ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς νοτιάδες στις αγροτικές καλλιέργειες στον Ν.Ηρακλείου.
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς νοτιάδες στις αγροτικές καλλιέργειες στον Ν.Ηρακλείου

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευχές για καλό Πάσχα.

 
 
Β.Κεγκέρογλου: «Ναι, στο νέο διεθνές αεροδρόμιο αλλά απαιτούνται και (13+1) επιπλέον ενέργειες και πρόσθετα έργα τα οποία προτείνουμε».
Ολόκληρη η ομιλία του Βουλευτή Ηρακλείου, κ Βασίλη Κεγκέρογλου, εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής, στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:  «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης – Κατασκευής – Χρηματοδότησης – Λειτουργίας – Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» 

«H Κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης για την υλοποίηση και λειτουργία του Νέου διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Α.Ε στο Καστέλι αποτελεί κρίσιμη συνέχεια μιας προσπάθειας που άρχισε πριν από πολλά χρόνια, με πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών και πολιτικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ  το 2003 και με δεδομένο ότι  το υφιστάμενο αεροδρόμιο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει ικανοποιητικά την μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη αεροπορική κίνηση της Κρήτης και να εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών *
Πραγματοποιείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, μια οφειλόμενη ιστορικά και πραγματικά, ενέργεια.
Συζητείται το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής «για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών», που έχει ολοκληρώσει το έργο της από τον Ιούλιο του 2016.
Πρόκειται για μια διαδικασία για την οποία μπορούμε να εντοπίσουμε πολλές παραλείψεις και ευθύνες, όπως η παντελής έλλειψη αναφοράς στις αποζημιώσεις των θυμάτων.
Κάτι τέτοιο όμως, σε αυτή τη χρονική συγκυρία, δεν πρέπει να αποδυναμώσει την απαραίτητη εθνική ομοψυχία και την αντίστοιχη δυναμική της διεκδίκησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δικαίωση για τον ΟΦΗ».
Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για τον ΟΦΗ , ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:


Διαβάστε περισσότερα...
 
"Έχουνε γνώση οι Κρητικοί κ.Σπίρτζη."
Με αφορμή την παράδοση του οδικού τμήματος Γούβες-Χερσόνησος, όπως και αυτή του Αγ.Βαρβάρα-Απομαρμά που θα γίνει το επόμενο διάστημα, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν και δημοπρατήθηκαν πριν το 2014 επί υπουργίας Μ.Χρυσοχοϊδη, ο Υπουργός Υποδομών, κ.Σπίρτζης οφείλει επιτέλους να μας απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε διατυπώσει εδώ και καιρό:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 8 - 14 από 1487

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο