ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Πολιτική εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου S&D σε Ηράκλειο & Ρέθυμνο 06/02/2014
Η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου S&D, με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του  ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρου Δανέλλη, με τη στήριξη της ομάδας ακτιβιστών Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Crete Activists Group)  διοργανώνει, πολιτική εκδήλωση διαλόγου  με θέμα:

«Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από το όραμα τις αξίες και τις προτεινόμενες πρακτικές πολιτικές της Ομάδας της προοδευτικής συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρατείνονται για έξι μήνες συντάξεις και επιδόματα αναπηρίας 06/02/2014
Την παράταση για ακόμη έξι μήνες όλων των συντάξεων αναπηρίας και των σχετικών επιδομάτων από την ημέρα που λήγουν, σύμφωνα με νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή, προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Κεγκέρογλου διευκρίνισε ότι στους κάτω των 65 ετών με αναπηρία σε ποσοστό άνω του 80%, θα επιστραφεί το ΕΚΑΣ από τον επόμενο μήνα. Παράλληλα, ο υφυπουργός δήλωσε ότι οι περιπτώσεις μη ανατρέψιμης αναπηρίας δεν θα χρειάζονται δεύτερη επανεκτίμηση.

Τέλος, ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας το 50% των γιατρών. Ωστόσο όπως είπε από τα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας αναμένεται να περάσουν 85 χιλιάδες άνθρωποι από τις 28 χιλιάδες που είχαν μειωθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τοποθετηση Κεγκέρογλου για το μέτρο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος 31/01/2014
Ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στη βουλή για την υλοποίηση του μέτρου του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, είπε μεταξύ άλλων:

Προτεραιότητα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας είναι η αντιμετώπιση των φαινομένων ακραίας φτώχειας και η διασφάλιση του δικαιώματος ενός «ελάχιστου επιπέδου διαβίωσης» για όλους τους πολίτες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το σχέδιο για ευκαιρίες απασχόλησης για χιλιαδες ανέργους 30/01/2014
Τους τρεις πυλώνες της πολιτικής της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανεργίας, πυλώνες που θα αφορούν περισσότερα από 680.000 άτομα, παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε σύσκεψη στην οποία προήδρευσε στο υπουργείο Εργασίας, παρουσία του αρμόδιου Υπουργού κ. Βρούτση και του Υφυπουργού κ. Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση του Υφυπουργού Β. Κεγκέρογλου με αφορμή τις ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας29/01/2014
« Η απόφαση για σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Απασχόλησης που πρότεινε ο αντιπρόεδρος της  κυβέρνησης Βαγγ. Βενιζέλος, καθιστά πλέον  την αντιμετώπιση της ανεργίας ως κυρίαρχη προτεραιότητα της Κυβέρνησης, που συνδέεται  τόσο  με τις  ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, όσο και  με την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Κεγκέρογλου για το επίδομα γάμου 21/01/2014
Διευκρινίσεις για το επίδομα γάμου έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε ότι, όποιοι καλύπτονται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση, συνεχίζουν να δίνουν το επίδομα γάμου, ενώ, όπως τόνισε, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν καλύπτονται, γι' αυτό δεν το δίνουν.
Παράλληλα, ο υφυπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι το επίδομα γάμου που συνεχίζουν να το παίρνουν όποιοι καλύπτονται από τις συλλογικές συμβάσεις, δεν έχει καμία σχέση με το επίδομα τέκνων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2612 - 2618 από 2726

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο