Η ΝΔ ρέπει προς τη ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑ; *
Η κυβερνητική περίοδος  ΣΥΡΙΖΑ παρήλθε, αλλά άφησε πίσω της:
α) επιβάρυνση για την οικονομία τουλάχιστον 100δις .
β) πολυετείς δεσμεύσεις για υψηλά πλεονάσματα και δυσβάσταχτα μέτρα με υπερφορολόγηση των εισοδημάτων και της ζωής κάθε οικογένειας και ιδιαίτερα μέσω ΦΠΑ και ειδικών φόρων κατανάλωσης, που πλήττουν περισσότερο τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα
γ) αδιαφανή  διαχείριση κονδυλίων, όπως το μεταναστευτικό και πολλές υποθέσεις με οσμή σκανδάλου που έχουν καταγγελθεί.
δ)απαξίωση της λειτουργίας των θεσμών της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλίου, των Ανεξάρτητων Αρχών, της Δικαιοσύνης κλπ. μέσω των παρεμβάσεων και της αδιαφάνειας που επιβλήθηκε σε ορισμένες πτυχές της λειτουργίας τους.
ε) παντελή έλλειψη πρωτοβουλιών για συνεννόηση στα εθνικά θέματα και συναίνεση σε σημαντικά ζητήματα, με εξαιρέσεις τη συγκρότηση του ΕΣΡ και της διακομματικής για το δημογραφικό που ήταν πρωτοβουλία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά καθώς και τη διακομματική για τις Γερμανικές αποζημιώσεις που ήταν συνέχεια παλαιότερων περιόδων. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δημοκρατία με Ασφάλεια *
«Όταν τελούνται αξιόποινες πράξεις, εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία και εντός των χώρων των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη έγκριση οιουδήποτε οργάνου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες, στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο  γραμματέας της Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλαγή πολιτικής ή Δεξιά «συριζίτιδα» *
Οι εξαγγελίες και τα πρώτα δείγματα επιλογών της Κυβέρνησης ΝΔ είναι αντιφατικά. Με θετικές πρωτοβουλίες για ορισμένα θέματα, προσπαθεί να δημιουργήσει καλή εικόνα και μακάρι να υλοποιηθούν προς όφελος της χώρας, αλλά ταυτόχρονα προβληματίζει τους πολίτες που την εμπιστεύθηκαν  με πολλές θολές, αρνητικές και αμφίσημες σε ορισμένες περιπτώσεις, δηλώσεις και επιλογές, που προφανώς θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στην κοινωνία.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η μετεκλογική αμνησία της ΝΔ, αφού διαπιστώνεται ότι ξέχασε  βασικές προεκλογικές διακηρύξεις σε δυο βασικά θέματα και  αντιγράφει τις πολιτικές πρακτικές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έχουν χαρακτηριστεί ως «συριζίτιδα».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση νομοθετική ρύθμιση για αποζημιώσεις και άλλα μέτρα στήριξης στους αμπελοκαλλιεργητές του Ν. Ηρακλείου που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τον περονόσπορο.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση νομοθετική ρύθμιση για αποζημιώσεις και άλλα μέτρα στήριξης στους αμπελοκαλλιεργητές του Ν. Ηρακλείου που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τον περονόσπορο.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η αντιμεταρρύθμιση της ΝΔ στον Καλλικράτη με άλλοθι τον Κλεισθένη. *


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 21 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο