ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στα κτηματολογικά γραφεία Ανατολικής Κρήτης
Με ερώτηση του προς τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης,  ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στα κτηματολογικά γραφεία Ανατολικής Κρήτης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αντιμετώπιση της εξάπλωσης του λαγοκέφαλου και οικονομική ενίσχυση των αλιέων
Με ερώτηση του ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τα αρμόδια Υπουργεία ζητά αντιμετώπιση της εξάπλωσης του λαγοκέφαλου και οικονομική ενίσχυση των αλιέων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Άμεση ρύθμιση ζητημάτων των εμπειροτεχνών εργολάβων δημοσίων έργων
Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Κ.Ο. και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, κατατέθηκε ερώτηση από Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής προς τα αρμόδια Υπουργεία, για την άμεση ρύθμιση ζητημάτων των εμπειροτεχνών εργολάβων δημοσίων έργων.

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης, έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά με Υγεία.
 
 
Εμπαιγμός αγροτών και κτηνοτρόφων. Άμεση πληρωμή συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικού κεφαλαίου και ειδικών ενισχύσεων λόγω κορωνοϊού
Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Κ.Ο. και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, κατατέθηκε ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων από την Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, για τον εμπαιγμό αγροτών και κτηνοτρόφων και ζητούν την άμεση πληρωμή συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικού κεφαλαίου και ειδικών ενισχύσεων λόγω κορωνοϊού.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη των ιδιοκτητών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ΤΑΞΙ
Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του, για τη στήριξη όλων των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που πλήττονται από την πανδημία,  ο Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε ερώτηση προς τα αρμόδια Υπουργεία με την οποία ζητά τη στήριξη των ιδιοκτητών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ΤΑΞΙ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 2134

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο