ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Πρόταση Νόμου «Ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις και προώθηση της επαναθεμελίωσης του ασφαλιστικού συστήματος».
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχει υποστηρίξει και αναδείξει την ανάγκη για επαναθεμελίωση του ασφαλιστικού συστήματος με αλλαγή της δομής των συντάξεων, του πλαισίου των εισφορών και της χρηματοδότησης του και κατέθεσε ολοκληρωμένη Πρόταση Νόμου για την ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις, που επέρχονται ύστερα από τα νομοθετήματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Η πρόταση νόμου βάζει τέλος στις ερμαφρόδιτες στάσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας, αφού θα υποχρεωθούν να τοποθετηθούν ευθέως υπέρ ή κατά της μείωσης των συντάξεων και της κατάργησης του Νόμου Κατρούγκαλου.

Αναλυτικά το κείμενο της Πρότασης Νόμου έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ »
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ.

 Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μεγάλες ευθύνες της Κυβέρνησης για τις καθυστερήσεις υλοποίησης των προγραμμάτων δακοκτονίας».
Με ερώτηση  τους προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών ,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με άλλους Βουλευτές ,ζητούν να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις, ώστε το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων δακοκτονίας και να γίνουν οι απαραίτητοι ψεκασμοί»

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγνώριση από το δημόσιο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί στον ιδιωτικό τομέα
Με επίκαιρη ερώτηση  του προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να εκδοθούν άμεσα οι αποφάσεις αναγνώρισης από το δημόσιο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί, εκτός δημοσίου τομέα για όλους τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους, ώστε να τύχουν των προβλεπόμενων ευεργετικών συνεπειών.


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αντί επανάπαυσης μέτρα βιωσιμότητας για το τουρισμό»
Με ερώτηση  του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά, αντί επανάπαυσης, μέτρα βιωσιμότητας για το τουρισμό.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αδικαιολόγητη και απαράδεκτη εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Πρόεδρο ΠΕΔ Κρήτης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι αδικαιολόγητη και απαράδεκτη η εξαίρεση της Κρήτης από το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 8 - 14 από 1272

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο