ΚΕΝΤΡΙΚΗ
"Καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα".
«Καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα μετά την μείωση των εισοδημάτων τους, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και του κατώτερου πλαφόν στη σύνταξη».

Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα μετά την μείωση των εισοδημάτων τους, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και του κατώτερου πλαφόν στη σύνταξη.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Εντείνεται η ανασφάλεια των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας».
Με ερώτηση τους προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μαζί με τους Βουλευτές: Γιώργο Μουλκιώτη, Ευαγγελία Λιακούλη και Κώστα Σκανδαλίδη τονίζουν ότι εντείνεται η ανασφάλεια των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, ύστερα από τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Εσωτερικών.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:   

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Να δοθούν στη Περιφέρεια Κρήτης η αρμοδιότητα και η χρηματοδότηση (25 εκ.Ευρώ) για την οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ».
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τo Υπουργείo Υποδομών και Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να δοθούν στη Περιφέρεια Κρήτης η αρμοδιότητα και η χρηματοδότηση (25 εκ.Ευρώ) για την οδική ασφάλεια στον ΒΟΑΚ.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άμεσες ενέργειες για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου που έκλεισε πριν καν ανοίξει».
Με ερώτηση του προς τo Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά άμεσες ενέργειες για το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι Λασιθίου που έκλεισε πριν καν ανοίξει.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμπαιγνία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά του ENISA από την Κρήτη στην Αττική.
"Ο ΕΝΙSΑ,  ο « Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την ασφάλεια των δικτύων και των πληροφοριών» με έδρα την Κρήτη, δημιουργήθηκε με απόφαση της Ε.Ε, στις 13 Δεκεμβρίου 2003 επί Ελληνικής προεδρίας με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη και υφυπουργό Μεταφορών τον Μανώλη Στρατάκη.
Η εγκατάσταση του οργανισμού έγινε στο Ηράκλειο το 2005.


Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απαξίωση ιδιοκτησιών και ομηρία ιδιοκτητών οικοπέδων κατά τι μικρότερων των 20 στρεμμάτων, στο βόρειο τμήμα της Κρήτης».
Την απαξίωση ιδιοκτησιών και την «ομηρία» ιδιοκτητών οικοπέδων κατά τι μικρότερων  των 20 στρεμμάτων, στο βόρειο τμήμα της Κρήτης, αφού δεν επιτρέπεται η τουριστική αξιοποίηση τους, επισημαίνει  με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Τουρισμού,  ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητώντας άμεσα  λύσεις.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο