ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στη Βουλή το θέμα της μη έκπτωσης από τα έξοδα εταιριών των ασφαλιστικών εισφορών
Με Παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκερογλου μεταφέρει στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποζημιώνονται οι ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα
Αποζημιώνονται οι ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού Ηρακλείου από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την απάντηση που δίνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε Παρέμβαση του Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
    Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο: «για τις ζημιές που προξενήθηκαν από τις ανεμοθύελλες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Απριλίου 2013, κυρίως σε αμπελοκαλλιέργειες αλλά και σε καλλιέργειες κηπευτικών, στην ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Ηρακλείου, έγιναν αναγγελίες και διενεργούνται επισημάνσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στόχος η αντιμετώπιση του φαινομένου της προσάμμωσης των νοτίων παραλίων
    Με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου προσάμμωσης των νοτίων παραλίων του Νομού Ηρακλείου, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα, όπως απαντάει σε Παρέμβαση του Βουλευτή του Νομού Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
    Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο, έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη με θέμα: «Υποστήριξη μελέτης διερεύνησης  ακτομηχανικής και χωροταξικής συμπεριφοράς νοτίων παραλίων  Νομού Ηρακλείου για τη διαπίστωση προβλημάτων προσάμμωσης λιμενικών έργων και διάβρωσης ακτών, με σκοπό την επιλογή  κατάλληλης θέσης για τη δημιουργία νέου εμπορικού λιμένα».
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Άδικη η διακοπή της προνοιακής σύνταξης του ΟΓΑ»
Με Επίκαιρη Ερώτηση του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά να δοθεί λύση στην αδικία που συντελείται με την προνοιακή σύνταξη του ΟΓΑ. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Επίκαιρης Ερώτησης είναι το παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μέλλον του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης
Για το μέλλον του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και την πρόοδο των εργασιών που απαιτούνται για τη δημιουργία του, ρωτά με παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
    Με Ερώτηση του προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο κ. Κεγκέρογλου ζητά να μάθει τι συμβαίνει με τις διαδικασίες για τη δημιουργία του Ο.Α.Κ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων του Ηρακλείου στο επίκεντρο»
Την ατζέντα με τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς του Νομού Ηρακλείου, έθεσε επί τάπητος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων κ. Αθανάσιος Μπαλαμούτης με το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 311 312 313 314 315 316 317 318 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2192 - 2198 από 2220

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο