ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου κατα τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ 09/11/13 (vid)
Σε τοποθέτησή του στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισήμανε τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ανακούφιση και την ενίσχυση της κοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημιώσεις 07/11/2013
Όπως ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου από τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαγκαλιδη και τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Οφίδη, εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημίωσης, προκειμένου να εξοφληθούν οι υπόλοιποι δικαιούχοι του προγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου στη Βουλή για την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του κράτους πρόνοιας 01/11/2013
Ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σε παρέμβαση του σήμερα στη Βουλή αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του κράτους πρόνοιας, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στους αδύναμους, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προστατευτούν  οι πραγματικοί δικαιούχοι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου με Αντιπροσωπεία της Επιτροπή Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 31/10/2013
Σήμερα (31 Οκτωβρίου 2013) έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) συνάντηση εργασίας μεταξύ του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Β. Κεγκέρογλου, της Γενικής Γραμματέως Πρόνοιας, κας Έ. Μπέκου και Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Από πλευράς της ως άνω Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές κ. Mikael Gustaffson (Πρόεδρος της Επιτροπής), κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου (S&D), και κα Angelika Werthmann (ALDE).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκαθίστανται οι αδικίες σε βάρος των ανασφάλιστων υπερήλικων και των αγροτών 24/10/2013
Λύση στα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αδικία σε βάρος των υπερήλικων ανασφάλιστων που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προνοιακό επίδομα, αλλά και στο θέμα της συνταξιοδότησης των αγροτών μέσω του ΟΓΑ, δίνει το  Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεκτή η νομοτεχνική βελτίωση στην τροπολογία για το επίδομα ανεργίας-Διευρύνονται οι δικαιούχοι 22/10/2013
Δεκτή έγινε η νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, από τον  Υπουργό ΥΠΕΚΑ, κ. Γιάννη Μανιάτη, για  τη Τροπολογία 877, που αφορά το επίδομα ανεργίας των εποχιακά εργαζόμενων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1443 - 1449 από 1525

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»

Φυλλάδιο