ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Κεγκέρογλου: Δεν θα καταργηθεί το παράρτημα του ΟΑΕΔ στην Νέα Αλικαρνασσό 30/05/2014
Ο Υφυποργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου διαβεβαιώνει πως δεν θα καταργηθεί το παράρτημα του ΟΑΕΔ στην Νέα Αλικαρνασσό, μετά και την έγγραφη απάντηση του Διοικητή του Οργανισμού για το θέμα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επεκτείνουν το βιβλιάριο ασθενείας των ανασφάλιστων επαγγελματιών ως το 2015 30/05/2014
«Ανάσα» σε χιλιάδες επαγγελματίες αποτελεί η πρόταση που θα τεθεί σε εφαρμογή για την επέκταση του βιβλιαρίου ασθενείας του το Φλεβάρη του 2015.

Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου  απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη αναφέρθηκε συγκεκριμένα τόσο στο θέμα της αύξησης του αριθμού των δόσεων για τη ρύθμιση των οφειλών στον ΟΑΕΕ, όσο και στο θέμα των ανασφάλιστων επαγγελματιών.

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός, με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε έχει διασφαλιστεί πως επαγγελματίες ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ που έχουν οφειλές κατά τα χρόνια 2011, 2012 και 2013 (φυσικά θα έχουν και το 2014, αλλά λαμβάνονται υπ’ όψιν τα τρία χρόνια που είναι ολόκληρα) και εφόσον το εισόδημα δεν υπερβαίνει κατά μέσο όρο τις 12.000 ευρώ, θα μπορούν να θεωρήσουν το βιβλιάριο ασθενείας και για τους ίδιους και για τα μέλη των οικογενειών τους, τους έμμεσα ασφαλισμένους, μέχρι το Φεβρουάριο του 2015.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου και Αθανάσιος Τσαυτάρης στη Μεσαρά 24/05/2014
Τη Μεσαρά επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης, θέλοντας να μιλήσει με τους αγρότες της περιοχής,  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προοπτικές που υπάρχουν, αλλά και να δει από κοντά τις πρότυπες εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου κάμπου της Κρήτης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου


tsaytarhs1Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς-Δημοκρατική Παράταξη για το όραμα για την Ευρώπη 23/05/2014
Το όραμα τους για μια Ευρώπη προοδευτική, κοινωνική, δημοκρατική και υπεύθυνη που θα προωθεί ταυτόχρονα την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο προς όφελος των Ευρωπαίων πολιτών, παρουσίασαν χθες οι κεντρικοί ομιλητές της  προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς-Δημοκρατική Παράταξη που έγινε στο Ρέθυμνο.    

Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση λίγα 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές, δόθηκε η δυνατότητα στον κόσμο που παρευρέθηκε χθες το απόγευμα να δει από κοντά και να ακούσει τις τοποθετήσεις των υποψήφιων Ευρωβουλευτών για: «Το πολιτικό διακύβευμα των Ευρωεκλογών».
Διαβάστε περισσότερα...
 
O Βασίλης Κεγκέρογλου στις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης 21/05/2014
Με κάθε επισημότητα το Ηρακλειο, τίμησε και φέτος τη Μάχη της Κρήτης, σήμερα, ημέρα μνήμης και τιμής για τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου να δίνει παρών, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση


Διαβάστε περισσότερα...
 
Βασίλης Κεγκέρογλου: «Σε εφαρμογή το εθνικό σχέδιο δράσης κοινωνικής προστασίας των οικονομικά αδύναμων και των οικογενειών που έχουν ανάγκη» 20/05/2014
Πραγματικό στήριγμα για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τους φορείς που προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους εν μέσω οικονομικής κρίσης,  δίνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, μέσα από το εθνικό σχέδιο δράσης που θέτει άμεσα σε εφαρμογή.

Ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί, επισκέφθηκε σήμερα την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και το Σεβασμιώτατο κ.κ. Ειρηναίο.

Ο κ. Κεγκέρογλου, αφού ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις που θα αναπτυχθούν με στόχο την ενίσχυση του ήδη σημαντικού έργου που επιτελείται από την Εκκλησία της Κρήτης, παρέδωσε και το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για την υλοποίηση όλου του σχεδιασμού για την η ενίσχυση όλων των δόμων που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και παρέχουν στήριξη στους αδύναμους (Δήμοι, Εκκλησία, ιδιωτικές πρωτοβουλίες κτλ).


Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2556 - 2562 από 2726

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο