίας, στάθηκαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες και όλοι οι συνεργάτες μου, οι οποίοι αγόγγυστα, εργαστήκαμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεσα εφαρμογή δυνατότητας ρύθμισης οφειλών έως και 120 δόσεις για δημόσιο & ασφ. ταμεία για όλους όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών έως και 120 δόσεις για το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία για όλους όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 1412

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο