ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΤΟΛΜΑΜΕ για την Παράταξη. ΤΟΛΜΑΜΕ για την Χώρα
1.ΤΟΛΜΑΜΕ να διατυπώσουμε τη νέα Εθνική Στρατηγική

Σήμερα είμαστε μπροστά σε νέα προβλήματα, σε νέες προκλήσεις. Προκλήσεις ενός διαφορετικού κόσμου, μιας άλλης Ελλάδας, σε μια άλλη Ευρώπη.

Η Κεντροαριστερά του παρόντος και του μέλλοντος, δεν μπορεί να αναζητά το δρόμο της στα χνάρια του παρελθόντος, ούτε να υπεκφεύγει με νεωτερικούς λαϊκισμούς ή αφηρημένες διαπιστώσεις και ευχολόγια.

Είναι ώρα να διατυπώσουμε μια νέα συνεκτική ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ για την 3η δεκαετία του 21ου αιώνα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έγκαιρη προετοιμασία για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, τα μέσα δασοπυρόσβεσης και η ανάγκη αξιοποίησης των διαθέσιμων αεροπλάνων.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την έγκαιρη προετοιμασία για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, αναφερόμενος στα μέσα δασοπυρόσβεσης και στην ανάγκη αξιοποίησης των διαθέσιμων αεροπλάνων.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
11 Οκτωβρίου 2017, ώρα 7μμ, Ξενοδοχείο Ατλαντίς
 
Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στα σχολεία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Γυμνάσιο Μοιρών και τα ΕΠΑ.Λ Λασιθίου.
Με ερώτηση του, προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Υπουργείο Υγείας, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να καλυφθούν άμεσα τα κενά  στα σχολεία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Γυμνάσιο Μοιρών και τα ΕΠΑ.Λ Λασιθίου».

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Β.Κεγκέρογλου για το αίσιο τέλος της υπόθεσης Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Με αφορμή το αίσιο τέλος για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο  γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να παραμείνει ανοιχτό το Ταχυδρομείο Μοχού Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.
Με ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και Υποδομών και Μεταφορών, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να παραμείνει ανοιχτό το Ταχυδρομείο Μοχού Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.

Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 1197

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο