ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Αναγκαία και επιβεβλημένη νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να παραμείνουν στο ειδικό καθεστώς περίπου 400.000 αγρότες
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να παραμείνουν στο ειδικό καθεστώς περίπου 400.000 αγρότες.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύση για το υφιστάμενο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομικών και Πολιτισμού και Αθλητισμού, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ύστερα από τις γραφειοκρατικές απαντήσεις και ολιγωρίες των αρμόδιων Υπουργείων, προκειμένου να δοθεί λύση τόσο για το υφιστάμενο δικαστικό Μέγαρο (κτίριο Πρωτοδικείου /κτίριο Ειρηνοδικείου)  όσο και για την ανέγερση του νέου δικαστικού Μεγάρου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγκαίος & καθοριστικός ο ρόλος της αυτοδιοίκησης στην ανασύνταξη της χώρας, την ανάπτυξη & ενεργοποίηση όλων των παραγωγικών-δημιουργικών δυνάμεων του τόπου

«Σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος ο καθοριστικός ρόλος της αυτοδιοίκησης στην ανασύνταξη της χώρας, στην ανάπτυξη και την ενεργοποίηση όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου».

Στην ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε η επίκαιρη επερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για  την ονομαζόμενη «αναθεώρηση του Καλλικράτη».

Στην πρωτομιλία του ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι:Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να δοθεί άμεσα λύση για τους συμβασιούχους καθαριότητας Ο.Τ.Α».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί άμεσα λύση για τους συμβασιούχους καθαριότητας Ο.Τ.Α.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να συνεχίσει ομαλά την λειτουργία του το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου Κρήτης».
Με ερώτηση του προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά  την ανανέωση των παρακαταθηκών του Ιστορικού Μουσείου Ηρακλείου (όπως γινόταν μέχρι σήμερα κάθε πέντε χρόνια),προκειμένου να συνεχίσει να επιτελεί απρόσκοπτα το πολύ σημαντικό έργο του.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης με αφορμή τα όσα αναληθή υποστήριξε σήμερα ο κ. Τσίπρας στην λεγόμενη ώρα του Πρωθυπουργού.
Με αφορμή τα όσα αναληθή υποστήριξε σήμερα ο κ. Τσίπρας στην λεγόμενη ώρα του Πρωθυπουργού ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) κ. Β. Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

«Στον καθιερωμένο κάθε Παρασκευή  μονόλογό του, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας , τα μαθητικά γεύματα, στο επίδομα πρώτου και δεύτερου παιδιού κ.α.

Μαζί με την ευχή μας για την ονομαστική του εορτή, του υπενθυμίζουμε ότι εμείς  σχεδιάσαμε, επεξεργαστήκαμε, ξεκινήσαμε και παραδώσαμε έτοιμα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 1029

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο