ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ποιο είναι το σχέδιο δράσης και αντιμετώπισης και τι συγκεκριμένα μέτρα έχουν ληφθεί για τον ιό του Δυτικού Νείλου που εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα;
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών αντίστοιχα, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ζητά να ενημερωθεί για το σχέδιο δράσης και αντιμετώπισης καθώς και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον ιό του Δυτικού Νείλου που εξαπλώνεται ανεξέλγκτα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα στη στελέχωση και λειτουργία και του ακτινολογικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Υγείας, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ζητά να αντιμετωπιστούν άμεσα τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα στην στελέχωση και λειτουργία και του ακτινολογικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σοβαρή ευρωπαϊκή στρατηγική, αντί των λαϊκίστικων τακτικισμών *
Στην εκδήλωση της Ευρωομάδας σοσιαλιστών και δημοκρατών S&D και του Ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, όπου μίλησε ο πρόεδρος S&D Ούντο Μπούλμαν και παρενέβησαν Λούκα Κατσέλη, Ξενοφών Κοντιάδης και Γιώργος Καμίνης,  είχα την ευκαιρία να υποβάλω ερωτήσεις και να εκθέσω συνοπτικά κάποιες απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παράταση για την τακτοποίηση στον ν.4495/17 ζητούν οι οικιστές του νομού Ηρακλείου.
Στη Βουλή φέρνει το θέμα της παράτασης για την τακτοποίηση στον ν.4495/17 που ζητούν οι οικιστές του νομού Ηρακλείου, με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μειωμένη ελαιοπαραγωγή για τρία (3) συνεχή χρόνια σε πολλές περιοχές της Κρήτης.
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους Κρητικούς ελαιοπαραγωγούς η μειωμένη ελαιοπαραγωγή τα τελευταία τρία (3) συνεχή χρόνια σε πολλές περιοχές της Κρήτης και θέτει στον Υπουργό τα παρακάτω ερωτήματα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να προχωρήσουν επιτέλους οι απαραίτητες διαδικασίες για το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, Οικονομίας & Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου  ζητά να  προχωρήσουν επιτέλους οι απαραίτητες διαδικασίες για το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 1391

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο