ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: Προτεραιότητά μας η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη 24/09/2014
Σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ACTION 24 παραβρέθηκε και μίλησε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λύση για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης 24/09/2014
Σημαντική εξέλιξη για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και τα Άτομα με Αναπηρία κατά τη σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
50.000 ευρω για το Κοινωνικό Μαγειρείο 24/09/2014
Ένα καινούργιο, σύγχρονο μαγειρείο είναι η νέα δομή κοινωνικής υποστήριξης που θα λειτουργήσει σύντομα στο Δήμο Μαλεβιζίου, από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.).


Την σχετική σύμβαση χρηματοδότησης με το ποσό των 50.000 ευρώ, υπέγραψε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιώργο Μαρκατάτο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, του αντιπροέδρου του Οργανισμού Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη), της Δ/ντριάς Μαρίας Τρούλη και στελεχών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.Το νέο μαγειρείο θα καλύπτει τις ανάγκες προετοιμασίας γευμάτων για όλα τα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος Μαλεβιζίου (παιδικούς σταθμούς, Κ.Δ.ΑΠ., Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ., Βοήθεια στο Σπίτι, Κ.Α.Π.Η. και Κ.Η.Φ.Η.), ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και καλύπτονται από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου (κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο, φαρμακείο, φροντιστήριο, οδοντιατρείο, κ.α.).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στόχος των Εργατικών Κέντρων και του Υφυπουργού Εργασίας η βελτίωση των συνθηκών εργασίας 22/9/2014
Οι συνθήκες εργασίας, η βελτίωση τους και η προστασία των εργαζομενων ήταν μερικά μόνο από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια συνάντησης που είχαν οι πρόεδροι των Εργατικων Κέντρων της Κρήτης, εκπροσώποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και άλλοι φορεις με τον Υφυπουργό Εργασίας."Ηταν μια γόνιμη συνάντηση την οποία είχαμε με όλους. Τα ζητήματα είναι πολλά. Όμως συγκεκριμένα συζητήσαμε για τα προβληματα που προέκυψαν την "καρδιά" της τουριστικης περίοδου, καθώς και για εκείνα που συνεχίζονται ακόμη", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποιος τόνισε πως στοχος του Υπουργείου Εργασίας ειναι μέσα από τη συνεργασία όλων των φορέων και τις στοχευμένες κινήσεις να επιτευχθεί το ζητούμενο που είναι η βελτίωση των συνθηκων εργασίας και η προστασία των εργαζομένων.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στην παρουσίαση των νέων οχημάτων για τους ΑΜΕΑ στο Ηρακλειο 20/9/2014
Με τέσσερα αυτοκίνητα που τίθενται απο σημερα στην Υπηρεσία των ατόμων με βαριά κινητικά προβληματα, οι ΑΜΕΑ της πόλης αποκτουν ένα σημαντικό στήριγμα στις μετακινησεις τους.

Μετά από προσπάθειες που καταβλήθησαν απο το Νομαρχιακό σωματείο ατόμων με αναπηρία, εξασφαλίστηκαν περίπου 50.000 ευρώ για την αγορά δύο καινούριων αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα αγοράστηκε ένα μεγάλο όχημα, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τρία άτομα με αμαξίδια, καθώς και ένα μικρότερο που μπορεί να μεταφέρει ένα άτομο με αμαξίδιο και θα λειτουργεί ως βοηθητικό, σε περίπτωση ανάγκης.

Σημειώνεται ότι ο στόλος ενισχύεται και με ενα ακόμη όχημα που αγοράστηκε με ίδια κονδύλια του Σωματείου, φέτος το καλοκαίρι.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

 

amea1

 


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου στο "Πρωινο του ANT1" 17/09/14
Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικης Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκερογλου μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου


 
<< Αρχική < Προηγ. 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2500 - 2506 από 2723

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο