ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μέτρα στήριξης της Μελισσοτροφίας και προστασίας της Ελληνικής Παραγωγής.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα με έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους  μελισσοκόμους της Κρήτης αλλά και σχέδιο ανάπτυξης της μελισσοτροφίας που θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του μελιού και ιδιαίτερα αυτού που παράγεται στη Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προβλήματα εποχικών πυροσβεστών
Με ερώτηση τους προς τo Υπουργείo Προστασίας του Πολίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  επισημαίνουν τα προβλήματα των εποχικών πυροσβεστών και ζητούν άμεσα λύση.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Χωρίς ηλεκτρονική πλατφόρμα τα Υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου τονίζει ότι είναι χωρίς ηλεκτρονική πλατφόρμα τα  Υπουργεία Υποδομών και  Μεταφορών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μέτρα στήριξης για τους φτωχούς και προστασίας για τους χρόνια πάσχοντες και τα ΑμεΑ».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείo Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά μέτρα στήριξης για τους φτωχούς και προστασίας για τους χρόνια πάσχοντες και τα ΑμεΑ,

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εφαρμογή απόφασης Ελεγκτικού Συνεδρίου περί εξομοίωσης των ορίων ηλικίας πατέρων και μητέρων ασφαλισμένων στο Δημόσιο για το έτος 2010».
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σχετικά με την εφαρμογή της απόφασης 317/2020 της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία δικαιώνεται άνδρας δημόσιος υπάλληλος με 25 ασφάλισης και ανήλικο τέκνο το 2010, ο οποίος ζητούσε να συνταξιοδοτηθεί στο 50ό έτος της ηλικίας του, όπως προέβλεπε ο νόμος για τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους. 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμπερίληψη μείωσης τζίρου επιχειρήσεων, ως κριτήριο ένταξης στα προγρ. ενίσχυσης Μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία
Με ερώτηση του προς τα Υπουργείo Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εσωτερικών και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να συμπεριληφθεί και η μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων, ως κριτήριο ένταξης στα προγράμματα ενίσχυσης Μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του Κορωνοϊού

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 71 - 77 από 1891

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο