ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να υλοποιηθεί το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Κρήτης.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγάλη ανάγκη οριστικής παράτασης στις διαδικασίες κτηματογράφησης τουλάχιστον μέχρι τέλους του έτους.
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει την ανάγκη  οριστικής παράτασης στις διαδικασίες κτηματογράφησης, τουλάχιστον μέχρι τέλους του έτους.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεσες ενέργειες για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Ερευνών του Μουσείου Κρητικής Εθνολογίας».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Ερευνών του Μουσείου Κρητικής Εθνολογίας.

 Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Το Μουσείο Κρητικής Εθνολογίας (ΜΚΕ), βρίσκεται στο χωριό Βώροι Πυργιωτίσης- Μεσαράς  και αποτελείται από ένα εκθεσιακό συγκρότημα και από ένα ερευνητικό και συνεδριακό κέντρο σε χωριστό κτίριο, όπου συγκεντρώνονται όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του μουσείου: Έρευνα, Επιμόρφωση, Συνέδρια, Βιβλιοθήκη, Σχεδιαστήριο, κλπ.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τις αυθαίρετες και υπερβολικές χρεώσεις των τραπεζών στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείο Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα για τις αυθαίρετες και υπερβολικές χρεώσεις των τραπεζών στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αόριστες αναφορές του Υπουργού στα τρία συγκεκριμένα ερωτήματα του Βασίλη Κεγκέρογλου για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση  του Γραμματέα της ΚΟ της Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη.
Η επίκαιρη ερώτηση έγινε ύστερα από την σύσκεψη των φορέων του επιχειρηματικού κόσμου, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενό Σάββατο στο Ηράκλειο και περιελάμβανε τα αιτήματα τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια και δημιουργία Παρατηρητηρίου οδικής ασφάλειας Κρήτης
Επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα: «Προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια και δημιουργία Παρατηρητηρίου οδικής ασφάλειας Κρήτης» κατέθεσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 99 - 105 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο