ΚΕΝΤΡΙΚΗ
"Καμιά Μονάδα Προστασίας Παιδιού δεν κλείνει" 11/11/2014
Σχετικά με όσα υποστηρίζονται για το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Μονάδων Προστασίας παιδιού ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης  Κεγκέρογλου δήλωσε ότι:
«Καμιά Μονάδα Προστασίας Παιδιού δεν κλείνει. Αντίθετα το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στηρίζει   τις δράσεις όλων των δομών  με κάθε τρόπο. »
Επιπλέον, το θεσμικό πλαίσιο που καθορίζεται με την υπουργική απόφαση Αρ. Δ27/34481/1526  ΦΕΚ Β  Αρ. 2792/17-10-2014 για την ίδρυση και λειτουργία μονάδων  προστασίας παιδιού από Ν.Π.Ι.Δ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα :

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλυπητήριο μηνυμα για το θάνατο του Βαγγέλη Σκουλά 10/11/2014
 Στο άκουσμα της είδησης για το θάνατο του Βαγγέλη Σκουλά ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα παρακάτω:

«Ο Βαγγέλης Σκουλάς που υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Κινήματος, σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε με μοναδικό στόχο την προαγωγή της Δημοκρατίας.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, γιος του θρύλου της Αντίστασης παπά-Γιάννη Σκουλά έχει αφήσει και ο ίδιος ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία, με τους δημοκρατικούς αγώνες του και την προσφορά του, δικαιολογώντας απόλυτα το χαρακτηρισμό του ως ο Έλληνας «Καρβάλιο».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στο Καστέλι ο Βασίλης Κεγκέρογλου 8/11/2014
Στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι βρέθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σε μία σεμνή τελετή έγινε ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

kegeroglou_kasteli1

 
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή προς Απόρους» 6/11/2014
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Ευάγγελος Γιαννόπουλος» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας η παρουσίαση στους φορείς Εθνικού επιπέδου από τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κεγκέρογλου:  α) Των βασικών αρχών της Εθνικής Στρατηγικής για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και β) ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή προς Απόρους» που υπεβλήθη  στο ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (TEBA/FEAD).
Στην συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι Κυβερνητικών φορέων, της Εκκλησίας, της Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των πολιτών.

Το ΤΕΒΑ, με βάση τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 223/2014/11-4-2014 στοχεύει να ενισχύσει την κοινωνική συνοχή στα Κράτη-Μέλη της Ευρώπης, συμβάλλοντας στη μείωση της φτώχειας, και εν τέλει στην εξάλειψη των χειρότερων μορφών φτώχειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ΤΕΒΑ συμπληρώνει τις εθνικές πολιτικές αντιμετώπισης της φτώχειας και της κοινωνικής συνοχής με χρηματοδότηση 330,0 εκ ευρώ για την περίοδο 2015-2020.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης των Ποντίων 6/11/2014
 Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Παλλάς», για την παρουσίαση του pontos-news.gr. το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, ανάμεσα τους και ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης ΚεγκερογλουΣυνολικά περίπου δυο χιλιάδες φίλοι του Ελληνισμού της Ανατολής και του Οικουμενικού Ελληνισμού γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο «Παλλάς» και τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στην επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης πολιτισμικής και ενημερωτικής διαδικτυακής πύλης pontos-news.gr που έγινε τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα από το κοινό, ενώ για το ιστορικό της εξέλιξης της ανανεωμένης διαδικτυακής πύλης και τις νέες καινοτόμες εφαρμογές της, όπως αυτή που οδηγεί τον χρήστη στο χωριό καταγωγής του, στην Ανατολική Θράκη, τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, ή αυτή που ενημερώνει τον χρήστη για όλους τους συλλόγους αλλά και τις εκδηλώσεις και δράσεις τους στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, μίλησαν κατά σειρά ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, ο εκδότης-συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης, η δημοσιογράφος Έρση Βατού και ο ιδρυτής του pontos-news.gr Γιάννης Κωστελίδης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για συνταξιοδότηση δικαιούχων ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και αλλων ασφ. Οργανισμών 6/11/2014
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου στην Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού κ. Πατριανάκου


 
<< Αρχική < Προηγ. 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2465 - 2471 από 2723

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο