ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Κεγκερογλου 21/11/2013
Σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο  Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερα "φορτωμένο" πρόγραμμα να ακολουθήσει.
Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου βρέθηκε στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, όπου  υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου, Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Υπουργείου.
Επόμενος σταθμός του Υπουργού αποτελεί η Θεσσαλονίκη, όπου είναι εισηγητής εργασίες του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης – ΔΕΘ). Ενώ στις 7 το απόγευμα θα μετάσχει στην ημερίδα για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου: "Δεν αλλάζει το όριο των απολύσεων " 21/11/2013
"Η κυβέρνηση είναι αντίθετη σε αλλαγή των ορίων απολύσεων και δεν συζητά κάτι τέτοιο με την τρόικα", τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του Mega. O κ. Κεγκέρογλου, τόνισε ότι η προστασία των εργαζομένων από ομαδικές απολύσεις είναι αναγκαία και πως η κυβέρνηση δεν θεωρεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης το όριο των ομαδικών απολύσεων.

Δείτε το βίντεο από το Mega: