ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Υλοποίηση δεσμεύσεων επίλυσης προβλήματος για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι Κρήτης.
Με ερώτηση  του προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, και ζητά από τον Υπουργό να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και να επιλυθεί επιτέλους το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος  Πολιτικών Δομικών Έργων της σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνοπτική παρουσίαση πρότασης νόμου που κατατέθηκε από την Κ.Ο στις 13 Νοεμβρίου με θέμα:«Πρώτη Δέσμη Μέτρων Οικονομικής Ανάκαμψης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης»
 
Συνοπτική παρουσίαση της πρότασης νόμου που κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 13 Νοεμβρίου με θέμα:Πρώτη Δέσμη Μέτρων Οικονομικής Ανάκαμψης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης».


1) Οι στόχοι της Πρότασής μας και των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνει.
Δίνουμε κίνητρα για την Οικονομική ανάκαμψη, την παραγωγή νέου πλούτου και την δημιουργία χιλιάδων ποιοτικών νέων θέσεων εργασίας.
Απεγκλωβίζουμε την επιχειρηματικότητα και τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας από την υπερφορολόγηση και τα καθηλωτικά «δεσμά» των Κυβερνητικών πολιτικών.
Διευρύνουμε τα μέτρα στήριξης των νησιών μας.
Ενισχύουμε την Κοινωνική Δικαιοσύνη και αποκαθιστούμε την Κοινωνική Συνοχή.
Διορθώνουμε αδικίες, ενισχύουμε την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, προστατεύουμε τους αδύναμους, τα ΑΜΕΑ, τους ανήμπορους ηλικιωμένους.
Διασφαλίζουμε την πρώτη κατοικία μικρών και μεσαίων νοικοκυριών από τον κίνδυνο πλειστηριασμών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεσες και αναγκαίες ρυθμίσεις για εργαζομένους ΟΤΑ και νομικών προσώπων.
Σε κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, προχώρησε ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά από συνάντηση που είχε με  συλλόγους εργαζομένων σε ΟΤΑ α’ βαθμού και νομικών προσώπων, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που αφορούν την εν λόγω κατηγορία εργαζομένων πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου με τις ερωτήσεις που κατέθεσε ζητά:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο κ.Κουρουμπλής προσβάλει την νοημοσύνη των Κρητικών
Με αφορμή τις δηλώσεις του κ.Κουρουμπλή από την Κρήτη με τις οποίες ζήτησε να εκλεγεί στην ευρωβουλή για να προωθήσει τη νησιωτικότητα  ο βουλευτής Ηρακλείου  του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεσες ενέργειες για να αναβαθμιστεί ο εμπορικός τομέας στο λιμάνι του Ηρακλείου σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του τουριστικού ενδιαφέροντος»..
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες για να αναβαθμιστεί ο εμπορικός τομέας στο λιμάνι του Ηρακλείου σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του τουριστικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλαγή πολιτικής στον αγροτικό τομέα. *
Η Ελλάδα από το 2015, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού και το σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης θα μπορούσε  να κάνει το άλμα μπροστά  αλλά δυστυχώς την ώρα που η Ευρώπη έδινε ευκαιρίες ανάπτυξης εγκλωβίστηκε στη πολιτική Τσίπρα-Βαρουφάκη και στο  3ο  Μνημόνιο που έφεραν τις ανύπαρκτες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με την υπερφορολόγηση και τις δεσμεύσεις για υψηλότατα πλεονάσματα και  την εκχώρηση της εθνικής περιουσίας για 100 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 1479

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο