ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στο ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να λυθούν επιτέλους τα προβλήματα του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ευθύνεστε για την αποτυχία της δακοκτονίας και οφείλετε να εξασφαλίσετε αποζημίωση στους ελαιοπαραγωγούς για το χαμένο εισόδημα».
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι η Κυβέρνηση ευθύνεται για την αποτυχία της δακοκτονίας και οφείλει να εξασφαλίσει αποζημίωση στους ελαιοπαραγωγούς για το χαμένο εισόδημα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
Με το σχέδιο Ελλάδα εκφράζουμε την αγωνία και την ελπίδα των ανθρώπων του μόχθου και της υπαίθρου.
Σε μια περίοδο που η Ελλάδα πελαγοδρομεί χωρίς πυξίδα, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες και την οικονομία, η Κυβέρνηση προσπαθεί με την ένταξη στους κόλπους της όλου τους παλαιοκομματισμού και της ακραίας δεξιάς να κρατηθεί στην εξουσία.

Όμως η Χώρα πρέπει να σταματήσει να σέρνεται και να συνθλίβεται στην πόλωση και τον διχασμό που οδηγεί η στείρα αντιπαράθεση ΝΔ και Σύριζα, Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να επιβραβεύεται και όχι να τιμωρείται με υπερφορολόγηση, η ιδιωτική ή συλλογική πρωτοβουλία πολιτών, που συνεισφέρει στην αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας.
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία  Υγείας και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να επιβραβεύεται και όχι να τιμωρείται με υπερφορολόγηση η ιδιωτική ή συλλογική πρωτοβουλία πολιτών που συνεισφέρει στην αναβάθμιση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Με “μαϊμού” ισοδύναμο προσπαθούν να ξεγελάσουν».
Με αφορμή τις δηλώσεις περί μερικής εφαρμογής ισοδυνάμου στην Κρήτη, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Οι Κυβερνώντες, αντί όπως είναι σωστό και δίκαιο, να εντάξουν και την Κρήτη στο Μεταφορικό Ισοδύναμο 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Μεταφορικό Ισοδύναμο και τα τερτίπια των κυβερνητικών *
Η απαράδεκτη τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας να μην προσέρχεται στη Βουλή για πολλοστή φορά, προκειμένου να απαντήσει στις Ερωτήσεις μου για την ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο το οποίο εφαρμόζεται από 1/1/2019 σ’ όλα τα άλλα νησιά της χώρας, έρχεται να συμπληρωθεί με μια εντελώς απαράδεκτη πράξη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 99 - 105 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο