ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow «Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς»
«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς» Εκτύπωση
    Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Εσωτερικών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς που παραμένουν απλήρωτοι. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Ερώτησης είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                            
«Κύριοι Υπουργοί,

Εδώ και επτά μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, που έχουν προσληφθεί μέσω ΕΣΠΑ, έχοντας φτάσει πλέον σε απόγνωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού Τύπου, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καταβληθούν δύο από τους μισθούς που τους οφείλονται.
Χρήματα, όμως που δε φτάνουν ούτε για την κάλυψη των βασικών τους υποχρεώσεων! Αυτό που ζητούν οι ίδιοι από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Αρχές είναι το αυτονόητο: Να πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, για να μπορούν και οι εκείνοι να ζουν αξιοπρεπώς.

Επειδή το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι κάνουν υπομονή τόσους μήνες, τους έχει ωθήσει στα άκρα και σε οικονομικό αδιέξοδο και η πληρωμή τους μέχρι σήμερα βρίσκεται στον «αέρα»

Ερωτάσθε κ. Υπουργοί

Αν προτίθεστε να δώσετε άμεσα λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, ανακουφίζοντας τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς, οι οποίοι βρίσκονται σε αδιέξοδο».
 
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο