ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: «Η αξιολόγηση δεν συνδέεται με απολύσεις» 18/07/2014
«Χρειάζεται βελτίωση ο θεσμός της αξιολόγησης» τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου συμπληρώνοντας πως «ό,τι χρειάζεται προσαρμογή θα πρέπει να αλλάξει, ακόμα και στην αξιολόγηση».

Ο κ. Κεγκέρογλου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή σήμερα το πρωί επισήμανε προς πάσα κατεύθυνση ότι η αξιολόγηση δεν θα συνδεθεί με τις απολύσεις. Ο υφυπουργός θέλησε με αυτό τον τρόπο να βάλει «φρένο» στην αντιπολίτευση που μιλά για απολύσεις μέσω της αξιολόγησης.

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα κατά φτώχειας

Ταυτόχρονα ο υφυπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα αφορά πολίτες που ζουν σε διάφορες περιοχές, αστικές ημιαστικές, αγροτικές και νησιωτικές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: Έρχονται 14 δράσεις για την αντιμετωπιση των ψυχοκοινωνικων κίνδυνων και το άγχος στην εργασία 07/07/2014
Την έναρξη της «1ης Ημερίδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης» για θέματα «διαχείρισης του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στην εργασία» κήρυξε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της «1ης Σύσκεψης του Εθνικού Δικτύου Πληροφόρησης και άλλων εταίρων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία» που διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εκστρατεία «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2014-2015». Στην ημερίδα συμμετέχουν εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΕΒ κλπ), και ειδικοί πάνω σε ζητήματα άγχους και ψυχοκοινωνικών κινδύνων στην εργασία. Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Υφυπουργός τόνισε τα εξής:

«Η επιλογή του κεντρικού θέματος  για τη διετία 2014-2015 είναι απόλυτα επίκαιρη και σημαντική αφού οι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι και το άγχος στην εργασία συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των μεγαλύτερων προκλήσεων στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας.Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους 04/07/2014

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα λάβουν οι νέοι δικαιούχοι το κοινωνικό μέρισμα, όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Β. Κεγκέρογλου στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας «Επ’ Αρωγή» 03/07/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην ομιλία του στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας «Επ’ Αρωγή» που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου με θέμα «Κοινωνική πρόνοια νέο πρόσωπο – νέες προοπτικές» τόνισε τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου για ΚΔΑΠ και Βοήθεια στο Σπίτι 24/06/2014
Ο υφυπουργός κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στη βουλή σε ερώτηση βουλευτή, ενημέρωσε για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με δύο σημαντικά θέματα, τους παιδικούς σταθμούς και το πρόγραμμα  «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα ανέφερε για την ένταξη των παιδιών στις δομές - προγράμματα, παιδικούς - βρεφικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ :

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 24/06/2014
Καμία παράταση δεν θα δοθεί για το κοινωνικό μέρισμα επεσήμανε ο υφυπουργός Εργασίας., Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε ότι οι αιτήσεις των πολιτών πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ανεξάρτητα αν θα δοθούν παρατάσεις για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων.


 
<< Αρχική < Προηγ. 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2514 - 2520 από 2703

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο