ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Η τοποθέτηση Κεγκέρογλου στη διάρκεια της συζήτησης για το εποχικό επίδομα 17/10/2013
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η συζήτηση του νομοσχεδίου Περιβάλλοντος: «Ρυθμίσεις θεμάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και άλλες ρυθμίσεις», στη διάρκεια της οποίας ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε την υπερψήφιση της τροπολογίας για το εποχικό επίδομα.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Βουλή προς ψήφιση αύριο η Τροπολογία για το επίδομα ανεργίας των εποχικά εργαζόμενων 16/10/2013
Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η Τροπολογία την οποία επεξεργάστηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, σχετικά με το επίδομα ανεργίας των εποχικά εργαζόμενων και αύριο αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση από τους Βουλευτές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Για μια δίκαιη βιώσιμη και με κοινωνικο πρόσωπο Ευρώπη 11/10/2013
Εμείς, οι Υπουργοί Οικονομίας, Οικονομικών, Προϋπολογισμού, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βρεθήκαμε για να συζητήσουμε την κοινωνικοοικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και για να τονίσουμε ότι η οικονομική ανάκαμψη και η κοινωνική πρόοδος είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος που μπορούν να επιτευχθούν μόνο στην περίπτωση που οδεύουν πλάι-πλάι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην παγκρήτια σύσκεψη των αγροτών 07/10/2013
Στην παγκρήτια σύσκεψη των αγροτών που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τυμπάκι, συμμετείχε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Σύλλογο "Το Μέλλον" ο Βασίλης Κεγκερογλου 06/10/2013
Στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Συλλόγου ΑΜεΑ νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον στη Φανερωμένη, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στη διάρκεια της παρουσίας του για την παρουσίαση αυτού του πολύ σημαντικού χώρου που θα συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των ατόμων με αναπηρία,  ο κ. Κεγκέρογλου ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η συνεργασία του με το Σύλλογο, προκειμένου να πιστοποιηθεί και να ενταχθεί στο πανελλαδικό δίκτυο των φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, έτσι ώστε ο Σύλλογος να είναι δικαιούχος προγραμμάτων και  δράσεων, που θα μπορεί στο μέλλον να υλοποιεί, είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ 3/10/2013
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο του Υφυπουργού  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου,  το Υπουργείο ανακοινώνει ότι  από 7-10-2013 ξεκινά  η χορήγηση  δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ.
Οι δικαιούχοι μπορούν  να παραλαμβάνουν  τα δελτία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) εφόσον προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2612 - 2618 από 2685

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο