ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Καπετάν Ηρακλη Κοκκινίδη ο Βασίλης Κεγκέρογλου 05/04/2014
Στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Καπετάν Ηρακλη Κοκκινίδη παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικης Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου


keramoytsi1


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές στηρίζουμε τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειες τους» 04/04/2014
«Με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές, πολλές από τις οποίες ήδη ξεκίνησαν, τα άτομα με αναπηρία και, κυρίως τα παιδιά με αναπηρία και οι οικογένειές τους, θα στηριχθούν έμπρακτα»

Με αυτά τα λόγια ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο ετήσιο διεπιστημονικό συνέδριο «Μάριος Φερετζάκης» με θέμα: «Η υποστηριζόμενη διαβίωση» που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» στο Ηράκλειο, έδωσε το στίγμα για την αντιμετώπιση των ευπαθών ομάδων από το Κράτος.

«Μπροστά στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται- όχι μόνο στη χώρα μας- δεν λίγοι όσοι θέτουν το ερώτημα, αν  οι χώρες σε συνθήκες κρίσης μπορούν να αναπτύξουν και να στηρίξουν ένα κράτος πρόνοιας, ένα κοινωνικό κράτος. Θεωρώ, ότι επιβάλλεται η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου στις Βρυξέλλες 03/04/2014
Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στην Ελλάδα τοποθετήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέ¬ρογλου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση σε Επίκαιρη για τους μακροχρόνια ανέργους 01/04/2013
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλη για τους μακροχρόνια ανέργους


 
Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατικού Ελληνισμού στο Ηράκλειο 30/03/2014
Μέσα σε κλίμα  συγκίνησης  και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Μικρασιατικού Ελληνισμού, στο Ηράκλειο.

Τα εγκαίνια έγιναν  από το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τον Υφυπουργό  Εργασίας κ. ΒασίληΚεγκέρογλου και τους εκπροσώπους των Μικρασιατικών Συλλόγων.

mikraasia4


Διαβάστε περισσότερα...
 
Η "καρδιά" της Κρήτης χτυπά στο Γκάζι της Αθήνας – Mε μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης 30/03/2014
Η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» άνοιξε τις πύλες της στο κοινό της πρωτεύουσας τη Παρασκευή 28 Μαρτίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις και φορείς από κάθε σημείο του νησιού συμμετέχουν στην έκθεση προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η τελετή των εγκαινίων

gkazikriti2
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2542 - 2548 από 2685

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο