ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δυναμική παρέμβαση Κεγκέρογλου στη Βουλή για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ (βίντεο) 06/03/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και οι Βουλευτες του Νομού Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και Νότης Μαριάς , μαζί με τον Βουλευτή Κώστα Τριανταφύλλου από το ΠΑΣΟΚ  κατέθεσαν τροπολογία με την οποία αντικαθίστανται τα επίμαχα σημεία του νομοσχεδίου και αποκαθίσταται η ισορροπία στο Αστυνομικό Σώμα της Κρήτης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαραίτητες διευκρινίσεις για την έκδοση βιβλιαρίων ανασφάλιστων 05/03/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή την επιστολή πολίτη από το Ηράκλειο, ο οποίος μέσα από αυτήν έκανε γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με αποκορύφωμα την έκδοση βιβλιαρίου ανασφάλιστου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προχωρώντας στις απαραίτητες διευκρινίσεις, δίνοντας λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Πρόβλημα με τις τουριστικές σχολές της Κρήτης που κλείνουν" - Επιστολή Κεγκέρογλου σε Κεφαλογιάννη 27/02/2014
 Επιστολή με την οποία εξηγεί τους κινδύνους οι οποίοι εγκυμονούν για την ανάπτυξη και τον τουρισμό της Κρήτης από το κλείσιμο ή τη μεταφορά του σχολών, απέστειλλε ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στις Βρυξέλλες ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου 27/02/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, θα παραβρεθεί στο Συνέδριο με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο σε περιόδους Οικονομικής Κρίσης και Πολιτικών Λιτότητας», που διοργανώνεται από το Διεθνές Γραφείο Εργασίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σήμερα και αύριο, στις Βρυξέλλες.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στα εγκαίνια της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο ο Υφ. Εργασίας κ. Κεγκέρογλου 25/02/2014
Στα εγκαίνια της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεξέταση των κριτηρίων για τη χορήγηση των προνοιακών συντάξεων του ΟΓΑ σε ανασφάλιστους υπερήλικες(βίντεο) 24/02/2014
 Την ανάγκη επανεξέτασης των κριτηρίων για τη χορήγηση των προνοιακών συντάξεων του ΟΓΑ σε ανασφάλιστους υπερήλικες, τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων που κατέθεσαν οι κ.κ. Στρατούλης από το ΣΥΡΙΖΑ, Δριβελέγκας από το ΠΑΣΟΚ και Μαρκογιαννάκης από την Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2598 - 2604 από 2726

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο