ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ο Β. Κεγκέρογλου στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Παρίσι 12/11/2013
Το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο από την Ε.Ε. που να περιλαμβάνει και άλλες ηλικιακές ομάδες», είπε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου που βρίσκεται στο Παρίσι μετέχοντας στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου κατα τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ 09/11/13 (vid)
Σε τοποθέτησή του στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισήμανε τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ανακούφιση και την ενίσχυση της κοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημιώσεις 07/11/2013
Όπως ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου από τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαγκαλιδη και τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Οφίδη, εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημίωσης, προκειμένου να εξοφληθούν οι υπόλοιποι δικαιούχοι του προγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου στη Βουλή για την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του κράτους πρόνοιας 01/11/2013
Ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σε παρέμβαση του σήμερα στη Βουλή αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του κράτους πρόνοιας, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στους αδύναμους, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προστατευτούν  οι πραγματικοί δικαιούχοι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση Κεγκέρογλου με Αντιπροσωπεία της Επιτροπή Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 31/10/2013
Σήμερα (31 Οκτωβρίου 2013) έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) συνάντηση εργασίας μεταξύ του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Β. Κεγκέρογλου, της Γενικής Γραμματέως Πρόνοιας, κας Έ. Μπέκου και Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Από πλευράς της ως άνω Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές κ. Mikael Gustaffson (Πρόεδρος της Επιτροπής), κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου (S&D), και κα Angelika Werthmann (ALDE).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποκαθίστανται οι αδικίες σε βάρος των ανασφάλιστων υπερήλικων και των αγροτών 24/10/2013
Λύση στα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αδικία σε βάρος των υπερήλικων ανασφάλιστων που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προνοιακό επίδομα, αλλά και στο θέμα της συνταξιοδότησης των αγροτών μέσω του ΟΓΑ, δίνει το  Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2605 - 2611 από 2688

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο