Θετικές εξελίξεις για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας
Θετικές εξελίξεις δρομολόγησαν οι ερωτήσεις του Γραμματέα Κ.Ο. και Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για τις οδικές συνδέσεις με το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο, την χρηματοδότηση, τις δίκαιες αποζημιώσεις και το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συγκεκριμένα, σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κεγκέρογλου με τις δυο ερωτήσεις προς τα Υπουργεία Υποδομών και Περιβάλλοντος ζήτησε:
1) Τη χρηματοδότηση και την έναρξη της διαδικασίας υλοποίησης του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής.
2) Τη δημιουργία των απαραίτητων κόμβων με την προσθήκη κόμβου πρόσβασης από τον επαρχιακό δρόμο Αρκαλοχώρι, Καστέλι στο δρόμο του αεροδρομίου και την βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών του οδικού Τμήματος Αεροδρόμιο σύνδεση με ΝΟΑΚ
3) Ενημέρωση για τις διαδικασίες χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου.
4) Την επανεξέταση του θέματος των απαλλοτριώσεων για να βρεθεί λύση δίκαιων αποζημιώσεων

Στα ερωτήματα αυτά τοποθετήθηκαν σήμερα στη Βουλή, οι αρμόδιοι υπουργοί και συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Κίνημα Αλλαγής προτείνει: θέσπιση κανονικής 13ης σύνταξης από τον Ε.Φ.Κ.Α., επαναφορά του Ε.Κ.Α.Σ. και των κατωτάτων ορίων σύνταξης.
Στην Ολομέλεια της Βουλής,  σήμερα το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε τέσσερις (4) προτάσεις για το Ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου, κ. Β. Κεγκέρογλου, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτακτική ανάγκη η κατασκευή του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου – Σε τελικό στάδιο οι διαδικασίες.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να τερματιστεί η περίοδος αδράνειας και να προωθηθεί επιτέλους η κατασκευή του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καταβολή 13ης Σύνταξης από τον ΕΦΚΑ, επαναφορά του ΕΚΑΣ καθώς και της κατώτερης σύνταξης.
Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί αύριο 09/01/2020 η επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, με την οποία ζητά την καταβολή 13ης Σύνταξης από τον ΕΦΚΑ, την επαναφορά του ΕΚΑΣ καθώς και της κατώτερης σύνταξης.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να τερματιστεί η περίοδος αδράνειας για την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου.
Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί αύριο 09/01/2020 η επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, για να τερματιστεί η περίοδος αδράνειας για την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου,

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να ξεκινήσουν επιτέλους οι διαδικασίες υλοποίησης του ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Mε επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, επανέρχεται ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου για να ξεκινήσουν επιτέλους οι διαδικασίες υλοποίησης του ΣΧΟΟΑΠ Δήμου  Μινώα Πεδιάδας.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο