ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα - αποκατάσταση αδικιών που προκάλεσε ο ν. 4387/2016».
Τροπολογία με θέμα: «Δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα - αποκατάσταση αδικιών που προκάλεσε ο ν. 4387/2016» κατέθεσαν  οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.


Αναλυτικά το κείμενο της τροπολογίας έχει ως εξής:

«                           ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ»

Θέμα: «Δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα - αποκατάσταση αδικιών που προκάλεσε ο ν. 4387/2016»

Α. Αιτιολογική έκθεση
Ένας από τους κύριους στόχους του κοινωνικού κράτους είναι η αποτελεσματική και κοινωνικά δίκαιη κατανομή των οικονομικών πόρων μεταξύ των πολιτών, η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η εξασφάλιση αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης στους συνταξιούχους. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο Δήμο Γόρτυνας και ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής
Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά την ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στο Δήμο Γόρτυνας καθώς και  την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικά το κείμενο της  ερώτησης έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Κίνημα Αλλαγής υπεύθυνα μπροστά. Η αυταπάτη και η αναξιοπιστία του Συριζα, άλλοθι για τη Ν.Δ.
Η μετάλλαξη του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, του όχι σε όλα, στον απόλυτα μνημονιακό του ναι σε όλα, δικαιολογήθηκε από τον κ.Τσίπρα με την παραδοχή της αυταπάτης, προφανώς για να αποφύγει, όπως νόμιζε, τον χαρακτηρισμό της πολιτικής απάτης.

Προκάλεσε το 3οαχρείαστο μνημόνιο, νέα επώδυνα μέτρα,υψηλούς άμεσους και υψηλότερους έμμεσους φόρους, περικοπή κοινωνικών δαπανών και κυρίως οπισθοδρόμησε την χώρα την ώρα που  μπορούσε το 2015 να δρομολογήσει την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι πολίτες περιμένουν λύσεις και όχι κοκορομαχίες
Η συζήτηση στη Βουλή για τα εργασιακά, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η άγονη αντιπαράθεση των δύο που δεν αφορά και την ουσία, όχι μόνο δεν ωφελεί την χώρα αλλά πολύ περισσότερο ζημιώνει την κοινωνία και την οικονομία γενικότερα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Γιατί συνεχίζετε την προσπάθεια της προηγούμενης Κυβέρνησης για ενταφιασμό των παραδοσιακών προϊόντων Τσικουδιάς και Τσίπουρου;».
Με ερώτηση προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και Οικονομικών, επανέρχεται  ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου:
- Να αναληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την κατοχύρωση των προϊόντων Τσικουδιάς και Τσίπουρου με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τους από τους διήμερους παραγωγούς χωρίς να ξεκοπούν από τον πολιτισμό μας, με τον αποχαρακτηρισμό τους  από αμπελουργικά προϊόντα και την μετάλλαξη τους σε βιομηχανικά;
-Να ανακληθεί η απαράδεκτη εγκύκλιος του Υπουργείου Ανάπτυξης.
-Να ανακληθεί άμεσα ο υποβληθείς Τεχνικός Φάκελος και να διορθωθεί στο πλαίσιο ενός ευρέος και ουσιαστικού διαλόγου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να κατοχυρώνονται τα δικαιώματα των παραγωγών παραδοσιακού τσίπουρου και τσικουδιάς

Αναλυτικά το κείμενο της  ερώτησης έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωσταντίνο Τασούλα για την συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για την προστασία της πρώτης Κατοικίας αδυνάμων και τον εκσυγχρονισμό του Πτωχευτικού Δικαίου των Φυσικών Προσώπων.

Ακολουθεί η επιστολή της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 1660

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο