ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Videos arrow Άμεσα η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στους πλημμυροπαθείς 29/10/2014
Άμεσα η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στους πλημμυροπαθείς 29/10/2014 Εκτύπωση
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για όσους έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου είναι συγκεκριμένη και μπορεί, μέσα από τη σωστή εφαρμογή της, ο μηχανισμός στήριξης των πλημμυροπαθών, μετά τις τελευταίες καταρρακτώδεις βροχές να λειτουργήσει άμεσα.
«Οι πλημμυροπαθείς  μέσω των κατά τόπους Δήμων που ανήκουν, θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματα τους στο Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου άμεσα να καταβληθεί –αναλόγως- η έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Μόλις βγουν οι αποφάσεις από το Δήμο, αυτός θα πρέπει να τις μεταβιβάσει σε εμάς και το Υπουργείο, άμεσα θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου.


Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εργασίας, η ταχύτητα ανταπόκρισης της Πολιτείας προς τους πλημμυροπαθείς, εξαρτάται από τους Δήμους και τους μηχανισμούς που έχουν αναπτύξει.
Όπως τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου αν δεν υπάρξει κάποιο σφάλμα από την πλευρά των Δημοτικών Αρχών και εφόσον εκδοθούν οι αποφάσεις από αυτούς, τότε μέσα στο πρώτο 15μερο του Νοέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί και η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης.


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο