ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ο Β. Κεγκέρογλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3/12/2013
Με αφορμή τον εορτασμό της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένης στα Άτομα με Αναπηρία, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο εορτασμός της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας αφιερωμένης στα Άτομα με Αναπηρία, δεν έχει απλά συμβολικό χαρακτήρα αλλά δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα καθώς και στην μέριμνα για τη διασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για όλους τους πολίτες με αναπηρία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην Ημερίδα με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Κεγκέρογλου
Κεντρικός ομιλητής στην σημερινή Ημερίδα με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία,  την οποία διοργάνωσαν η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κρήτης,, ήταν ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία Κεγκέρογλου για επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια άνεργους (βίντεο)
Την επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια άνεργους ανακοίνωσε από τη Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλητής ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε εκδήλωση των ατόμων με αναπηρία 28/11/2013
 Τα προβληματα των ΑΜΕΑ, τα οποία έχουν οξυνθεί εν μέσω οικονομικής κρίσης, θα τεθούν επί τάπητος, στη διάρκεια πολύ σημαντικής εκδήλωσης που γίνεται με αφορμή την Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια ανέργους 26/11/2013 (βίντεο)
Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος με αφορμή τη συζήτηση της ερώτησης του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη, ανακοίνωσε την επιδότηση πέραν των 12 μηνών για τους μακροχρόνια άνεργους, ενώ αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις δράσεις για την ενίσχυση της απασχόληση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην ημερίδα του Δ. Μαλεβιζίου για την Δια Βίου Μάθηση & την Απασχόληση ο Κεγκέρογλου 23/11/2013
Στην ημερίδα με θέμα "Κατάρτιση, Δια Βίου Μάθηση & Απασχόληση", που διοργάνωσε η αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, συμμετείχε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1429 - 1435 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο