ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Προτεραιότητα τώρα, ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον.
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για το Περιβάλλον ο Γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε με το σύνολο της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ερώτηση και ΑΚΕ προς τον Υπ. Περιβάλλοντος με θέμα: «Προτεραιότητα τώρα, ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον».

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στήριξη των τηλεοπτικών σταθμών και μέσων της περιφέρειας
Σε επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών, προχώρησε σήμερα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, η οποία θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Παρασκευή 05/06/2020 το πρωί, με την οποία ζητά τη στήριξη των τηλεοπτικών σταθμών και μέσων της περιφέρειας.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πότε θα προκηρυχθούν τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και απόφοιτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης;
Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την προκήρυξη των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας και αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να επιστραφούν άμεσα τα 417 ακίνητα της Κρήτης που δέσμευσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Υπερταμείο.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση επιστροφή των 417 ακινήτων της Κρήτης που δέσμευσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Υπερταμείο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεσες αποζημιώσεις για τις καταστροφές στις ελιές και τα αμπέλια
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, προχώρησε σε γραπτή κοινοβουλευτική παρέμβαση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για  άμεσες αποζημιώσεις για τις πρόσφατες καταστροφές στις ελιές και τα αμπέλια από τις ακραίες εναλλαγές της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή από τον Βασίλη Κεγκέρογλου η επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης
Ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε αναφορά στους αρμόδιους Υπουργούς, την επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης για άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 1799

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο