ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Χιλιάδες ασθενείς περιμένουν ακόμη να περάσουν από την εξέταση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής»
Με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ασθενείς, οι οποίοι περιμένουν ακόμη να περάσουν από την εξέταση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Ερώτησης είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                                

«Κύριοι Υπουργοί,

Πρωτοφανείς είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, αλλά και ασθενείς με προβλήματα υγείας ( κυρίως νευρολογικής, ψυχιατρικής και καρδιολογικής φύσεως), καθώς – σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου- περιμένουν εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, προκειμένου να περάσουν από την εξέταση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής για να συνεχίσουν να λαμβάνουν το απαραίτητο επίδομα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Πρόβλημα με τη σίτιση για τους κρατούμενους στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού»
Με Επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά λύση στο πρόβλημα με τη σίτιση για τους κρατούμενους στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού. Αναλυτικά το περιεχόμενο της Επιστολής είναι το παρακάτω:
                                                                                                                                                                               
«Κύριε Υπουργέ,

    Σοβαρό πρόβλημα με τη σίτιση αντιμετωπίζει το σωφρονιστικό Κατάστημα Ν. Αλικαρνασσού, έχοντας οδηγήσει σε οριακό σημείο την – έτσι κι αλλιώς – προβληματική κατάσταση στις συγκεκριμένες Φυλακές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ έτους 2012».
Παράταση ως τις 30 Απριλίου 2013 δόθηκε από τον ΕΛΓΑ για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του Οργανισμού, που αφορούν το έτος 2012.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επιχορήγηση για τη στήριξη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου»
Σε απάντηση του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενημερώνει το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου ότι αναφορικά με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιχορήγησε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, το ΕΑΚ με το ποσό των 835.000 ευρώ και για το έτος 2013 έχει εγκρίνει προϋπολογισμό ύψους 688.000 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Καμία περιφερειακή υπηρεσία ελέγχου και προστασίας της παραγωγής αλλά και των καταναλωτών δεν καταργείται»
Την ενημέρωση και τις θέσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε ο Βουλευτής, Βασίλης Κεγκέρογλου μετά τη σύγχυση που έχει προκληθεί από τη δημοσιοποίηση της πρότασης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αναμόρφωση του Οργανισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΥΠΑΑΤ: «Καμία περιφερειακή υπηρεσία ελέγχου και προστασίας της παραγωγής αλλά και των καταναλωτών δεν καταργείται.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Δωμάτια»
Σε απάντηση του το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών και Δικτύων, ενημερώνει το Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου ότι οι υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες, ανεξαρτήτως κατηγορίας μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή», εφόσον το επενδυτικό σχέδιο αφορά σε αναβάθμιση τους σε κατηγορία τουλάχιστον τριών αστέρων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 361 362 363 364 365 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2535 - 2541 από 2550

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο