ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δίκαιες λύσεις και κοινωνική συναίνεση για το αεροδρόμιο Καστελίου.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Mεταφορών, Oικονομικών, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητά δίκαιες λύσεις και κοινωνική συναίνεση για το αεροδρόμιο Καστελίου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε κίνδυνο η δημόσια υγεία στις υπηρεσίες ΕΦΚΑ Ηρακλείου Κρήτης.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης και Υγείας, ζητά να αντιμετωπιστεί άμεσα το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με την καθαριότητα των κτηρίων ΕΦΚΑ Ηρακλείου Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου κόμβος Αγ. Πελαγίας;
Η κατασκευή του κόμβου Αγίας Πελαγίας είναι ένα πολύχρονο και πάγιο αίτημα του Δήμου Μαλεβιζίου, των φορέων, των επιχειρηματιών και των πολλών κατοίκων της πανέμορφης περιοχής, που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΙΟΒΟΛΟ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΡΜΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Η Ελλάδα, ο πολιτικός κόσμος, η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, όλος ο λαός αποχαιρετούν μαζί με την οικογένειά του τον μαχητή Καπετάν Ερμή, τον Αγωνιστή, Πολίτη και Άνθρωπο Βασίλη Πριόβολο.
Πριν 25 ημέρες, το Σάββατο 17 Μαρτίου, μας έδωσες μεγάλη χαρά να παρευρεθείς στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
Μας έκανες την μεγάλη τιμή να σου εκφράσουμε:
– Την ευγνωμοσύνη μας για τη συμμετοχή σου στον εθνικό αγώνα ενάντια στους ναζιστές και φασίστες κατακτητές,
– Τις ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή σου σ’ όλους τους δημοκρατικούς αγώνες για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση και πρόοδο του λαού μας.
Κυρίως όμως μας μετέδωσες ένα μήνυμα ενότητας και προοπτικής η αποδοχή του οποίου εκφράστηκε από το καθολικό χειροκρότημα 5.000 και πλέον συμμετεχόντων, στο άκουσμα της παρουσίας σου.
Ξεκίνησες από τα Άγραφα της Ευρυτανίας όπου γεννήθηκες το 1918.
Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών σπουδών στο Καρπενήσι, σπούδασες στην Αθήνα στην Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών.
Στην θητεία σου εντάχθηκες στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Σύρου αλλά το αίτημα σας για να πάτε εθελοντές στην Αλβανία, απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Σχολής.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να διασφαλιστεί η ομαλή διακίνηση των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ζητά να διασφαλιστεί η ομαλή διακίνηση των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πασχαλινές Ευχές
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 8 - 14 από 1195

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο