ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: Zήτημα ωρών και ημερών από το 2015 η έκδοση σύνταξης για διαδοχική ασφάλιση 11/02/2014
Ζήτημα «ωρών και ημερών» θα είναι από τα μέσα του 2015 η έκδοση της σύνταξης για διαδοχική ασφάλιση και «όχι μηνών ή ετών, όπως είναι σήμερα, καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού βίου κάθε εργαζόμενου» υποστηρίζει  σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Λύση για 85.000 πολίτες που περιμένουν να περάσουν από τα ΚΕΠΑ 10/02/2014
«Παρατείνονται για έξι μήνες συντάξεις και επιδόματα αναπηρίας», ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Εργασίας, Kοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: "Θα διορθώσουμε την πρόταση του ΕΤΕΑ" 07/02/2014
Την πρόθεσή του να στείλει πίσω «διορθωμένη» την πρόταση που έχει εκπονήσει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) για την αναθεώρηση του κανονισμού παροχών του ταμείου, έκανε σαφή ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου S&D σε Ηράκλειο & Ρέθυμνο 06/02/2014
Η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου S&D, με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του  ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρου Δανέλλη, με τη στήριξη της ομάδας ακτιβιστών Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Crete Activists Group)  διοργανώνει, πολιτική εκδήλωση διαλόγου  με θέμα:

«Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από το όραμα τις αξίες και τις προτεινόμενες πρακτικές πολιτικές της Ομάδας της προοδευτικής συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρατείνονται για έξι μήνες συντάξεις και επιδόματα αναπηρίας 06/02/2014
Την παράταση για ακόμη έξι μήνες όλων των συντάξεων αναπηρίας και των σχετικών επιδομάτων από την ημέρα που λήγουν, σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή, προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Κεγκέρογλου διευκρίνισε ότι στους κάτω των 65 ετών με αναπηρία σε ποσοστό άνω του 80%, θα επιστραφεί το ΕΚΑΣ από τον επόμενο μήνα. Παράλληλα, ο υφυπουργός δήλωσε ότι οι περιπτώσεις μη ανατρέψιμης αναπηρίας δεν θα χρειάζονται δεύτερη επανεκτίμηση.

Τέλος, ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας το 50% των γιατρών. Ωστόσο όπως είπε από τα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας αναμένεται να περάσουν 85 χιλιάδες άνθρωποι από τις 28 χιλιάδες που είχαν μειωθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τοποθετηση Κεγκέρογλου για το μέτρο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος 31/01/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στη βουλή για την υλοποίηση του μέτρου του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, είπε μεταξύ άλλων:

Προτεραιότητα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας είναι η αντιμετώπιση των φαινομένων ακραίας φτώχειας και η διασφάλιση του δικαιώματος ενός «ελάχιστου επιπέδου διαβίωσης» για όλους τους πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1408 - 1414 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο