ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στην παρουσίαση διαδικτυακής πύλης για ΑμεΑ ο Βασίλης Κεγκέρογλου 21/10/2013
Ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου συμμετείχε στην παρουσίαση από το ΕΚΚΑ της Διαδικτυακής Πύλης  www.prosvasi-amea.gov.gr, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συγχρηματοδοτούμενου έργου «Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεκτή έγινε η τροπολογία για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους εποχιακά εργαζόμενους 17/10/2013
Δεκτή έγινε πριν από λίγο η τροπολογία για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας στους εποχιακά εργαζόμενους, από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η δήλωση του Κεγκέρογλου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας 17/10/2013
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση Κεγκέρογλου στη διάρκεια της συζήτησης για το εποχικό επίδομα 17/10/2013
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η συζήτηση του νομοσχεδίου Περιβάλλοντος: «Ρυθμίσεις θεμάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και άλλες ρυθμίσεις», στη διάρκεια της οποίας ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε την υπερψήφιση της τροπολογίας για το εποχικό επίδομα.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή προς ψήφιση αύριο η Τροπολογία για το επίδομα ανεργίας των εποχικά εργαζόμενων 16/10/2013
Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η Τροπολογία την οποία επεξεργάστηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σχετικά με το επίδομα ανεργίας των εποχικά εργαζόμενων και αύριο αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση από τους Βουλευτές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Για μια δίκαιη βιώσιμη και με κοινωνικο πρόσωπο Ευρώπη 11/10/2013
Εμείς, οι Υπουργοί Οικονομίας, Οικονομικών, Προϋπολογισμού, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βρεθήκαμε για να συζητήσουμε την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και για να τονίσουμε ότι η οικονομική ανάκαμψη και η κοινωνική πρόοδος είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος που μπορούν να επιτευχθούν μόνο στην περίπτωση που οδεύουν πλάι-πλάι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2542 - 2548 από 2618

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο