ΚΕΝΤΡΙΚΗ
14 Σεπτεμβρίου 2017: Ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Ενενήντα πέντε χρόνια μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του Ελληνισμού, η Βουλή των Ελλήνων τιμά τη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με τη σημερινή ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Μόνο το 10% των κενών ειδικής αγωγής καλύπτεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νομός Λασιθίου.
Με ερώτηση του, προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καλυφθεί ο μεγάλος αριθμός των κενών στην ειδική αγωγή.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριξη Β.Κεγκέρογλου της τροπολογίας για τη ΔΕΥΑ Ηρακλείου και της τροπολογίας της ΔΗΣΥ για αποκατάσταση δικαιοσύνης σε ακραίες αδικίες νόμου Κατρούγκαλου.
Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου με ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστήριξε την τροπολογία που κατέθεσε η ΔΗΣΥ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την επίλυση προβλημάτων που δημιούργησε ο νόμος Κατρούγκαλου και η ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατάθεση τεκμηριωμένων τροπολογιών, για την αποκατάσταση αδικιών του νέου ασφαλιστικού συστήματος.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, ζητεί με την κατάθεση τεκμηριωμένων τροπολογιών,  την αποκατάσταση αδικιών του νέου ασφαλιστικού συστήματος που φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να καλυφθούν έγκαιρα τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία.
Με ερώτηση του, προς τo Υπουργείo Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καλυφθούν έγκαιρα τα εκπαιδευτικά κενά και να λειτουργήσουν ομαλά όλα τα σχολεία

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δημοπράτηση έργου «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» ώστε να αντιμετωπιστεί η μείωση των διαθέσιμων υδάτινων πόρων στο φράγμα Μπραμιανών.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Υποδομών και Μεταφορών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δημοπρατηθεί το έργο: «Προσαγωγός διώρυγας από Μύθους» προκειμένου να εμπλουτιστεί το φράγμα Μπραμιανών και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μεγάλης μείωσης των διαθέσιμων υδάτινων πόρων.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 8 - 14 από 1125

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο