Πρωτοχρονιάτικο Κάλεσμα
 
Εορταστικές Ευχές
 
Ίδρυση πυροσβεστικού κλιμάκιου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.
Με ερώτηση του προς το Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την ίδρυση πυροσβεστικού κλιμάκιου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η υποστήριξη παιδιών με αναπηρία σε παιδικούς & βρεφονηπιακούς αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας και όχι να μεταθέτει το οικονομικό βάρος στις οικογένειες.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με την υποχρέωση της Πολιτείας να παρέχει παράλληλη στήριξη στα παιδιά με αναπηρία. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να δηλώσουν οι παραγωγοί μέχρι τις 27/12 τις ζημιές (ποσοτικές και ποιοτικές) από την πρόσφατη χαλαζόπτωση.
Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να αποζημιωθούν οι ελαιοπαραγωγοί και οι άλλοι παραγωγοί της Κρήτης που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές στην παραγωγή, από την πρόσφατη έντονη χαλαζόπτωση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεν εκδόθηκε ακόμα η ΚΥΑ για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook.
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Τουρισμού , ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με τους Γ. Μουλκιώτη, Γ. Φραγγίδη και Κ. Σκανδαλίδη ζητούν την άμεση έκδοση της ΚΥΑ για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο