ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συνέντευξη του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου στον «Επενδυτή» 31/8/2013
Διαβάστε τη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε ο Υφυπουργος Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην εφημερίδα «Επενδυτής» και στη δημοσιογράφο κ. Ρούλα Σαλουρου στις  31/8/2013
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 29/8/2013
«Στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που σήμερα έμαθαν τις βάσεις για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι ολόψυχα συγχαρητήρια για τη δικαίωση της προσπάθειας τους.
Η δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ήταν η πρώτη μεγάλη μάχη που κλήθηκαν να δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες, που αγωνίζονται να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Στην εποχή που διανύουμε, κοινή διαπίστωση αποτελεί ότι ζούμε μια ζωή, γεμάτη από δοκιμασίες και δυσκολίες, μέσα από τις οποίες όμως έρχονται οι χαρές και η ανταμοιβή των κόπων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δεσμεύτηκαν για καλή συνεργασία Κεγκέρογλου και Βαρδακαστάνης» 28/08/2013
Συνάντηση και πολύωρη συνεργασία με το Προεδρείο της ΕΣΑμεΑ είχε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου με την παρουσία της Γενικής Γραμματέας Πρόνοιας κ. Μπέκου.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Γιάννης Βαρδακαστάνης και οι συνεργάτες του, έθεσαν όλα τα θέματα, θεσμικά και λειτουργικά που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Συνάντηση συνεργασίας» με Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη 28/08/2013
Συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τον Κρητικό Υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιάννης Κουράκης.
Συζήτησαν τα θέματα πρόνοιας, κοινωνικής προστασίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν τους αδύναμους και άνεργους.
Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα καλυφθεί σχεδόν το σύνολο των αιτήσεων για την ένταξη στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που όμως για την Κρήτη μπορεί να φτάσουν μέχρι 5908 παιδιά λόγω των προσφερόμενων θέσεων και των επιλογών ανά Δήμο και παιδικό σταθμό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύση για την ένταξη των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς 28/8/2013
«Τα παιδιά που θα ενταχθούν φέτος στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ μέσω του Προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, εκτιμώ ότι θα φτάσουν τις 70.000, μετά από τη συνεργασία μας με τα συναρμόδια Υπουργεία και την ΚΕΔΕ».
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Η Κυβέρνηση ενισχύει το σύστημα κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας”
Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Κεγκέρογλου, υφ. εργασίας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Ερώτηση: Τα μέτρα για την πάταξη της ανασφάλιστης εργασίας θα αποδώσουν; Δεν έρχονται κάπως καθυστερημένα όμως;
Απάντηση: Η αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία πλήττουν ευθέως τα θεμέλια του Ασφαλιστικού συστήματος και δυσκολεύουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Όλα τα πρόσθετα μέτρα όπως οι διοικητικές κυρώσεις και τα αυστηρά πρόστιμα για τις παραβάσεις που αποδεικνύονται ευθέως σε συνδυασμό με τους συντονισμένους και στοχευμένους ελέγχους μπορούν να είναι αποτελεσματικά.
Η αδήλωτη εργασία από 20% ανήλθε στο διπλάσιο.
Ο χρόνος λήψης των αποφάσεων ήταν συνάρτηση της εξέλιξης του φαινομένου. Όμως σήμερα στοχεύουμε και στην πρόληψή του.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 311 312 313 314 315 316 317 318 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2171 - 2177 από 2221

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο