«Γιατί συνεχίζετε κύριε Π/Θ την προσπάθεια της προηγούμενης Κυβέρνησης για ενταφιασμό των παραδοσιακών προϊόντων Τσικουδιάς και Τσίπουρου;».
Με επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό επανέρχεται  ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου:
- Να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την κατοχύρωση των προϊόντων Τσικουδιάς και Τσίπουρου με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τους από τους διήμερους παραγωγούς χωρίς να ξεκοπούν από τον πολιτισμό μας με τον αποχαρακτηρισμό τους  από αμπελουργικά προϊόντα και την μετάλλαξη τους σε βιομηχανικά;
-Να ανακληθεί η απαράδεκτη εγκύκλιος του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αναλυτικά το κείμενο της  επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Κίνημα Αλλαγής υπεύθυνα μπροστά.
Η μετάλλαξη του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, του όχι σε όλα, στον απόλυτα μνημονιακό του ναι σε όλα, δικαιολογήθηκε από τον κ.Τσίπρα με την παραδοχή της αυταπάτης, προφανώς για να αποφύγει, όπως νόμιζε, τον χαρακτηρισμό της πολιτικής απάτης.
Προκάλεσε το 3ο αχρείαστο μνημόνιο, νέα επώδυνα μέτρα, υψηλούς άμεσους και υψηλότερους έμμεσους φόρους, περικοπή κοινωνικών δαπανών και κυρίως οπισθοδρόμησε την χώρα την ώρα που  μπορούσε το 2015 να δρομολογήσει την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων. 
Σήμερα, λοιπόν μετά την κυβερνητική του αποτυχία, είναι φυσικό που αδυνατεί να αρθρώσει εναλλακτικό πολιτικό λόγο και να ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δικαιούνται την εξισωτική αποζημίωση και όσοι λαμβάνουν συντάξεις χηρείας ή αναπηρίας».
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου τονίζει ότι δικαιούνται την εξισωτική αποζημίωση και όσοι λαμβάνουν συντάξεις χηρείας ή αναπηρίας. 


Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
«Αναγκαία και συμπληρωματικά έργα του Νέου Διεθν. αεροδρ. Καστελίου, δίκαιες αποζημ. και Τεχνικός Σύμβουλος στο Δ.Μινώα Πεδιάδας - Αξιοποίηση Ν.Καζαντζάκης.
«Αναγκαία συνοδά και συμπληρωματικά έργα του Νέου Διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου, δίκαιες αποζημιώσεις και Τεχνικός Σύμβουλος στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας - Αξιοποίηση του Ν.Καζαντζάκης».

Επίκαιρη ερώτηση προς τo Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε  ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

«Η πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής τράπεζας Επενδύσεων για τη δημιουργία του αεροδρομίου στο Καστέλι με το ποσό των 180 εκατομμυρίων, είναι ένα ακόμα βήμα για την έναρξη της κατασκευής του αλλά το περιεχόμενο της σύμβασης χρηματοδότησης προκάλεσε ερωτηματικά για τις δεσμεύσεις και την ευθύνη σχεδιασμού και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης».
Διάχυτος επίσης είναι ο προβληματισμός για την πορεία του μεγάλου έργου του Νέου Αεροδρομίου, σχετικά  με τα αναγκαία συνοδά έργα και τις συμπληρωματικές εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στις συμβατικές υποχρεώσεις του παραχωρησιούχου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Ολοκληρωμένη εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη για μεταφορά αγαθών και προσώπων».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την ολοκληρωμένη εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη για μεταφορά αγαθών και προσώπων .

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Η προβληματική λειτουργία του ΚΔΑΥ δεν αντιμετωπίζεται χωρίς αρμοδιότητα των τοπικών φορέων».
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να λειτουργήσει επιτέλους απρόσκοπτα το Κέντρο Διαλογής και Ανακύκλωσης του Ηρακλείου.

«Κύριο  θέμα όταν κατατέθηκε η ερώτηση, ήταν η μη πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους και βέβαια η λειτουργία του κέντρου διαλογής και ανακύκλωσης αλλά σήμερα, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά, έχουμε μια πραγματικότητα η οποία επιβάλλει να αναληφθούν πρωτοβουλίες και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου να λειτουργήσει επιτέλους απρόσκοπτα το Κέντρο Διαλογής και Ανακύκλωσης του Ηρακλείου που πρέπει στην αναβάθμιση της λειτουργίας του, ούτως ώστε να μπορεί να επιτελέσει τον ρόλο του. Ταυτόχρονα, θα πρέπει και το Υπουργείο Εργασίας και εσείς ως Υπουργείο που εποπτεύει και τον φορέα ανακύκλωσης στη χώρα μας να πάρετε πρωτοβουλία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς τους εργαζόμενους. Είναι πάρα πολύ λυπηρό το ότι τόσο καιρό μετά συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι».Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο