ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συνέντευξη Β. Κεγκερογλου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
Συνέντευξη του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλη Κεγκέρογλου στην «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και στον Αντώνη Βασιλόπουλο
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύση για την ένταξη των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς 23/8/2013
«Τα παιδιά που θα ενταχθούν φέτος στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ μέσω του Προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, θα είναι περισσότερα κατά πολλές χιλιάδες από ό,τι πέρυσι».
Αυτό, τόνισε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση Βουλευτού, οφείλεται στη συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας με τα συναρμόδια Υπουργεία και την ΚΕΔΕ. Ήδη, εκτός από τα 149 εκ.€  που είναι ο προϋπολογισμός του προγράμματος για φέτος, η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κα Ε. Χριστοφιλοπούλου αποφάσισε την επιπλέον ενίσχυση του προγράμματος από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με 10εκ.€ τουλάχιστον. Έτσι ο αριθμός παιδιών που θα ενταχθούν φέτος θα ανέλθει τουλάχιστον στις 64.000 έναντι 57.500, που εντάχθηκαν πέρυσι και 48.360 πρόπερσι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Αυξάνονται σημαντικά, φέτος, οι θέσεις για ένταξη παιδιών στους παιδικούς σταθμούς 22/8/2013
Περίπου 70.000 παιδιά θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ζωής για τους παιδικούς σταθμούς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρας Τζάκρη, ο κ. Κεγκέρογλου ενημέρωσε ότι ήδη έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια της τάξης των 149 εκατ. ευρώ για την ένταξη 60.000 παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, ενώ - μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης - θα δοθούν ακόμη 10 εκατ. ευρώ για την εισαγωγή άλλων 4.000 παιδιών. 
Στο Mega o Κεγκέρογλου για την αδήλωτη εργασία 21/8/2013
  Στο κυνήγι των οφειλετών, το οποίο έχει ξεκινήσει το υπουργείο Εργασίας με στόχο την εξάλειψη της αδήλωτης εργασίας., στάθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος μίλησε αναλυθτικά για το θέμα στο MEGA.

«10.000 ευρώ πρόστιμο για κάθε αδήλωτο εργαζόμενο περιμένει τους παραβάτες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο από το MEGA:

 
Κεγκέρογλου: "Λουκέτο" σε επιχειρήσεις που απασχολoύν παράνομους μετανάστες 20/8/2013
Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι το ποσοστό της αδήλωτης εργασίας στη χώρα μας προσεγγίζει το 40% συγκριτικά με 25% πριν δυο μόλις χρόνια

null
 
Κεγκέρογλου για επιδόματα, "μαύρη" εργασία και απολύσεις 31/7/2013
 

Για το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας, τα οικογενειακά επιδόματα, καθώς και για τις απολύσεις, μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στο «Πρωινό MEGA».

Όσον αφορά την ανασφάλιστη εργασία, ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε ότι από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν, παρατηρήθηκε μία συνάρτηση της παρουσίας των ελεγκτών και της αναγγελίας προσλήψεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, προέκυψε ότι όπου γίνεται έλεγχος του ΙΚΑ, αυξάνονται οι προσλήψεις.

Σχετικά με τα οικογενειακά επιδόματα, όπως αναφέρθηκε, οι αιτήσεις γι΄ αυτά είναι πάνω από 250.000, ενώ επισημάνθηκε ότι το 30% των δικαιούχων δεν έχουν υποβάλει αίτηση για οικογενειακό επίδομα.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 311 312 313 314 315 316 317 318 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2178 - 2184 από 2221

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο