ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δήλωση Β.Κεγκέρογλου με αφορμή την εισήγηση του ΕΟΠΥΥ για μείωση κατά 50% του προϋπολογισμού Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ).
Με αφορμή την εισήγηση του ΕΟΠΥΥ για μείωση κατά 50% του προϋπολογισμού Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Από καιρό έχουμε αναδείξει το θέμα της ασυνέπειας του Υπουργείου Υγείας επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σχετικά με την υποστήριξη των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, σε βαθμό που να αναρωτιέται κανείς για τη σκοπιμότητα αυτής της στάσης απέναντι στα άτομα με βαριές αναπηρίες.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Πανάνειου και αξιοποίηση του για τις σύγχρονες ανάγκες της πόλης».
Με ερώτηση  τους προς τα Υπουργεία Oικονομικών,Εσωτερικών,Υγείας,Υποδομών και Μεταφορών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Πανάνειου και την αξιοποίηση του για τις σύγχρονες ανάγκες της πόλης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόταση Νόμου «Ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις και προώθηση της επαναθεμελίωσης του ασφαλιστικού συστήματος».
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχει υποστηρίξει και αναδείξει την ανάγκη για επαναθεμελίωση του ασφαλιστικού συστήματος με αλλαγή της δομής των συντάξεων, του πλαισίου των εισφορών και της χρηματοδότησης του και κατέθεσε ολοκληρωμένη Πρόταση Νόμου για την ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις, που επέρχονται ύστερα από τα νομοθετήματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Η πρόταση νόμου βάζει τέλος στις ερμαφρόδιτες στάσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας, αφού θα υποχρεωθούν να τοποθετηθούν ευθέως υπέρ ή κατά της μείωσης των συντάξεων και της κατάργησης του Νόμου Κατρούγκαλου.

Αναλυτικά το κείμενο της Πρότασης Νόμου έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ »
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εργασίας, Κοιν.Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτές των δημοσίων ΙΕΚ.

 Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μεγάλες ευθύνες της Κυβέρνησης για τις καθυστερήσεις υλοποίησης των προγραμμάτων δακοκτονίας».
Με ερώτηση  τους προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών ,ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με άλλους Βουλευτές ,ζητούν να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις, ώστε το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων δακοκτονίας και να γίνουν οι απαραίτητοι ψεκασμοί»

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αναγνώριση από το δημόσιο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί στον ιδιωτικό τομέα
Με επίκαιρη ερώτηση  του προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να εκδοθούν άμεσα οι αποφάσεις αναγνώρισης από το δημόσιο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί, εκτός δημοσίου τομέα για όλους τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους, ώστε να τύχουν των προβλεπόμενων ευεργετικών συνεπειών.


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 1337

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο