ΚΕΝΤΡΙΚΗ arrow Δελτία τύπου arrow Η κυβέρνηση οφείλει και μπορεί να δώσει τώρα λύση στα προβλήματα των αμπελουργών της Κρήτης
Η κυβέρνηση οφείλει και μπορεί να δώσει τώρα λύση στα προβλήματα των αμπελουργών της Κρήτης Εκτύπωση
Ο Βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής  Βασίλης Κεγκέρογλου συμμετείχε στη σύσκεψη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου για τα προβλήματα των αμπελουργών  και κατέθεσε πρόταση για άμεση συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης εκπροσώπων όλων των φορέων του Νομού Ηρακλείου και των Βουλευτών προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις για :  1. Τις μεγάλες ζημίες που υπέστησαν τα σταφύλια από τις ακραίες συνθήκες και τις  υψηλές θερμοκρασίες που συνεχίζονται.
  2. Την ανάγκη αποσυμφόρησης των δεξαμενών οινοποίησης των Συνεταιριστικών Οργανώσεων κ.α. με ένταξη στο πρόγραμμα απόσταξης κρίσης για το οποίο η χρηματοδότηση αποδεδείχθηκε ανεπαρκής.
  3. Την άμεση απορρόφηση των ποσοτήτων σταφίδας σουλτανίνας που έμειναν αδιάθετες από  την περσινή παραγωγή.
Ο Βουλευτής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση οφείλει και μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα των αμπελουργών της Κρήτης και ταυτόχρονα πρότεινε την  απορρόφηση από το ΤΕΒΑ και την διανομή στους δικαιούχους επιτραπέζιων σταφυλιών και σταφίδας.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο