«Αποκατάσταση ανθρώπινων συνθηκών για τους εργαζόμενους του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που στεγάζονται σε ακατάλληλα κοντέινερ».
Mε ερώτηση του προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Υγείας και Εσωτερικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά αποκατάσταση ανθρώπινων συνθηκών για τους εργαζόμενους του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που στεγάζονται σε ακατάλληλα κοντέινερ.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν είναι μέλλον η επιστροφή στην κανονικότητα του παρελθόντος.
"Με τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης δεν διατυπώθηκε μια  ολοκληρωμένη Εθνική Στρατηγική που έχει ανάγκη η Ελλάδα αλλά μόνο αναφορές σε επιμέρους πολιτικές και αποσπασματικές εξαγγελίες.
Τα έξι (6) εμβληματικά έργα που ανέφερε ο Π/Θ ήταν μόνο Αττική και ολίγη Θεσσαλονίκη.
Σοβαρή αρνητική εξέλιξη η κυβίστηση του κ.Μητσοτάκη σχετικά με τα υψηλά πλεονάσματα για την επαναδιαπραγμάτευση  των οποίων παρέπεμψε στο αόριστο μέλλον. Για δε το Υπερταμείο και την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής να αλλάξει ο χαρακτήρας του και να ενισχύσει το συνταξιοδοτικό και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, απόλυτη σιωπή.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγχαρητήρια Επιστολή
Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας του αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο Γραμματέας Κ.Ο. Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, του απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Για την αγροτική παραγωγή και τους αγρότες*
Η χώρας μας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε μια πρωτοφανή δημοσιονομική, κοινωνική και αναπτυξιακή κρίση. Οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας οδήγησαν στον οικονομικό εκτροχιασμό 2004-2009 όπως επιβεβαιώθηκε προχθές από τον κ. Γιούνκερ ήταν η κύρια αιτία της κρίσης. Ενώ, ο ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε τις αναπτυξιακές δυνάμεις της χώρας σε πρωτοφανή ομηρία, λόγω των υπέρμετρων φόρων και της ανυπαρξίας τραπεζικού δανεισμού.


Διαβάστε περισσότερα...
 
"Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες;"
"Οι Έλληνες πολίτες καλούνται στις κάλπες για να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες γιατί η χώρα βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο. Είτε θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την αντιμετώπιση των αιτιών της κρίσης και θα προχωρήσει με προοδευτικές πολιτικές, με εθνική ενότητα και συνεννόηση. Είτε θα πισωγυρίσει σε συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που θα καταδικάσουν μεγάλα τμήματα της κοινωνίας μας σε μόνιμη φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό.


Διαβάστε περισσότερα...
 
"Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να ανακτήσουν τον κρίσιμο ρόλο τους για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή".
"Οι βασικοί πυλώνες του Σχεδίου Ελλάδα που έχει επεξεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής, είναι η ανασυγκρότηση της οικονομίας και η επαναθεμελίωση της κοινωνικής συνοχής.
Οι νέες επενδύσεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη αλλά ο κρίσιμος παράγοντας είναι  οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και οι μικρές και οι πολύ μικρές δραστηριότητες που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη σε στέρεες βάσεις κι όσο και στην κοινωνική συνοχή, εφόσον στηριχθούν με συγκεκριμένες πολιτικές για να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, να ενσωματώσουν και να προωθήσουν καινοτομίες και να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά και επενδυτικά εργαλεία.
Με αυτές τις προϋποθέσεις είναι εφικτό να προχωρήσουν σε διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, συνένωση δυνάμεων μέσω δικτύων ή και συνενώσεων και διαρθρωτική προσαρμογή για να συγχρονιστούν με τα νέα δεδομένα της αγοράς και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους στην υπερτοπική κλίμακα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο