Άτολμος αναπτυξιακά και άδικος κοινωνικά ο Προϋπολογισμός του 2020

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιμετώπιση προβλημάτων εποχικά εργαζομένων φύλαξης & πληροφόρησης σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και άμεσες προσλήψεις στα ιδρύματα & μνημεία αντίστοιχα
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Πολιτισμού και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εποχικά εργαζομένων φύλαξης και πληροφόρησης σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και άμεσες προσλήψεις στα ιδρύματα και μνημεία αντίστοιχα.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Να καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα χωρίς αποκλεισμούς.
Επέκταση των δικαιούχων (μοναχικά ΑμεΑ, γονείς ΑμεΑ,  οικογένειες των οποίων τα προστατευόμενα παιδιά με Αναπηρία είναι άνω των 24 ετών καθώς και παιδιά τριτέκνων οικογενειών) του κοινωνικού μερίσματος.

Στην Ολομέλεια της Βουλής, συζητήθηκε σήμερα επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και βουλευτή Ηρακλείου κ.Β.Κεγκέρογλου προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σχετικά με την ένταξη στους δικαιούχους του μερίσματος ιδιαίτερα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται σε αδιέξοδο – χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη του.
Επερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με το αδιέξοδο που βρίσκεται ο πρωτογενής τομέας και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξή του.
Το Κίνημα Αλλαγής αναγνωρίζοντας την πολύ μεγάλη οικονομική και κοινωνική σημασία και τον κρίσιμο ρόλο του αγροδιατροφικού τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας στην απασχόληση και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής στην ύπαιθρο, θεωρεί  απαραίτητο να υπάρξουν άμεσες ενέργειες και μέτρα αναστροφής της καταστροφικής πορείας με βάση ένα Εθνικό Σχέδιο ανάπτυξης και Παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Αναλυτικά το κείμενο της επερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Να αποζημιωθούν οι πληγέντες ελαιοπαραγωγοί από την έντονη χθεσινή χαλαζόπτωση στο Νομό Ηρακλείου.
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να αποζημιωθούν οι πληγέντες ελαιοπαραγωγοί από την έντονη χθεσινή χαλαζόπτωση στο Νομό Ηρακλείου

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Μόνιμες δομές τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων, με σταθερή χρηματοδότηση και μόνιμες θέσεις εργασίας».
«Μόνιμες δομές τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και παιδιών/ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) των Δήμων, με σταθερή χρηματοδότηση και μόνιμες θέσεις εργασίας».

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών, και Εσωτερικών, κατέθεσαν ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου μαζί με άλλους Βουλευτές.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο