Δήλωση κ.Β.Κεγκέρογλου με αφορμή τις εξαγγελίες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη.
Με αφορμή τις εξαγγελίες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στην Κρήτη, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Η Κυβέρνηση ύστερα από τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μας και ενόψει εκλογών, αναγκάστηκε να εξαγγείλει  το Μεταφορικό ισοδύναμο για την Κρήτη αλλά αποκρύπτει ότι είναι κουτσουρεμένο και αφορά μέρος των προβλέψεων που ισχύουν για τα άλλα νησιά.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Η αναβίωση του παλαιοκομματισμού και οι 17+1 Υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα. *
Αν κάτι έπρεπε να έχουμε διδαχθεί από την κρίση όλοι μας είναι η ανάγκη οριστικής αποπομπής των αρνητικών πλευρών του μοντέλου διαχείρισης της εξουσίας και η αλλαγή νοοτροπίας.

Πριν την κρίση, μόνο το ΠΑΣΟΚ, συγκρούστηκε με κατεστημένες νοοτροπίες και δημιούργησε νέους θεσμούς διαφάνειας το ΑΣΕΠ για την αξιοκρατική επιλογή των ανθρώπων που πρέπει να στελεχώνουν το δημόσιο, τις ανεξάρτητες αρχές για να κτυπηθεί το πελατειακό σύστημα και να διασφαλίζονται τα δικαιώματα του πολίτη και πολλά άλλα όπως τα ΚΕΠ, η διαύγεια κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εναλλαγή ή αλλαγή *
Η οικονομική και κοινωνική  πρόοδος της Ελλάδας στην μεταπολίτευση είναι αναμφισβήτητη και  επιτεύχθηκε  κυρίως με τις πολιτικές του  ΠΑΣΟΚ,  και επισφραγίστηκε  με την ένταξη στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού: 100 χρόνια μνήμης *
Τιμούμε σήμερα 19 Μαΐου τη μνήμη της αποτρόπαιας γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Είναι ημέρα σεβασμού και τιμής στους νεκρούς, τους βασανισθέντες αλλά και στους πρόσφυγες, διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες, θύματα του βάρβαρου σχεδίου των Νεότουρκων και των Κεμαλιστών, του οργανωμένου Τουρκικού Κράτους, που όμως δεν μπόρεσε να σβήσει τον πολιτισμό, το πνεύμα, τα ιδανικά και τη μνήμη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«130.000 συμπολίτες μας περιμένουν να εξεταστούν για απόκτηση άδειας οδήγησης και μάλιστα με αυξημένο κόστος».
Mε ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες ώστε:
1)να βελτιωθεί το σύστημα εξέτασης για την απόκτηση άδειας οδήγησης στα σημεία που έχει διαπιστωθεί η αδυναμία εφαρμογής του νόμου προκειμένου να ξεκινήσει επιτέλους η διενέργεια εξετάσεων και 2) να συγκρατηθεί η εκτόξευση του κόστους έκδοσης  άδειας οδήγησης.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Έπεσαν οι μάσκες" *
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου γραμματέας της Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για την μεταφορά του ENISA στην Αθήνα προέβει στην παρακάτω δήλωση: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο