ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στόχος η αντιμετώπιση του φαινομένου της προσάμμωσης των νοτίων παραλίων
    Με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου προσάμμωσης των νοτίων παραλίων του Νομού Ηρακλείου, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα, όπως απαντάει σε Παρέμβαση του Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
    Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο, έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη με θέμα: «Υποστήριξη μελέτης διερεύνησης  ακτομηχανικής και χωροταξικής συμπεριφοράς νοτίων παραλίων  Νομού Ηρακλείου για τη διαπίστωση προβλημάτων προσάμμωσης λιμενικών έργων και διάβρωσης ακτών, με σκοπό την επιλογή  κατάλληλης θέσης για τη δημιουργία νέου εμπορικού λιμένα».
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άδικη η διακοπή της προνοιακής σύνταξης του ΟΓΑ»
Με Επίκαιρη Ερώτηση του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί λύση στην αδικία που συντελείται με την προνοιακή σύνταξη του ΟΓΑ. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Επίκαιρης Ερώτησης είναι το παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μέλλον του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης
Για το μέλλον του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και την πρόοδο των εργασιών που απαιτούνται για τη δημιουργία του, ρωτά με παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
    Με Ερώτηση του προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο κ. Κεγκέρογλου ζητά να μάθει τι συμβαίνει με τις διαδικασίες για τη δημιουργία του Ο.Α.Κ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων του Ηρακλείου στο επίκεντρο»
Την ατζέντα με τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς του Νομού Ηρακλείου, έθεσε επί τάπητος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων κ. Αθανάσιος Μπαλαμούτης με το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Μήνυμα του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για την 9η Μάη ως ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
«Η 9η Μαΐου, έχει καθιερωθεί ως η μέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πριν από 69 χρόνια, αποτελώντας την ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού.
    Η επέτειος αυτή, αποτελεί ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμής προς όλους τους Έλληνες που με απαράμιλλο ηρωισμό και ανιδιοτέλεια, αντιτάχθηκαν στις δυνάμεις του Άξονα, του ναζισμού και του φασισμού, πάλεψαν για την απελευθέρωση της πατρίδας και θυσιάστηκαν για αυτήν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόταση Β. Κεγκέρογλου για τη θεσμοθέτηση προγράμματος δρομολόγιων ασφάλειας για την επικοινωνία των νησιών με την ηπειρωτική χώρα χωρίς κοινωνικές συγκρούσεις
Την οριστική λύση του προβλήματος της επικοινωνίας των νησιών μέσω προγράμματος ακτοπλοϊκών δρομολογίων ασφαλείας, όταν διακόπτονται για οποιοδήποτε λόγο τα τακτικά δρομολόγια, πρότεινε με πρόταση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης του ν/σ «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις»
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 301 302 303 304 305 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2108 - 2114 από 2134

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο