"Έπεσαν οι μάσκες" *
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου γραμματέας της Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για την μεταφορά του ENISA στην Αθήνα προέβει στην παρακάτω δήλωση:  

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαντήσεις ή σιωπή ένοχων φωνασκιών; *
Η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας για τον κ. Πολάκη αφορά μεν ένα σοβαρό θέμα ηθικής και συμπεριφοράς, που διέπει όλη την κυβέρνηση, αλλά δεν ακουμπά τα μεγάλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την συριζαική άσκηση της εξουσίας, τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, την επιδίωξη χειραγώγησης της ενημέρωσης και την ουσία της πολιτικής τους, που επιβαρύνει υπέρμετρα μικρομεσαίους, εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες, νέους, συνταξιούχους και καθιστά τους αδύναμους, αντικείμενο πελατιακών σχέσεων. Ο κυβερνητικός ελιγμός για ψήφο εμπιστοσύνης δεν μπορεί να αποτρέψει την εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, αλλά με την συγκυριακή, κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιών και γυρολόγων θα μας πουν, την Παρασκευή το βράδυ, ότι όλα έχουν καλώς.
Πότε όμως θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας για:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέχιση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και ανανέωση ή επέκταση των συμβάσεων εργασίας
Mε ερώτηση του, προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομίας & Ανάπτυξης ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά τη συνέχιση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και ανανέωση ή επέκταση των συμβάσεων εργασίας.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς νοτιάδες στις αγροτικές καλλιέργειες στον Ν.Ηρακλείου.
Mε ερώτηση του, προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τους ισχυρούς νοτιάδες στις αγροτικές καλλιέργειες στον Ν.Ηρακλείου

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευχές για καλό Πάσχα.

 
 
Β.Κεγκέρογλου: «Ναι, στο νέο διεθνές αεροδρόμιο αλλά απαιτούνται και (13+1) επιπλέον ενέργειες και πρόσθετα έργα τα οποία προτείνουμε».
Ολόκληρη η ομιλία του Βουλευτή Ηρακλείου, κ Βασίλη Κεγκέρογλου, εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής, στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:  «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης – Κατασκευής – Χρηματοδότησης – Λειτουργίας – Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» 

«H Κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης για την υλοποίηση και λειτουργία του Νέου διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Α.Ε στο Καστέλι αποτελεί κρίσιμη συνέχεια μιας προσπάθειας που άρχισε πριν από πολλά χρόνια, με πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών και πολιτικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ  το 2003 και με δεδομένο ότι  το υφιστάμενο αεροδρόμιο δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει ικανοποιητικά την μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη αεροπορική κίνηση της Κρήτης και να εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο