ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε εκδήλωση στην Τ.Ο. Μασταμπά 22/09/2013
Στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μασταμπά του 4ου Διαμερίσματος Ηρακλείου, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Κεγκέρογλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική κατάσταση της χώρας, την τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και ζητήματα τους απασχολούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον Υφυπουργό κ. Κεγκέρογλου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κεγκέρογλου για πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις επιχειρήσεις 20/09/2013
Όπως ενημερωθήκαμε χθες από το γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, άνοιξε το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  για τις επιχειρήσεις που θέλουν να απασχολήσουν για 24+3 μήνες άνεργους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, έως 35 ετών.
Σ’ αυτή τη φάση υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις και στη συνέχεια προσλαμβάνονται οι εργαζόμενοι.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρουσιάστηκε η μελέτη του ΟΟΣΑ για τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα 18/09/2013
Παρουσιάστηκε χθες στο υπουργείο Εργασίας η μελέτη του ΟΟΣΑ για τα κοινωνικά προγράμματα στην Ελλάδα.
Στην εκδήλωση, κεντρικοί ομιλητές και συμμετέχοντες ήταν ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η γενική γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, κ. Αννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας, κ. Έφη Μπέκου, η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, κ. Αννα Δαλλαπόρτα και ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου. Από πλευράς του ΟΟΣΑ σε ρόλο κεντρικού ομιλητή ήταν η επικεφαλής της επιτελικής ομάδας εκπόνησης της μελέτης, κ. C. Varley καθώς και οι κ.κ. S. Carcillo και P. Cavassini.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έρχονται οι προσλήψεις μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας 16/09/2013
Οι πρώτες 10.000 θέσεις, από τις οποίες οι 680 θα αφορούν την Κρήτη, έρχονται μέχρι τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με δήλωση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.
Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, με τον κ. Κεγκέρογλου επιβεβαιώνοντας τις ανακοινώσεις που είχαν γίνει στις 5 Σεπτέμβρη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 16/09/2013
Μετά την επιβολή των πρώτων υψηλών και επιτόπιων προστίμων για περιπτώσεις αδήλω¬της και ανασφάλιστης εργασίας, έγινε πλέον κατανοητό σε όλους και ιδιαί¬τερα στους εργοδότες, που παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών δεν συμμορφώθηκαν, ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας δεν αστειεύονται. Οι εντατικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο της νέας αυστηρής αντιμετώπισης της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, θα συνεχιστούν αδιάλειπτα σε όλη την επικράτεια και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου για την αδήλωση Εργασία 12/09/2013
«Το Υπουργείο Εργασίας ανταποκρίνεται στην απαίτηση της υγιούς επιχειρηματικότητας, στην απαίτηση των εργαζομένων αλλά και την ανάγκη των καιρών για στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος και πάταξη της μαύρης εργασίας.
Με το νέο, πράγματι, αυστηρότατο πλαίσιο προστίμων και τους στοχευμένους και συντονισμένους ελέγχους προχωρούμε από 15 Σεπτέμβρη στην εφαρμογή του νέου πλαισίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 381 382 383 384 385 386 387 388 389 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 2661 - 2667 από 2723

Φωτογραφικό Υλικό

Εκλογές 2015
Υπουργική θητεία
Facebook»Φυλλάδιο