ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές
Με αφορμή τη σημερινή έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων ο  γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να προχωρήσουν οι εκτιμήσεις άμεσα για να αποζημιωθούν οι αμπελουργοί, οι ελαιοπαραγωγοί και οι άλλοι παραγωγοί για τις ζημιές που υπέστησαν.
Μετά και τη σφοδρή χαλαζόπτωση που εκδηλώθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με επίκαιρη ερώτηση του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητά να προχωρήσει άμεσα η εκτίμηση των ζημιών και η αποζημίωση των αμπελουργών, των ελαιοπαραγωγών και  άλλων παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τι γίνεται με το έργο “Μαρίνα Μαλίων”;
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει την κωλυσιεργία για την αποπεράτωση του έργου «Μαρίνα Μαλίων» και την καθυστέρηση προκήρυξης διενέργειας διαγωνισμού επιλογής φορέα διαχείρισης και ανάπτυξης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  


Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέτρα στήριξης της Ελληνικής κτηνοτροφίας & πάταξη φαινομένων Ελληνοποίησης γάλακτος.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας και την προστασία των Ελλήνων παραγωγών-κτηνοτρόφων από τα φαινόμενα Ελληνοποίησης Γάλακτος.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αυξηθεί η χρηματοδότηση για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών Περιφέρειας Κρήτης
Με ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αυξηθεί η χρηματοδότηση για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της  ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυσβάστακτη οικονομική επιβάρυνση των αγροτών και των καταναλωτών νερού
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τη δυσβάστακτη οικονομική επιβάρυνση των αγροτών και των καταναλωτών νερού και ζητά να επανεξεταστεί η επιβολή νέου χαρατσιού στο νερό.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 1106

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο