ΚΕΝΤΡΙΚΗ
«Με το νέο θεσμό, ενισχύονται άμεσα 700.000 οικογένειες» 14/03/2014
"Με τον νέο θεσμό του οικογενειακού επιδόματος, ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες, πιο αδύναμες οικονομικά και μάλιστα από το πρώτο παιδί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Στη διάρκεια της επίσκεψης στον κ. Σαμαρά, που είχε το μεσημέρι o Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, συνοδεύοντας τον Υπουργό Εργασίας κ. Γ. Βρούτση, αυτό που τονίστηκε είναι ότι η ελληνική οικογένεια και η στήριξή της αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυναμική παρέμβαση Κεγκέρογλου στη Βουλή για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ (βίντεο) 06/03/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και οι Βουλευτες του Νομού Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και Νότης Μαριάς , μαζί με τον Βουλευτή Κώστα Τριανταφύλλου από το ΠΑΣΟΚ  κατέθεσαν τροπολογία με την οποία αντικαθίστανται τα επίμαχα σημεία του νομοσχεδίου και αποκαθίσταται η ισορροπία στο Αστυνομικό Σώμα της Κρήτης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαραίτητες διευκρινίσεις για την έκδοση βιβλιαρίων ανασφάλιστων 05/03/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή την επιστολή πολίτη από το Ηράκλειο, ο οποίος μέσα από αυτήν έκανε γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με αποκορύφωμα την έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προχωρώντας στις απαραίτητες διευκρινίσεις, δίνοντας λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Πρόβλημα με τις τουριστικές σχολές της Κρήτης που κλείνουν" - Επιστολή Κεγκέρογλου σε Κεφαλογιάννη 27/02/2014
 Επιστολή με την οποία εξηγεί τους κινδύνους οι οποίοι εγκυμονούν για την ανάπτυξη και τον τουρισμό της Κρήτης από το κλείσιμο ή τη μεταφορά του σχολών, απέστειλλε ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στις Βρυξέλλες ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου 27/02/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, θα παραβρεθεί στο Συνέδριο με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο σε περιόδους Οικονομικής Κρίσης και Πολιτικών Λιτότητας», που διοργανώνεται από το Διεθνές Γραφείο Εργασίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σήμερα και αύριο, στις Βρυξέλλες.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα εγκαίνια της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο ο Υφ. Εργασίας κ. Κεγκέρογλου 25/02/2014
Στα εγκαίνια της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2556 - 2562 από 2685

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο