ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των φουσκωμένων λογαριασμών της ΔΕΗ
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί καθυστερεί η έναρξη του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2017;
Mε ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι οι ελαιοπαραγωγοί αγωνιούν για την εξέλιξη και υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2017, αφού για άλλη μια χρονιά το αρμόδιο Υπουργείο καθυστερεί σημαντικά και ζητά να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί έγκαιρα το πρόγραμμα, προκειμένου να αποφευχθούν καταστροφές στην ελαιοπαραγωγή.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δέσμευση του Υπουργού κ. Σκουρλέτη σε Β.Κεγκέρογλου: «Αρχές Ιουλίου η νέα ρύθμιση για οφειλές πολιτών και επιχειρήσεων σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις».
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εσωτερικών για μια βιώσιμη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών δημοτών και επιχειρήσεων προς τους Δήμους και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, την ανάγκη της οποίας χαρακτήρισε επιτακτική.Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράνομα και εξοντωτικά πρόστιμα από λαθεμένη ερμηνεία των όρων Κυκλοφορίας Οχημάτων με πινακίδες ΔΟΚ
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει το πρόβλημα που έχει προκύψει με την κυκλοφορία οχημάτων με Δοκιμαστικές Πινακίδες (ΔΟΚ), όπου η λαθεμένη ερμηνεία οδηγεί σε παράνομα και εξοντωτικά πρόστιμα  και ζητά άμεσα λύση.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συρρικνώνεται η παραδοσιακή μορφή κτηνοτροφίας-απαιτούνται άμεσα μέτρα στήριξη της.- Σοβαρά και μεγάλα προβλήματα με τις συνδεδεμένες ενισχύσεις των αγροτών
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι συρρικνώνεται η παραδοσιακή μορφή κτηνοτροφίας καθώς έχουν προκύψει μεγάλα προβλήματα στις συνδεδεμένες ενισχύσεις των κτηνοτρόφων και ζητά άμεσα μέτρα στήριξης τους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  


Διαβάστε περισσότερα...
 
Eξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” Ηρακλείου Κρήτης
Παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” Ηρακλείου Κρήτης, εν μέσω τουριστικής περιόδου

Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στο αεροδρόμιο  ‘Ν. Καζαντζάκης’ Ηρακλείου Κρήτης, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 8 - 14 από 1062

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο