ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Να υπάρξει ενημέρωση για τον έλεγχο των 54.000 καταθετών εξωτερικού
     Με Ερώτηση του προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για τον έλεγχο των 54.000 καταθετών εξωτερικού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ικανοποίηση για τη λειτουργία ΚΔΑΠ-Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.(video)
Η  δέσμευση του Υπουργείου Εργασίας και η ουσιαστική εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΚΔΑΠ-των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί για το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες»
Την επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και καταβολής της επιστροφής ΦΠΑ στους δικαιούχους αγρότες, ζητά με Επιστολή που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: «Να ολοκληρωθεί ο δρόμος Ηράκλειο-Βιάννος»
Την ολοκλήρωση του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος, ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, με Ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Χατζηδάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Στη Βουλή η ανάγκη για τη θεσμοθέτηση εγγυημένης επιταγής»
Στη Βουλή αναμένεται να συζητηθεί την Τρίτη 27 Μάη, στις 6 το απόγευμα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, σχετικά με το θέμα της θεσμοθέτησης εγγυημένης επιταγής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή το θέμα της μη έκπτωσης από τα έξοδα εταιριών των ασφαλιστικών εισφορών
Με Παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκερογλου μεταφέρει στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 301 302 303 304 305 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2101 - 2107 από 2134

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο