ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Συνάντηση για τα θέματα της αξιολογησης του Δημόσιου Τομέα και την εφαρμογή του προγράμματος κινητικότητας
Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα που έχουν ανακύψει σχετικά με την αξιολόγηση του Δημόσιου Τομέα και την εφαρμογή του προγράμματος κινητικότητας, στη διάρκεια συνάντησης του πρώην Υπουργού Εργασίας κ. Γιώργου Κουτρουμάνη εκ μέρους της Επιτροπής Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου με τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση, τον Υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου και την Γενική Γραμματέα Άννα Στρατινάκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συντονισμός δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας
Το συντονισμό και την εντατικοποίηση των δράσεων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας, με την οριστικοποίηση των εστιασμένων ελέγχων σε τουριστικές περιοχές της χώρας αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας υπό τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επτά στους δέκα εμπόρους αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια στις τράπεζες»
     Με Ερώτηση του προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Υποδομών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Να υπάρξει ενημέρωση για τον έλεγχο των 54.000 καταθετών εξωτερικού
     Με Ερώτηση του προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να ενημερωθεί για τον έλεγχο των 54.000 καταθετών εξωτερικού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ικανοποίηση για τη λειτουργία ΚΔΑΠ-Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.(video)
Η  δέσμευση του Υπουργείου Εργασίας και η ουσιαστική εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΚΔΑΠ-των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί για το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες»
Την επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου και καταβολής της επιστροφής ΦΠΑ στους δικαιούχους αγρότες, ζητά με Επιστολή που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 311 312 313 314 315 316 317 318 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2185 - 2191 από 2221

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο