ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δεν διενεργούνται εξετάσεις απόκτησης και αναβάθμισης του διπλώματος οδήγησης λόγω του ανεφάρμοστου νόμου Σπίρτζη
Mε ερώτηση προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών & Μεταφορών και Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι δεν διενεργούνται εξετάσεις απόκτησης και αναβάθμισης του διπλώματος οδήγησης λόγω του ανεφάρμοστου νόμου Σπίρτζη και ζητά να ξεκινήσει επιτέλους η διενέργεια εξετάσεων απόκτησης ή αναβάθμισης  διπλώματος οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκλείονται από το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας οι Δήμοι της Κρήτης και η Περιφέρεια. Από τις 8.933 θέσεις προβλέπονται μόνο 7 για την Κρήτη.
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργείo Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί γιατί αποκλείσανε την Κρήτη, ενώ υπάρχουν τεράστιες ανάγκες και αιτήματα από Δήμους, Περιφέρειες και δημόσιες υπηρεσίες και αν προτίθενται άμεσα να αλλάξουν την επιλογή τους και να προκηρύξουν θέσεις κοινωφελούς εργασίας και για την Κρήτη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Αποτυχημένες επιλογές της Κυβέρνησης που ανέτρεψαν τον ενεργειακό σχεδιασμό και την απομάκρυνση των ρυπογόνων μονάδων από την Κρήτη αλλά και τοποθέτηση νέων".
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Έρευνα, εκμετάλλευση και διαχείριση του γεωθερμικού δυναμικού της χώρας, σύσταση Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών» τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι:  
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξαγορά πλασματικού χρόνου σε περιπτώσεις πλάνης και αποχώρησης Δημοσίου Υπαλλήλου από την υπηρεσία, χωρίς την συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου υπηρεσίας.
Mε ερώτηση προς τo Υπουργείo Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθεί δυνατότητα εξαγοράς  πλασματικού χρόνου έως και 3 μηνών για συνταξιοδότηση σε περιπτώσεις πλάνης και αποχώρησης Δημοσίου Υπαλλήλου από την υπηρεσία, χωρίς την συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου υπηρεσίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εμείς επιμένουμε με το Σχέδιο για την Ελλάδα, για το αύριο της χώρας. Εσείς με τους σχεδιασμούς, της Γέφυρας των Στεναγμών προσκολλημένοι για το παρελθόν»
Στην ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας «Εκσυγχρονισμός και Αναμόρφωση Θεσμικού Πλαισίου Ιδιωτικών Κλινικών, Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών και λοιπές διατάξεις»-τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ.Κεγκέρογλου:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών υποδομών & σπιτιών και μέτρα ανακούφισης πληγέντων γεωργών, κτηνοτρόφων & επιχειρηματιών από πρόσφατη κακοκαιρία Κρήτης
Μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής  στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης από την πρόσφατη κακοκαιρία, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους υπεύθυνους Βουλευτές ανά Υπουργείο κατέθεσαν ερώτηση προς τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Εργασίας, Κοιν. Ασφ. και Κοιν. Αλληλεγγύης, Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ζητούν την άμεση χρηματοδότηση για αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και σπίτια καθώς και μέτρα ανακούφισης των πληγέντων γεωργών, κτηνοτρόφων και επιχειρηματιών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 8 - 14 από 1456

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο