ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Στο Δημόσιο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ο Βασίλης Κεγκέρογλου 31/12/2013
Το Δημόσιο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, αρμόδιος για θέματα Πρόνοιας, προκειμένου να βρεθεί αυτές τις χρονιάρες μέρες κοντά στα παιδιά, τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση.

Ο Υφυπουργός αντάλλαξε ευχές και μίλησε για τα προβλήματα και τις ανάγκες για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου. Ο κ. Κεγκέρογλου ενημέρωσε τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους για το σχεδιασμό του Υπουργείου και τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ενίσχυση της Κοινωνικής Πρόνοιας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα αυξημένα προβλήματα λόγω και της παρατεταμένης κρίσης.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη «Ζωοδόχο Πηγή» ο Βασίλης Κεγκέρογλου 24/12/2013
 Τη «Ζωοδόχο Πηγή» επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, θέλοντας να βρεθεί αυτές τις γιορτινές μέρες κοντά στα παιδιά και το προσωπικό του Ιδρύματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Β. Κεγκέρογλου: «Τα πολιτικά παιχνίδια πρέπει να αποσυνδεθούν»
«Τα πολιτικά παιχνίδια πρέπει να αποσυνδεθούν» τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφερόμενος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», όπου παρουσιάζεται η πραγματική ανεργία να έχει φτάσει στο 34%.

Ερωτηθείς σχετικά με τα «πολιτικά παιχνίδια» που ανέφερε, ο κ. Κεγκέρογλου συμπλήρωσε ότι δεν διαβάζει κομματικά έντυπα.

Δείτε το Βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1:

 
Κεγκέρογλου για το ΕΚΑΣ των ΑμΕΑ
Στα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Στην ερώτηση για το τι γίνεται με το ΕΚΑΣ που κόβεται από 01/01/2014 στους αναπήρους και στους συνταξιούχους κάτω των 65, ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε: «Η απόφαση που έχει ληφθεί στο παρελθόν, για να εφαρμοστεί από 01/01/2014, αφορά το σύνολο των κάτω των 65.

Η προσπάθεια η οποία γίνεται είναι να εξαιρεθούν από αυτή την περικοπή τα άτομα με αναπηρία. Αυτή είναι η πρόταση από πολλές πλευρές και υπάρχει σε εξέλιξη μία επεξεργασία, προκειμένου να δούμε, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας απάντησε και σε ερώτηση για το αν κόβονται προνοιακά επιδόματα και αν εξετάζονται νέα εισοδηματικά κριτήρια, αναφέροντας: «Δεν υπάρχει επεξεργασία προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που έγινε τώρα είναι η εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε τώρα και με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή για διασταυρώσεις που έχουν να κάνουν με τη διαπίστωση προβλημάτων ή θανόντες, κτλ. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να έχει να κάνει με εισοδηματικά κριτήρια».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο Ηράκλειο ο Κεγκέρογλου για την ημερίδα του Πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη»
Tο πρωτοποριακό σύστημα "Εργάνη", παρουσίασε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και στο Ηράκλειο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντηση Κεγκέρογλου για τα Κέντρα Προστασίας Παίδων
Απάντηση του Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, στη Βουλή, για τα Κέντρα Προστασίας Παίδων, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βούτση
 
<< Αρχική < Προηγ. 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2584 - 2590 από 2688

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο