ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Σύλλογο "Το Μέλλον" ο Βασίλης Κεγκερογλου 06/10/2013
Στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Συλλόγου ΑΜεΑ νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον στη Φανερωμένη, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στη διάρκεια της παρουσίας του για την παρουσίαση αυτού του πολύ σημαντικού χώρου που θα συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των ατόμων με αναπηρία,  ο κ. Κεγκέρογλου ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η συνεργασία του με το Σύλλογο, προκειμένου να πιστοποιηθεί και να ενταχθεί στο πανελλαδικό δίκτυο των φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, έτσι ώστε ο Σύλλογος να είναι δικαιούχος προγραμμάτων και  δράσεων, που θα μπορεί στο μέλλον να υλοποιεί, είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ 3/10/2013
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο του Υφυπουργού  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου,  το Υπουργείο ανακοινώνει ότι  από 7-10-2013 ξεκινά  η χορήγηση  δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ.
Οι δικαιούχοι μπορούν  να παραλαμβάνουν  τα δελτία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) εφόσον προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρέμβαση Κεγκέρογλου για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κρήτης 30/09/2013
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή της έδρα του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά και την κατάθεση εξώδικου από τον παγκρήτιο σύλλογο φοιτητών Κρήτης του ΕΑΠ ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ως Βουλευτής Ηρακλείου, δήλωσε σχετικά:
«Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ κ. Κοκκώση και του κατέθεσα την προσωπική μου άποψη ότι κανείς δεν μπορεί να έχει αντίρρηση για τη δημιουργία Τμήματος ή Τμημάτων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας πόσο μάλλον της Κρήτης και ιδιαίτερα τον Πλατανιά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
H πρόταση Κεγκερογλου για την ανάσχεση ανεργίας και φτώχειας 30/09/2013
Μια σημαντική και ρεαλιστική πρόταση για την ανάσχεση της ανεργίας και της φτώχειας, κατέθεσε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Κεγκέρογλου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε μιλώντας στη ΝΕΑ TV τα εξής:

"Το 50% του νέου ΕΣΠΑ και το 50% του πρωτογενούς πλεονάσματος να διατεθούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχειας.

Για την υλοποίηση της πρότασης, χρειάζεται ασφαλώς κυβερνητική απόφαση, αλλά και η ευρύτερη συναίνεση των κομμάτων".


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία Βασίλη Κεγκέρογλου, στη Βουλή για την Κοινωνική Προστασία και το νέο Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" 26/09/2013
Στο σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στη διάρκεια συζήτησης της τροπολογίας για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νομοθετικές ρυθμίσεις για το "Βοήθεια στο Σπίτι" 25/09/2013
Κατατέθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  και συζητούνται αύριο στη Βουλή οι νομοθετικές ρυθμίσεις για το πρόγραμμα «Βοή¬θεια στο Σπίτι» στην τροπολογία 828/6 με την οποία το πρόγραμμα συνεχίζεται, μετε¬ξελίσσεται  και διευρύνεται.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στα δώδεκα (12) και πλέον χρόνια της λειτουρ¬γίας του έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους ωφελούμενους και έχει αναδειχθεί ως ένας σημαντικός και χρήσιμος θεσμός στον τομέα του κοινωνικού κράτους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2619 - 2625 από 2688

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο