ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου για την 40η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 16/11/2013
«Σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση της νεολαίας ενάντια στο φασισμό και τους εκφραστές του στη χώρα μας, το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θερμά συλληπητήρια για τον χαμό του Στυλιανού Αλεξίου από τον Βασίλη Κεγκέρογλου 13/11/2013
Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ακαδημαϊκού καθηγητή Στυλιανού Αλεξίου εξέφρασε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στην οικογένεια του εκλιπόντος:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του Συριζα
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Β. Κεγκέρογλου στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στο Παρίσι 12/11/2013
Το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» είναι αναγκαίο σε αυτή τη φάση για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο από την Ε.Ε. που να περιλαμβάνει και άλλες ηλικιακές ομάδες», είπε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου που βρίσκεται στο Παρίσι μετέχοντας στην ειδική σύνοδο των Υπουργών Εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η τοποθέτηση του Β. Κεγκέρογλου κατα τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ 09/11/13 (vid)
Σε τοποθέτησή του στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισήμανε τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ανακούφιση και την ενίσχυση της κοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημιώσεις 07/11/2013
Όπως ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου από τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαγκαλιδη και τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Οφίδη, εγκρίθηκαν 28 εκατ. ευρώ επιπλέον για το πρόγραμμα της εξισωτικής αποζημίωσης, προκειμένου να εξοφληθούν οι υπόλοιποι δικαιούχοι του προγράμματος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2640 - 2646 από 2726

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο